despeses enviament

Abans d'imprimir el document que hem preparat per facilitar que puguis prendre la mida correcta del dit has de valorar una sèrie de recomanacions:

No és igual mesurar el dit a la mà dreta que a la esquerra. No tenim els dits igual quan fa molt de fred o fa molta calor, doncs el fred contrau i la calor dilata, també els dits. I també s'ha de tenir en compte que per portar un anell molt ample cal que sigui una mida superior. Moltes persones tenen oscil·lacions considerables en els seus dits i ho han de tenir en compte en el moment d'escollir la seva mida.

Si ja has portat anells te'n hauràs adonat d'això.

Un cop escollit el dit on es portarà l'anell, cal pensar que si es mesura el dit directament al mig de l'estiu, s'hauria de pensar en agafar una mida que sigui una mica justa per tal de que a l'hivern l'anell no quedi gran, i si per contra és ple hivern, caldria agafar-ne una que no ajusti massa per a que a ple l'estiu sigui possible portar l'anell.

Un altre element a tenir en compte és la mida del nus del dit. En anells estrets no sol afectar gran cosa però en anells molt amples pot ser que s'hagi de agafar una mida superior si el nus és molt més gruixut que la part on anirà l'anell.

L'anell de compromís s'acostuma a portar al dit anular de la mà dreta (al costat del dit petit) i l'aliança de casament al de l'esquerra. En el cas de portar els dos anells en una mateixa mà, aquesta sol ser l'esquerra.

La mides més habituals per a dona són les 12 i 13 (14-15 per anells amples) i per a home les 21 i 22 (24-25 en el cas d'anells amples).

Els anells d'or i plata es poden posar a mida, sempre. Els anells d'acer, un cop fabricats, no s'acostumen a posar a mida. Per fer-ho s'han d'enviar a fàbrica i això suposa un cost addicional que en alguns models bàsics no compensa. Els anells de titani, un cop fabricats, no es poden canviar de mida.

Per no canviar l'aspecte de l'anell no s'aconsella variar la mida d'un anell més de 3 mides o números (3 mm). Quan l'anell porta pedres és especialment recomanable no passar per alt aquest consell i en qualsevol cas és necessari revisar l'estat de fixació de les mateixes un cop l'anell s'ha modificat. No dubti en consultar al respecte.

Si no saps la mida que necessites, el millor és consultar-la a qualsevol joieria que tinguis a prop, cap joier et posarà cap problema per dir-te la teva mida. Això sí, assegura't que et mirin la mida amb el "pal mesurador" i les anelles estàndards actuals "tatum". 

Com alternativa, pots sol·licitar que t'enviem un anell mesurador, o si disposes d'un anell de referència que et "vagi be", pots comparar la seva mida interior amb el full de mides que pots descarregar e imprimir. Assegura't de que en el moment d'imprimir el document, dins l'apartat "escalat de pàgina", l'opció seleccionada sigui "cap", doncs de no fer-ho la mida presa serà incorrecta.

Descarregar el mesurador d'anells

 

Gràcies per visitar-nos. Pots comprar amb total tranquil·litat !!!

Per a qualsevol consulta addicional pots comptar amb el nostre equip.

contactar