consells

És molt aconsellable que, un cop a l'any, es portin les joies al joier de confiança per a que revisi l'estat de la subjecció dels diamants, fent un manteniment preventiu i per a que procedeixi a un abrillantat o matisat de les superfícies. Amb una mínima despesa, menor de la que hom pensa, les joies tindran sempre una perfecta aparença.

Les joies en general i les d'or i diamants, en particular, ben cuidades poden lluir com el primer dia durant molt de temps. Hem sintetitzat uns consells bàsics per ajudar-te a conservar-les.

Joies d'or

  • Les cures necessàries per a les joies d'or són senzilles d'aplicar i et permetran mantenir la seva bellesa. El millor és guardar-les, quan no s'usen, en un espai tancat per evitar possibles cops, evitar el contacte amb substàncies químiques i netejar-les, de tant en tant, amb un drap suau humitejat lleugerament en aigua.
  • En el ús diari, les joies són la última cosa que ens haurem de posar, després de cremes i perfums.

Diamants

  • Els diamants són per sempre perquè són l'element més dur i resistent que hi ha a la Terra. Malgrat això, si volem ressaltar la seva bellesa és convenient guardar-los en un espai protegit i netejar-los amb cura, de tant en tant, amb un raspallet de fibres fines i sabó líquid dissolt en aigua tèbia.

Les perles

  • Les perles són delicades i requereixen una cura especial. És aconsellable guardar les joies amb perles en un espai reservat i protegit, com per exemple un joier. Per a la neteja de les perles s'ha d'emprar un drap suau humit lleugerament en aigua. Si l'aigua fos salada, seria el millor.

Gràcies per visitar-nos. Pots comprar amb total tranquil·litat !!!

Per a qualsevol consulta addicional pots comptar amb el nostre equip.

contactar