Tamaño texto:

despeses enviament¿Com s'envien les compres realitzades ?

Totes les compres s'envien assegurades per missatgeria MRW, al domicili del client o al domicili on aquest ens indiqui, excepte apartats postals.

Quin és el cost de l'enviament?

L'enviament d'una comanda, d'un import superior a 200€, dins la península o les Balears serà sense cost i en els efectuats a Canàries, Ceuta, Melilla o Andorra es subvenciona una part del servei. Les tarifes a altres països es veuen abans d'acabar la compra.

 • Península i Balears: Per compres d'import inferiors a 200€, depenent del domicili del client, entre 4,95 i 6,95€ (+iva).
 • Per Canàries, Ceuta, Melilla i Andorra: En el cost de l'enviament s'inclouen les despeses de DUA o duaneres. Els impostos en destí no hi són inclosos. Els preus que apareixen inicialment a la tienda són amb l'iva inclós i a l'hora de la compra es descompten.
 • Canàries: Per a compres d'import inferior a 150€, el cost de l'enviament és de 17,35€, i per imports superiors 29,35€.
 • Ceuta: Per a compres d'import inferior a 150€, el cost de l'enviament és de 43,8€, i per imports superiors 36,95€.
 • Melilla: Per a compres d'import inferior a 150€, el cost de l'enviament és de 34,45€, i per imports superiors 27,55€.
 • Andorra: Per a compres d'import inferior a 150€, el cost de l'enviament és de 36€, i per imports superiors 29,15€.
 • En els casos de pagament contra reemborsament hi ha un sobrepreu del 3% de la quantitat a pagar en el moment de l'entrega. En qualsevol cas es veu l'import del transport abans d'acabar la compra.
 • Els costos d’enviament es calculen en el moment que indiques l’adreça d’entrega de la comanda. Ens limitem a cobrar-te com a costos d’enviament, allò que MRW ens cobra a nosaltres ja que el nostre negoci no és obtenir un benefici d'aquest cost. Gràcies al nostre volum d'enviaments l’acord amb MRW ens permet tenir uns dels preus més reduïts del mercat, dels que se’n beneficien els nostres clients.
 • Alguns països tenen restringides les importacions i, a hores d'ara, no podem enviar-hi els nostres productes per causes administratives o duaneres. Si en el moment de realitzar la compra rep un missatge dient-li que al seu país no realitzem enviaments, contacteu si us plau amb Atenció al Client per estudiar el cas i veure si en aquell moment els inconvenients ja han desaparegut.

Quin és el plaç d'entrega?

 • Gestionem la teva comanda perquè en la data prevista, oferta o confirmada, i en tot cas, en el mínim termini possible arribi on ens hagis indicat. En cada article figura el temps previst d'entrega. Els anells o aliances que s'han de fabricar a una mida concreta i/o fer una gravació personalitzada, tenen un temps estimat d'entrega d'entre 15 i 25 dies, generalment 20.
 • Vacances: En els períodes 22 de Desembre - 6 de Gener i 25 de Juliol - 30 d'Agost el personal fa torns de vacances i les comandes es poden enderrerir. Si la teva comanda ha de coincidir en un d'aquests períodes no dubtis en consultar-nos la data prevista d'entrega.
 • Si necessites un plaç més curt d'entrega o un horari en concret d'entrega, si us plau, contacta amb el nostre equip d'Atenció al Client.
 • Quan l'article està fabricat, el lliurament es produeix en els dos o tres dies posteriors.

Què passa si no estic a casa en el moment de l'entrega?

 • Si el client no hi és en el moment de l'entrega, l'agència de transports el telefonarà per concretar un nou lliurament. Si això no fos possible, deixaran al client una nota d'avís perquè pugui posar-se en contacte amb l'agència i concertar un segon intent de lliurament, sense despeses addicionals. Si no és possible fer-ho, la agència retornarà la mercaderia.
 • Si al client li resulta més còmode, també pot desplaçar-se a les instal·lacions de l'empresa de missatgeria i realitzar la recollida personalment.

Es pot comprovar el paquet en el moment de l'entrega?

 • Si en el moment del lliurament del paquet, aquest estigués visiblement danyat, s'haurà d'indicar en l'albarà d'entrega del transportista i comunicar-nos-ho de manera immediata per escrit al servei d'Atenció al Client per correu electrònic o a través del formulari que es troba al lloc web. De no fer-ho així no es podrà tramitar cap reclamació davant de l'empresa transportista.
 • En qualsevol cas, s'haurà de comprovar que els articles han estat lliurats en perfecte estat abans de les 24 hores següents a l'entrega del paquet.

Com puc saber si la meva comanda ha estat efectuada correctament?

 • Rebràs un correu automatitzat de confirmació de que s'ha rebut la comanda als pocs minuts i una trucada per telèfon i/o un missatge de correu el següent dia hàbil.

Es rep una factura de la compra?

 • Rebràs una factura provisional per correu electrònic un cop haguem rebut el pagament de la comanda i una factura definitiva a l'interior del paquet amb la compra.

Si no rebo la meva comanda, després de rebre l'avís de que s'ha enviat, què he de fer?

 • En el moment de que nosaltres sol·licitem la recollida del paquet per ésser enviat rebràs un codi de seguiment i els paquets arriben al dia hàbil següent (una mica més a Canàries, Ceuta, Melilla, o estranger). Si passat aquest termini no ho haguessis rebut posa't en contacte amb Atenció al Client per trobar la solució. Mai fins ara ens ha passat que l'empresa transportista hagi patit retard en els lliuraments.

He enviat un e-mail i no rebo resposta. Què passa ?

 • Nosaltres contestem a tots els correus electrònics dels nostres clients abans de les 24 hores hàbils següents a la seva recepció. Si no has rebut resposta, si us plau verifica la teva carpeta de missatges de correu no desitjat. Si tot i així, no trobes cap resposta, si us plau, posa't en contacte amb nosaltres mitjançant el telèfon d'Atenció al Client.

 

Gràcies per visitar-nos. Pots comprar amb total tranquil·litat !!!

Per a qualsevol consulta addicional pots comptar amb el nostre equip.

contactar

Entrada