logo saint mauriceEls anells de casament de Saint-Maurice es fan a mà a Pforzheim, el centre tradicional dels joiers alemanys. Amb la màxima cura i precisió, on l'artesania tradicional dels mestres orfebres es veu reforçada per la tecnologia d'avantguarda, els anells es dibuixen i es treballen curosament per crear el disseny desitjat i després els orfebres, apassionats del seu ofici, hi donen els tocs finals.

Elegància clàssica o atrevida d'avantguarda, les aliances de boda d'or, platí o acer i or creats per Sant Maurice són l'apel·lació a tots els sentits amb els seus exquisits materials i línies harmonioses. Amb una sensació estranya per la bellesa i el confort, Saint Maurice crea peces precioses i eternes de perfecció absoluta, com una cosa valuosa i única, com el seu amor pels altres.

Amb la multitud de possibles combinacions que fan entre formes, mides, colors d'or, acabats, gravats, tipus d'or i la possiblilitat d'incorporar diamants en la superfície s'aconsegueix una extensísima varietat d'anells i aliances de boda.

Veure imatges dels anells d'or Saint Maurice

Utilitzant el configurador en línia, podeu veure les possibilitats i fer-vos una parella d'anells personalitzada i única

configurador aliances

Podeu descarregar-vos un dels seus catàlegs amb alguns dels models. Si en voleu més catàlegs, no dubteu en contactar-nos per tal de que us els enviem.

descarregar cataleg

aliances saintmaurice