Tamaño texto:

despeses enviament

La forma exterior determina l'aspecte de l'anell i la interna afecta la comoditat en l'ús diari. L'anell ha de ser prou còmode perquè quasi no es noti que es porta posat, però no tan fluix com perquè llisqui fora del dit.

L'amplada també determina l'estil i l'ajust de l'anell. En combinació amb la forma, l'amplada pot tenir un efecte delicat i subtil o un impacte fort i cridaner.

Demana'ns que t'enviem GRATIS l'anell mesurador Multisizer, una mena de petit cinturó plàstic que és actualment l'eina més ràpida i precisa per conèixer la talla del dit.

Dedicar una mica de temps a saber quina és la nostra mida paga la pena. Us deixem unes recomanacions per abans d'escollir la talla:

 • L'anell de compromís s'acostuma a portar al dit anular de la mà dreta i l'aliança de casament al de l'esquerra. En el cas de portar els dos anells en una mateixa mà, aquesta sol ser l'esquerra.
 • Com a regla general, has de triar més amplada si tens les mans grans i dits llargs, mentre que el contrari s'aplica, si tendeixes a tenir les mans més petites i els dits més curts.
 • Les talles dels dits d'una mà no acostumen a coincidir amb les talles dels dits de l'altre mà i varien segons la tempertura ambient, la època de l'any, el moment del dia, etc.
 • La mida s'ha d'agafar en la part més ample del dit, sigui el nus o la part més interna del dit.
 • Per a anells molt amples amb interior pla, sovint cal escollir una mida superior a la habitual. La mesures més habituals per a dona estan entre la 12 i 14 i per a home entre el 20 i 22.
 • Els nous anells d'interior corb són tan confortables que donen la sensació que no es porten posats. Amb aquest format d'anell, es pot escollir una talla menor que la que s'escolliria per un anell igual, però d'interior pla.

confort

Modificacions de talla a posteriori:

 • Els anells d'or i plata es poden posar a mida, sempre.
 • Els anells d'acer, no solen modificar-se perquè per fer-ho s'han d'enviar a Alemanya. Per models bàsics, el cost del treball més el del transport no compensa.
 • Els anells de titani, no es poden canviar de mida.

Si no saps quina talla necessites:

 • Demana'ns que t'enviem  l'anell mesurador Multisizer. Per despeses de gestió i enviament et cobrarem 6 € que es retornaran quan facis una comanda superior a 50 €, o sigui que et surt gratis.
 • Pots consultar la teva mida en qualsevol joieria propera sempre que et provis l'estàndard actual de anilleres i mesurador, anomenat "TATUM".
 • Com a alternativa, o per "regals sorpresa", si disposes d'un anell de la talla correcta, pots comparar meticulosament la seva mida interior amb el full de mesures que t'oferim a continuació. Només l'has de descarregar i imprimir. Assegura't que en el moment d'imprimir el document, dins l'apartat "escalat de pàgina", l'opció seleccionada sigui "cap". De no fer-ho la mida presa serà incorrecta.

tatummultisizer

Descarregar el mesurador d'anells

 

Gràcies per visitar-nos. Pots comprar amb total tranquil·litat !!!

Per a qualsevol consulta addicional pots comptar amb el nostre equip.

contactar

Entrada