Tamaño texto:

logo duooDuoo és una de les marques punteres de la joieria espanyola especialitzada en aliances d'or.

Ofereix una multitud de possibles combinacions d'anells i aliances de boda.

Entre formes, mides, colors d'or, acabats, gravats, tipus d'or i la possiblilitat d'incorporar diamants en la superfície s'aconsegueix una varietat quasi il·limitada.

Estan equipats amb una tecnologia de darrera generació amb el que aconsegueixen preus molt i molt econòmics i gran rapidesa en l'entrega.

Totes les aliances es lliuren en un sac individual de vellut negre dins d'un estoig d'excel·lent acabat. Si l'aliança, a més inclou diamants, portarà una targeta identificativa amb les característiques d'aquests, per garantir la seva qualitat.

FILOSOFIA D'EMPRESA
Qualitat i disseny són les bases fonamentals que marquen la filosofia de DUOO aliances, i es reflecteixen en el compromís de buscar l'excel·lència en la qualitat dels productes, amb l'objectiu d'aconseguir la plena satisfacció del Client.

OBJECTIU
DUOO aliances, unint tradició, innovació i art joier, s'ha posicionat com una marca referent per a totes les parelles que es preparen a triar el símbol de la seva unió "Les Aliances". oferint una de les col·leccions d'aliances de casament d'or més extenses del mercat.

ESTRATÈGIA DE PRODUCCIÓ
DUOO aliances s'ha compromès amb els més alts estàndards de qualitat en totes les seves creacions, combinant els més avançats sistemes productius, amb l'acabat artesanal de cada aliança. Només l'equilibri perfecte entre tecnologia i tradició artesana, confereix el caràcter inconfusible dels seus anells.

GARANTIA
Cadascuna de les aliances és comprovada i analitzada pel seu propi laboratori de contrastació autoritzat, abans de gravar les mil·lèsimes d'or que conté i la marca de fàbrica a l'interior de cada anell.

Utilitzant el configurador en línia, podeu veure les possibilitats i escollir una parella d'anells personalitzada i única

configurador aliances

També podeu descarregar-vos el seu catàleg amb tots els models.

descarregar cataleg

aliances duoo

Entrada