Tamaño texto:

empresa

Benvingut a la nostra web d'anells i aliances de casament d'estil contemporani. Esperem que navegant hi trobaràs la que omplirà les teves expectatives.

Som la segona generació d'una empresa familiar, amb dos establiments oberts al públic i dedicada al disseny, fabricació i venda d'aliances, anells i joieria de qualitat des de fa més de 40 anys. Al llarg d'aquests anys hem passat tant per la venda de joies i rellotges al públic com pel disseny, la fabricació i venda de joies per a moltes joieries i ara creiem que ha arribat el moment d'aprofitar tota aquesta experiència en el comerç "real" per a portar-te els productes a casa. Com que a internet som una empresa jove fem una barreja de dinamisme i experiència.

Llegeix més...

Tamaño texto:

garantia

Satisfacció garantida.

Volem que quedis totalment satisfet amb la teva compra. Tots els articles es venen amb la seva garantia, la que estableix la normativa vigent del Reial decret legislatiu 1/2007 de 16 de novembre i vàlida en tots els països membres de la Unió Europea.

Estem tan segurs de la qualitat i exactitud del que indiquem que t'oferim que si un cop ho tinguis a les mans no et satisfà tens 10 dies hàbils, a comptar de la data de lliurament de la comanda, per retornar-lo. L'article 44 de la Llei 7/1996, de 15 de gener d'Ordenació del Comerç Minorista modificada per la Llei 47/2002, de 19 de desembre, dóna 7 dies de termini per fer una devolució.

Disposem d'un servei postvenda per a solucionar qualsevol problema amb els nostres articles o enviaments. Intentem oferir una atenció ràpida i eficaç als nostres clients.

Llegeix més...

Tamaño texto:

preguntes

Una joia, que a més serà per a molt de temps, no s'acostuma a comprar igual que un producte de gran consum, no és el mateix...

Volem que abans de comprar ens puguis consultar el que vulguis, volem estar al teu costat, encara que sigui a distància.

Per aquesta raó, un cop hagis vist el model d'anell que desitges, pots fer-ne la comanda a través del cistell de compra -el més ràpid-, per correu electrònic o a través del formulari, però ho facis com ho facis, abans d'enviar-te'l ens posarem en contacte amb tu, per parlar, per mantenir un contacte directe, per decidir quin gravat especial podem fer-te, per exemple, o per dir-te que la teva comanda està a punt de sortir...

Llegeix més...

Tamaño texto:

despeses enviament¿Com s'envien les compres realitzades ?

Totes les compres s'envien assegurades per missatgeria MRW, al domicili del client o al domicili on aquest ens indiqui, excepte apartats postals.

Quin és el cost de l'enviament?

L'enviament d'una comanda, d'un import superior a 200€, dins la península o les Balears serà sense cost i en els efectuats a Canàries, Ceuta, Melilla o Andorra es subvenciona una part del servei. Les tarifes a altres països es veuen abans d'acabar la compra.

Llegeix més...

Tamaño texto:

euro

Quins mitjans de pagament es poden utilitzar?

Transferència bancària:

El pagament de la compra es fa a través d'un traspàs, transferència o ingrés al número de compte corrent que es mostra en el moment de fer la compra i que també es notificarà per correu electrònic en rebre la còpia de la comanda.

Per poder identificar el pagament es farà constar com a beneficiari a Nupcialix-Mediterrània, commerce & services, scp, i com a concepte el número de comanda i el nom del client.

Recomanem fer l'ingrés directament en una oficina del “nostre banc”, o fer la transferència des d'un compte d'aquest banc, per rebre la notificació del pagament de forma immediata i demorar el mínim la comanda. Quan la transferència arriba des d'un altre banc poden passar 3-4 dies a figurar al nostre compte i per tant la comanda s'enderreriria aquest temps.

Llegeix més...

Tamaño texto:

citaSi un cop has vist la col·lecció de models tens dubtes i vols veure'ls "en directe" abans de fer la teva compra, t'aconsellem demanar-nos una visita concertada. Et mostrarem els models en estoc i et dedicarem el temps que necessitis.

Veure i escollir aliances no acostuma a fer-se "en cinc minuts". Si vens sense hora concertada pots trobar-te que hi ha una parella veient anells i hauràs d'esperar una estona, en canvi si tens hora reservada, això no et passarà.

Ho pots fer per telèfon al 609 322 170 i al 935 802 803, per correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o amb el nostre formulari, seguint l'enllaç del final d'aquesta pàgina.

Llegeix més...

Tamaño texto:

ofertes

A la nostra pàgina de Facebook o Twitter anirem publicant les nostres contínues ofertes i promocions. Hi publicarem ofertes que duraran només unes hores, un únic dia o durant una setmana. Segueix-nos !

Durant aquest mes:

Enviament gratuït si la comanda supera els 200€+ iva.

5 % de descompte, en la compra de qualsevol article. A l'hora de comprar, quan el sistema te'l demani, hauràs de posar el codi NUPCIALIX5.

Llegeix més...

Tamaño texto:

aliances

Quan l'afecte es converteix en un profund sentit de la proximitat i la passió es converteix en una promesa per a tota la vida, els anells de casament són l'expressió personal d'harmonia, d'emoció, una visió de la vida.

Quan llisca el teu dit dins l'aliança, és el moment més dolç... En aquest instant, qui no té ganes de cridar alt i clar que es casa, que viurà amb la persona que estima?

Després de la boda, no resistiràs la temptació d'exhibir orgullosament l'anell que representa la consagració dels teus sentiments... Tindràs, segurament, la impressió de que tothom està amb els ulls posats en ell.

Llegeix més...

Tamaño texto:

anell

La petició de matrimoni és un dels moments més especials en la vida de tota parella i per això l'elecció de l'anell de compromís és molt important, doncs aquest serà el símbol que reflectirà la vostra unió.

Coneixem la importància i la dificultat de seleccionar l'anell de compromís ideal. Triar el disseny encertat per la teva parella pot arribar a ser un gran repte. Nosaltres t'assessorem per facilitar al màxim l'elecció.

El significat del solitari o l'anell de compromís:

Llegeix més...

Tamaño texto:

metallsEls meus anells seran d'or, platí, titani, acer, plata? Com em decideixo?

En buscar un anell o unes aliances que seran per a molt de temps, cal tenir en compte la qualitat. Qualitat en l'estructura, en el disseny i en el metall escollit. Però que siguin de qualitat no vol dir que siguin cares.

Els anells de compromís i de matrimoni poden fer-se en or (de diferents qualitats i colors), en platí, acer, titani, paladi, plata, o en una combinació dels mateixos. Aquests són els més habituals dels que s'usen:

Llegeix més...

Tamaño texto:

despeses enviament

La mida dels dits és decisiva a l'hora de triar la mida del diamant. Un diamant d'una determinada mida es veurà més gran en un dit petit que en un de gran.

El nostre consell: Si vols comprar una joia amb un o més diamants petits, d'un pes inferior a 0,10 qts., parlar de característiques tècniques, de pureses, proporcions inclús dels possibles colors que poden tenir té poc sentit, o molt menys sentit que quan es parla de diamants més grans. Les seves característiques difícilment s'apreciaran "a la vista" en un espai tan reduït com l'existent en un diamant de menys de 3mm de diàmetre. Inclús arribariem a posar la frontera en els 0,25 qts., per sota de la qual aconsellem comprar una joia amb diamant atenent principalment a si ens captiva el seu disseny, o ens interessa el seu preu,..es a dir, primaríem el que "ens diu el cor" i la butxaca.

Si en canvi, vols comprar una joia que hi dugui un gran diamant, anirà be tenir alguns coneixements tècnics. Hi ha sobretot quatre variables que fan pujar o baixar molt el preu de una aparentment "mateixa pedra"... Si aquest és el teu cas, pren-t'ho amb calma i continua llegint:

Llegeix més...

Tamaño texto:

despeses enviament

La tradició de les arres són un conjunt de 13 monedes que els nuvis intercanvien en la cerimònia nupcial. Representaven, en el ritu mossàrab, els béns repartits en dotze parts per als dotze mesos de l'any i una més per compartir amb els pobres. El nuvi li fa entrega a la núvia com a símbol que els béns materials de tots dos seran compartits i que no faltaran a casa després del casament. El nombre 13 -quantitat de monedes- és de bona sort.

En l'antiguitat, les arres constituïen una garantia de qualsevol obligació acceptada o convinguda. No eren un dot del marit, ni tan sols un residu de l'antic preu de la dona. Qualificades com a garantia de l'acord o promesa de matrimoni (l'arra esponsalicia), són una institució d'origen oriental recollida pel Dret Romà per reforçar el compliment de l'acord convingut entre els esposos: si s'incompleix la promesa de matrimoni, es perden les arres. A Espanya es segueix aquesta línia amb el suport de l'Església.

Llegeix més...

Tamaño texto:

despeses enviament

La forma exterior determina l'aspecte de l'anell i la interna afecta la comoditat en l'ús diari. L'anell ha de ser prou còmode perquè quasi no es noti que es porta posat, però no tan fluix com perquè llisqui fora del dit.

L'amplada també determina l'estil i l'ajust de l'anell. En combinació amb la forma, l'amplada pot tenir un efecte delicat i subtil o un impacte fort i cridaner.

Demana'ns que t'enviem GRATIS l'anell mesurador Multisizer, una mena de petit cinturó plàstic que és actualment l'eina més ràpida i precisa per conèixer la talla del dit.

Llegeix més...

Tamaño texto:

consells

És molt aconsellable que, un cop a l'any, es portin les joies al joier de confiança per a que revisi l'estat de la subjecció dels diamants, fent un manteniment preventiu i per a que procedeixi a un abrillantat o matisat de les superfícies. Amb una mínima despesa, menor de la que hom pensa, les joies tindran sempre una perfecta aparença.

Les joies en general i les d'or i diamants, en particular, ben cuidades poden lluir com el primer dia durant molt de temps. Hem sintetitzat uns consells bàsics per ajudar-te a conservar-les.

Llegeix més...

Entrada