• Aliances en or
  • En platí o pal·ladi
  • Anells en acer
  • En titani
  • Amb diamants

aliances-or

Aliances de casament i anells en or
La col·lecció més cuidada per a totes les parelles, des de l'anell clàssic més bàsic a l'anell més sofisticat.
Anells fets d'or blanc, groc, rosa o en una combinació de colors, i amb diferents textures per als seus acabats.
Seguir llegint i veure imatges d'alguns models

platino-200

Anells de platí o pal·ladi
La col·lecció més exquisida d'aliances de boda realitzades amb platí o pal·ladi, amb models de disseny clàssic o sofisticat.
Anells fets en platí o pal·ladi, en combinació amb or (ja sigui blanc, groc o rosa) o combinant-ho amb titani. Tots ells amb diferents textures als seus acabats.
 
Seguir llegint i veure imatges d'alguns models

aliances-acer

Aliances de casament i anells en acer
La col·lecció més extensa per persones que busquen alguna cosa especial i distinta.
Anells fets només d'acer sòlid i antial·lèrgic o en combinació amb or, plata, ceràmica o diamants.
Seguir llegint i veure imatges d'alguns models

aliances-titani

Aliances de casament i anells en titani
La millor col·lecció per a persones que no es conformen amb el que és habitual.
Anells molt lleugers fets només amb titani sòlid i antial·lèrgic o en combinació amb or, plata, pal·ladi, platí, ceràmica, fibra de carboni, etc.
Seguir llegint i veure imatges d'alguns models

anell-diamant

Anells amb diamant, en titani, acer,... en or o platí
Una àmplia col·lecció, també per a persones poc convencionals.
Anells amb diamants, d'un ampli ventall de preus, fets només d'acer o titani, en or, en platí o en una combinació d'aquests materials.
Seguir llegint i veure imatges d'alguns models

Qui som ?

empresa

Benvingut a la nostra web d'anells i aliances de casament d'estil contemporani. Esperem que navegant hi trobaràs la que omplirà les teves expectatives.

Som la segona generació d'una empresa familiar, amb dos establiments oberts al públic i dedicats, des de fa més de 40 anys, a la venda d'aliances, anells i joieria de qualitat, així com al seu diseny i fabricació artesanal. Al llarg d'aquests anys hem passat tant per la venda de joies i rellotges al públic com pel disseny, la fabricació i venda de joies per a altres joieries. Tota aquesta experiència en el comerç "real" l'aprofitem per a portar-te els productes a casa. Som una empresa amb una barreja de dinamisme i experiència.

Llegeix més...

El gravat

gravat

El gravat personalitzat d'uns anells és "la cirereta del pastís".

Encara que el més habitual és gravar la data del casament i el nom de la teva parella en cada un dels dos anells, hi ha qui deixa volar la seva imaginació i desitja sortir del que és habitual.

Nosaltres creiem que no hi ha res millor per a una aliança personal i única que donar-li un toc final amb un missatge d'amor, molt personal, en forma de gravat.

Llegeix més...

Garantia i devolucions

garantia

Satisfacció garantida.

Volem que quedis totalment satisfet amb la teva compra. Tots els articles es venen amb la seva garantia, la que estableix la normativa vigent i és vàlida en tots els països membres de la Unió Europea.

Estem tan segurs de la qualitat i exactitud del que indiquem que t'oferim que, si un cop ho tinguis a les mans no compleix amb l'indicat, tens 15 dies hàbils, a comptar de la data de lliurament de la comanda, per retornar-lo. És més del doble del termini que marca la Llei d'Ordenació del Comerç Minorista que dóna 7 dies per fer una devolució.

Disposem d'un ràpid i eficaç servei postvenda per a solucionar qualsevol problema que pogués sorgir amb els nostres articles o enviaments als nostres clients.

Llegeix més...

Com comprar ?

preguntes

Una joia, que a més serà per a molt de temps, no s'acostuma a comprar igual que un producte de gran consum, no és el mateix...

Volem que abans de comprar ens puguis consultar el que vulguis, volem estar al teu costat, encara que sigui a distància.

Per aquesta raó, un cop hagis vist el model d'anell que desitges, pots fer-ne la comanda a través del cistell de compra -el més ràpid-, per correu electrònic o a través del formulari, però ho facis com ho facis, abans d'enviar-te'l ens posarem en contacte amb tu, per parlar, per mantenir un contacte directe, per decidir quin gravat especial podem fer-te, per exemple, o per dir-te que la teva comanda està a punt de sortir...

Llegeix més...

Enviament dels articles

despeses enviament¿Com s'envien les compres realitzades ?

Totes les compres s'envien assegurades per missatgeria MRW, al domicili del client o al domicili on aquest ens indiqui, excepte apartats postals.

Quin és el cost de l'enviament?

L'enviament d'una comanda d'un import superior a 200€ (+iva) dins la península o les Balears és sense cost i en la resta de destins el servei està subvencionat en part. El preu de l'enviament sempre es veu abans d'acabar la compra.

Llegeix més...

Formes de pagament

euro

Quins mitjans de pagament es poden utilitzar?

Transferència bancària:

El pagament de la compra es fa a través d'un traspàs, transferència o ingrés al número de compte corrent que es mostra en el moment de fer la compra i que també es notificarà per correu electrònic en rebre la còpia de la comanda.

Per poder identificar el pagament es farà constar com a beneficiari a Nupcialix-Mediterrània, commerce & services, scp, i com a concepte el número de comanda i el nom del client.

Recomanem fer l'ingrés directament en una oficina del “nostre banc”, o fer la transferència des d'un compte d'aquest banc, per rebre la notificació del pagament de forma immediata i demorar el mínim la comanda. Quan la transferència arriba des d'un altre banc poden passar 3-4 dies a figurar al nostre compte i per tant la comanda s'enderreriria aquest temps.

Llegeix més...

Visites concertades

citaSi un cop has vist la col·lecció de models tens dubtes i vols veure'ls "en directe" abans de fer la teva compra, t'oferim un servei de visita concertada, sense esperes. Et mostrarem els models en estoc i et dedicarem el temps que necessitis.

Veure i escollir aliances no acostuma a fer-se "en cinc minuts". Si vens sense hora concertada pots trobar-te que hi ha una parella veient anells i hauràs d'esperar una estona, en canvi si tens hora reservada, això no et passarà.

Ho pots fer per telèfon al 609 322 170 i al 935 802 803, per correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o amb el nostre formulari, seguint l'enllaç del final d'aquesta pàgina.

Llegeix més...

Ofertes i avantatges

ofertes

A la nostra pàgina de Facebook o Twitter anirem publicant les nostres contínues ofertes i promocions. Hi publicarem ofertes que duraran només unes hores, un únic dia o durant una setmana. Segueix-nos !

Durant aquest mes:

Enviament gratuït si la comanda supera els 200€+ iva.

5 % de descompte, en la compra de qualsevol article. A l'hora de comprar, quan el sistema te'l demani, hauràs de posar el codi NUPCIALIX5.

Llegeix més...

Les aliances

aliances

Quan l'afecte es converteix en un profund sentit de la proximitat i la passió es converteix en una promesa per a tota la vida, els anells de casament són l'expressió personal d'harmonia, d'emoció, una visió de la vida.

Quan llisca el teu dit dins l'aliança, és el moment més dolç... En aquest instant, qui no té ganes de cridar alt i clar que es casa, que viurà amb la persona que estima?

Després de la boda, no resistiràs la temptació d'exhibir orgullosament l'anell que representa la consagració dels teus sentiments... Tindràs, segurament, la impressió de que tothom està amb els ulls posats en ell.

Llegeix més...

L'anell de compromís

anell

La petició de matrimoni és un dels moments més especials en la vida de tota parella i per això l'elecció de l'anell de compromís és molt important, doncs aquest serà el símbol que reflectirà la vostra unió.

Coneixem la importància i la dificultat de seleccionar l'anell de compromís ideal. Triar el disseny encertat per la teva parella pot arribar a ser un gran repte. Nosaltres t'assessorem per facilitar al màxim l'elecció.

El significat del solitari o l'anell de compromís:

Llegeix més...

De quin metall ?

metallsEls meus anells seran d'or, platí, titani, acer, plata? Com em decideixo?

En buscar un anell o unes aliances que seran per a molt de temps, cal tenir en compte la qualitat. Qualitat en l'estructura, en el disseny i en el metall escollit. Però que siguin de qualitat no vol dir que siguin cares.

Els anells de compromís i de matrimoni poden fer-se en or (de diferents qualitats i colors), en platí, acer, titani, paladi, plata, o en una combinació dels mateixos. Aquests són els més habituals dels que s'usen:

Llegeix més...

Amb diamants ?

despeses enviament

La mida dels dits és decisiva a l'hora de triar la mida del diamant. Un diamant d'una determinada mida es veurà més gran en un dit petit que en un de gran.

El nostre consell: Si vols comprar una joia amb un o més diamants petits, d'un pes inferior a 0,10 qts., parlar de característiques tècniques, de pureses, proporcions inclús dels possibles colors que poden tenir té poc sentit, o molt menys sentit que quan es parla de diamants més grans. Les seves característiques difícilment s'apreciaran "a la vista" en un espai tan reduït com l'existent en un diamant de menys de 3mm de diàmetre. Inclús arribariem a posar la frontera en els 0,25 qts., per sota de la qual aconsellem comprar una joia amb diamant atenent principalment a si ens captiva el seu disseny, o ens interessa el seu preu,..es a dir, primaríem el que "ens diu el cor" i la butxaca.

Si en canvi, vols comprar una joia que hi dugui un gran diamant, anirà be tenir alguns coneixements tècnics. Hi ha sobretot quatre variables que fan pujar o baixar molt el preu de una aparentment "mateixa pedra"... Si aquest és el teu cas, pren-t'ho amb calma i continua llegint:

Llegeix més...

Les talles

despeses enviament

La forma exterior determina l'aspecte de l'anell i la interna afecta la comoditat en l'ús diari.

L'anell ha de ser prou còmode perquè quasi no es noti que es porta posat, però no tan fluix com perquè llisqui fora del dit. L'amplada també determina l'estil i l'ajust de l'anell. En combinació amb la forma, l'amplada pot tenir un efecte delicat i subtil o un impacte fort i cridaner.

Demana'ns que t'enviem GRATIS l'anell mesurador Multisizer, una mena de petit cinturó plàstic que és actualment l'eina més ràpida i precisa per conèixer la talla del dit.

Llegeix més...

Com cuidar les joies ?

consells

És molt aconsellable que, un cop a l'any, es portin les joies al joier de confiança per a que revisi l'estat de la subjecció dels diamants, fent un manteniment preventiu i per a que procedeixi a un abrillantat o matisat de les superfícies. Amb una mínima despesa, menor de la que hom pensa, les joies tindran sempre una perfecta aparença.

Les joies en general i les d'or i diamants, en particular, ben cuidades poden lluir com el primer dia durant molt de temps. Hem sintetitzat uns consells bàsics per ajudar-te a conservar-les.

Llegeix més...

Christian Bauer

En platí

Un metall màgic, etern i excepcional.

Llegir més
saintmaurice

En or

Diversos estils variant colors d'or...

Llegir més
 
titani

En titani

De color fosc i molt lleugers...

Llegir més
acer

En acer

Molt econòmics, bonics i actuals...

Llegir més

Un ampli assortit d'anells per ell i per ella.

Aliances en or blanc, groc, vermell..., o en platí, titani, acer, plata..., o combinats...

A la botiga en tenim milers de models d'anells per a totes les edats, gustos i pressupostos.

Visita-la, hi trobaràs el que busques.

Botiga online
 

Usem tecnologies per millorar la teva navegació

Clicant, acceptes l'ús. Saber més

ACCEPTO

Desitgem informar-te que la nostra pàgina web utilitza cookies per analitzar la navegació dels usuaris.

Les cookies (galetes) són fragments d'informació que els servidors web emmagatzemen per recopilar i recordar dades d'interès sobre els seus visitants i els seus hàbits de navegació. No són virus, ni arxius espia ni tenen la finalitat de generar correu brossa. S'instal·len a l'equip des del qual accedeixes a la nostra web amb les finalitats que es descriuen a continuació:

Les cookies són uns arxius que s'instal·len a l'equip des del qual accedeixes a la nostra web amb les finalitats que es descriuen:

L'aplicació que utilitzem per obtenir i analitzar la informació de la navegació és: GoogleAnalytics: http://www.google.com/analytics i http://www.google.es/intl/es/analytics/privacyoverview.html

Aquesta aplicació ha estat desenvolupada per Google, que ens presta el servei d'anàlisi de l'audiència de la nostra pàgina. Aquesta empresa pot utilitzar aquestes dades per millorar els seus propis serveis i per oferir serveis a altres empreses.

Amb aquesta eina no obtenim dades dels noms o cognoms dels usuaris ni de l'adreça postal des d'on es connecten. La informació que obté està relacionada amb el nombre de pàgines visites, l'idioma, xarxa social en la qual es publiquen les nostres notícies, la ciutat a la qual està assignada l'adreça IP des de la qual accedeixen els usuaris, el nombre d'usuaris que ens visiten, la freqüència i reincidència de les visites, el temps de visita, el navegador que fan servir, el sistema operatiu, el tipus de terminal des del qual es realitza la visita, etc.

Aquesta informació la fem servir per millorar la nostra pàgina, detectar noves necessitats i valorar les millores a introduir amb la finalitat de prestar un millor servei als usuaris que ens visiten.

Per permetre, conèixer, bloquejar o eliminar les cookies instal·lades en el teu equip pots fer-ho mitjançant la configuració de les opcions del navegador del teu ordinador.

Actualment pots trobar informació sobre com fer-ho en el cas que facis servir com a navegador:

Firefox: http://support.mozilla.org/es/products/firefox/cookies
Chrome: http://support.google.com/chrome/bin/answer.py?hl=es&answer=95647
Explorer: http://windows.microsoft.com/es-es/windows7/how-to-manage-cookies-in-internet-explorer-9
Safari: http://support.apple.com/kb/ph5042
Opera: http://help.opera.com/Windows/11.50/es-ES/cookies.html

Entrada