Tamaño texto:

garantia

Satisfacció garantida.

Volem que quedis totalment satisfet amb la teva compra. Tots els articles es venen amb la seva garantia, la que estableix la normativa vigent del Reial decret legislatiu 1/2007 de 16 de novembre i vàlida en tots els països membres de la Unió Europea.

Estem tan segurs de la qualitat i exactitud del que indiquem que t'oferim que si un cop ho tinguis a les mans no et satisfà tens 10 dies hàbils, a comptar de la data de lliurament de la comanda, per retornar-lo. L'article 44 de la Llei 7/1996, de 15 de gener d'Ordenació del Comerç Minorista modificada per la Llei 47/2002, de 19 de desembre, dóna 7 dies de termini per fer una devolució.

Disposem d'un servei postvenda per a solucionar qualsevol problema amb els nostres articles o enviaments. Intentem oferir una atenció ràpida i eficaç als nostres clients.

Tots els nostres articles estan garantits contra qualsevol defecte de fabricació.

Algunes peces d'or poden realitzar-se, a petició del client, en or de 9, 14 o 18 quirats. Quan es parla d'or en la descripció dels articles i no s'indica res, sempre és or de 18 quirats o 750 mil·lèsimes. La plata usada en les peces és sempre plata de llei de 925 mil·lèsimes. El platí i el pal·ladi usat en les peces és de 950 mil·lèsimes.

La garantia s'aplica sempre que l'article sigui utilitzat sota les condicions normals d'ús determinades pels proveïdors. Els articles queden fora de garantia si, un cop lliurats al client, han rebut algun dany per fets externs o accidents.

La garantia no cobreix indemnitzacions a l'usuari o a tercers per les conseqüències de l'ús del producte, ja siguin danys directes o indirectes, accidents soferts per persones, danys als béns aliens al producte, o altres danys que provinguin d'un deteriorament o pèrdua del producte

Abans de realitzar un canvi o devolució posa't en contacte amb Atenció al Client per veure si és possible trobar una solució.

Condicions per a canvis i devolucions
 • Procediment de devolució: Truca'ns o envía'ns un correu a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. per sol·licitar la devolució o canvi. Assignarem un codi a la devolució i et donarem l'adreça on enviar-la. Envia el paquet indicant en el remitent el codi de devolució. Un cop rebut el paquet, comprovarem l'estat de l'article (aquesta operació pot trigar fins 48 hores) i t'enviarem un correu electrònic o et trucarem per telèfon per validar la operació i procedir immediatament al canvi o devolució.
 • En el cas de que l'article ( no l'embolcall o la caixa ) s'hagués trencat durant el transport ens hauràs d'avisar dins les 24hrs. següents a la recepció ( per tal de que l'empresa de transports es faci càrrec ) i el substituirem per un altre idèntic, sense cost. Si això no fos possible, emetrem un abonament al compte que mantens amb nosaltres per un import igual al de l'article malmès, per fer la compra d'un altre article.
 • Si la devolució o canvi es deu a un error per part nostra ens farem càrrec de les despeses de devolució i posterior reenviament. El client podrà optar per la devolució de l'import de la compra.
 • Si la comanda fos retornada pel error de l'empresa transportista ens farem càrrec de les despeses de reenviament. En el cas que l'empresa de logística hagués operat correctament, no ens en farem càrrec.
 • Si la devolució o canvi es deu a motius personals del client, aquest es farà càrrec de les despeses de devolució i re-enviament, si hi ha. Si el nou article escollit no el tenim en estoc en aquell moment, intentarem aconseguir-lo el més aviat possible.
 • No podem acceptar com a canvi o devolució els articles que s'hagin personalitzat, que hagin sofert modificacions, o si s'han fet o posat a una mida concreta, independentment d’on s’hagi realitzat aquesta modificació.
 • En el cas de compres d'articles que hagin estat un encàrrec especial no podem garantir la possibilitat de canvi.
 • La devolució de l’import es farà de la mateixa forma que es va rebre el pagament. Si el pagament es va fer contra reembossament o per transferència, es sol·licitarà un número de compte on abonar l'import per transferència bancària. El reintegrament de l'import el rebrà el client en un termini màxim de 20 dies a partir de la recepció del producte tornat.
 • Per realitzar el canvi o la devolució, envia l'article perfectament embalat utilitzant qualsevol sistema de la teva confiança (no podem fer-nos responsables de les pèrdues o danys dels paquets enviats pels clients) de forma que quan nosaltres el rebem estigui, l'article, les etiquetes, la garantia, la factura o la caixa en el que t'ho vam enviar, en perfecte estat per tornar-ho a la venda i no mostri signes d’ús o danys.
 • Ens reservem el dret d'exigir una indemnització per a compensar els possibles danys soferts per les mercaderies, així com per recuperar les despeses directes ocasionades per la devolució. No s'acceptaran devolucions que no segueixin el procediment de devolució i malauradament seran retornades, a ports deguts.
 • No admetrem enviaments a ports deguts.
Pots comprar amb total tranquil·litat !!!

Per a qualsevol consulta addicional pots comptar amb el nostre equip.

contactar

Entrada