Tamaño texto:

euro

Quins mitjans de pagament es poden utilitzar?

Transferència bancària:

El pagament de la compra es fa a través d'un traspàs, transferència o ingrés al número de compte corrent que es mostra en el moment de fer la compra i que també es notificarà per correu electrònic en rebre la còpia de la comanda.

Per poder identificar el pagament es farà constar com a beneficiari a Nupcialix-Mediterrània, commerce & services, scp, i com a concepte el número de comanda i el nom del client.

Recomanem fer l'ingrés directament en una oficina del “nostre banc”, o fer la transferència des d'un compte d'aquest banc, per rebre la notificació del pagament de forma immediata i demorar el mínim la comanda. Quan la transferència arriba des d'un altre banc poden passar 3-4 dies a figurar al nostre compte i per tant la comanda s'enderreriria aquest temps.

Targetes de crèdit o dèbit habituals:

  • Es pot pagar directament amb targeta de crèdit a través de l'opció Paypal.

Paypal:

  • El pagament de la compra es realitza a través d'una empresa -Paypal- que assegura les operacions de pagament, tant al comprador com al venedor, i no te cap comissió ni despesa addicional per al comprador. Amb aquest sistema, no s'ens mostren mai les dades de la targeta del client.

Contra reembossament:

  • Quan l'article adquirit s'hagi de personalitzar (gravar, fer a una mida concreta, o ambdues coses) i hagis escollit fer el pagament contra-reembossament, un cop feta la comanda hauràs de fer-nos un ingrés o una transferència bancària per un import igual o superior al 50% del total. La quantitat restant, es pagarà “contra-reembossament“ al missatger en el moment de rebre el paquet.
  • L'import màxim de compra per comanda amb aquest sistema de pagament serà de 600 €.
  • L'empresa transportista cobra una comissió per la gestió que ja apareix inclosa en el moment de fer la compra i escollir aquesta forma de pagament.

Quan es fa el pagament de les comandes ?

  • Un cop realitzada la comanda s'entén prestat el consentiment per a la validesa i eficàcia del contracte, no obstant les comandes seran vinculants un cop s'hagi comprovat que s'ha realitzat el pagament.
  • Si no has fet el pagament a continuació de fer la comanda, rebràs la comanda per correu electrònic i podràs fer el pagament amb qualsevol de les possibilitats de les que disposem, durant els 7 dies posteriors a la compra. Passat aquest temps, sense que ens hagis comunicat la raó del retard, la comanda quedarà anul·lada.
  • Ens reservem el dret a recuperar la propietat sobre els articles en cas d'impagament, ni que sigui parcial, del preu.

 

Veure els articles en la tenda online amb preus i característiques

 

Gràcies per visitar-nos. Pots comprar amb total tranquil·litat !!!

Per a qualsevol consulta addicional pots comptar amb el nostre equip.

contactar

Entrada