Tamaño texto:

logo saint mauriceEls anells de casament de Saint-Maurice es fan a mà a Pforzheim, el centre tradicional dels joiers alemanys. Amb la màxima cura i precisió, on l'artesania tradicional dels mestres orfebres es veu reforçada per la tecnologia d'avantguarda, els anells es dibuixen i es treballen curosament per crear el disseny desitjat i després els orfebres, apassionats del seu ofici, hi donen els tocs finals.

Elegància clàssica o atrevida d'avantguarda, les aliances de boda d'or, platí o acer i or creats per Sant Maurice són l'apel·lació a tots els sentits amb els seus exquisits materials i línies harmonioses. Amb una sensació estranya per la bellesa i el confort, Saint Maurice crea peces precioses i eternes de perfecció absoluta, com una cosa valuosa i única, com el seu amor pels altres.

Amb la multitud de possibles combinacions que fan entre formes, mides, colors d'or, acabats, gravats, tipus d'or i la possiblilitat d'incorporar diamants en la superfície s'aconsegueix una extensísima varietat d'anells i aliances de boda.

Actualment, l'estàndard "Made in Germany" fixa els criteris de qualitat més alts en el món, garantint els millors acabats, una major densitat dels metalls, unes superfícies més suaus, uns diamants més segurs en els anclatges, uns perfils més profunds i una duresa de les aliances molt superior.

Les aliances Saint Maurice es fabriquen premsant més el metall, fent-lo més dens, més dur i més pesat. Els models Saint Maurice inclouen el sistema "confort fit", gràcies al qual s'adapten molt millor al dit, sent més còmodes de portar.

Totes les aliances es liuren en un luxós estoig acompanyat d'una targeta identificativa amb les característiques de l'aliança, per garantir la seva qualitat i aconseguir la plena satisfacció del client.

Veure imatges dels anells d'or Saint Maurice

Utilitzant el configurador en línia, podeu veure les possibilitats i fer-vos una parella d'anells personalitzada i única

configurador aliances

aliances saintmaurice

Entrada