Tamaño texto:

consells

És molt aconsellable que, un cop a l'any, es portin les joies al joier de confiança per a que revisi l'estat de la subjecció dels diamants, fent un manteniment preventiu i per a que procedeixi a un abrillantat o matisat de les superfícies. Amb una mínima despesa, menor de la que hom pensa, les joies tindran sempre una perfecta aparença.

Les joies en general i les d'or i diamants, en particular, ben cuidades poden lluir com el primer dia durant molt de temps. Hem sintetitzat uns consells bàsics per ajudar-te a conservar-les.

Joies d'or

  • Les cures necessàries per a les joies d'or són senzilles d'aplicar i et permetran mantenir la seva bellesa. El millor és guardar-les, quan no s'usen, en un espai tancat per evitar possibles cops, evitar el contacte amb substàncies químiques i netejar-les, de tant en tant, amb un drap suau humitejat lleugerament en aigua.
  • En el ús diari, les joies són la última cosa que ens haurem de posar, després de cremes i perfums.

Diamants

  • Els diamants són per sempre perquè són l'element més dur i resistent que hi ha a la Terra. Malgrat això, si volem ressaltar la seva bellesa és convenient guardar-los en un espai protegit i netejar-los amb cura, de tant en tant, amb un raspallet de fibres fines i sabó líquid dissolt en aigua tèbia.

Les perles

  • Les perles són delicades i requereixen una cura especial. És aconsellable guardar les joies amb perles en un espai reservat i protegit, com per exemple un joier. Per a la neteja de les perles s'ha d'emprar un drap suau humit lleugerament en aigua. Si l'aigua fos salada, seria el millor.

En el dia a dia

  • El teu anell canviarà amb el temps. L'acabat matisat suau s'anirà convertint en polit amb l'ús diari i, al revés, la brillantor perfecte d'un acabat polit anirà perdent una mica de la seva intensitat. Aquests signes de desgast afegeixen un toc personal a l'anell i no es consideren un defecte. No obstant això, si prefereixes l'acabat original que vas escollir quan vas comprar l'anell pots, és clar, fer-ho restaurar amb la freqüència que desitgis.

 

Gràcies per visitar-nos. Pots comprar amb total tranquil·litat !!!

Per a qualsevol consulta addicional pots comptar amb el nostre equip.

contactar

Entrada