Tamaño texto:

logo tenoTeNo és avui una de les millors marques del món fabricants de joieria en acer. Realitzen des de l'anell més bàsic fins a sofisticades joies fetes d'acer barrejat amb or, altres metalls o ceràmica high-tech, sovint amb diamants engastats.

Nosaltres els vam descobrir a l'any 2003, a la fira de joieria de Múnic, quan encara no exportaven a l'Estat Espanyol. Vam apostar per ells i estem contents pel fet de ser el seu primer client aquí.

És una empresa molt jove, només amb 10 anys de vida però amb tradició i ja exporten a tot el món, destacant-hi tant per la seva qualitat com pel seu extens modelatge tant d'anells i aliances de casament com d'altres complements. Tot un representant de la qualitat "made in Germany".

 

Aquesta és la seva resumida història:

  • Al 1922, l'avi dels actuals propietaris Joseph Heinz obrí un taller de joieria d'alta qualitat en plata a la Selva Negra alemanya.
  • Al 1960, el seu fill Peter Heinz treballà com a mestre orfebre en la secció de desenvolupament d'un fabricant de joies a Pforzheim, la metròpoli de joies alemanya. La seva esposa Anneli, també orfebre, s'especialitzà en grans cadenes d'or fetes a mà.
  • Al 1982, en conjunt, es fan càrrec d'una empresa i fan les caixes per als rellotges i petits components tècnics per als fabricants de rellotges alemanys.
  • Al 1999, els seus fills Stefanie i Jürgen creen la marca de joieria TeNo. Juntament amb el dissenyador industrial Eberhard Hagmann i la seva empresa de disseny i decoració a nivell internacional IDEA, creen objectes de joieria per al nou mil·lenni.
  • 2009. L'artesania tradicional barrejada amb una moderna tecnologia de control numèric assistit per ordinador -CNC-, artesans altament competents i dissenys avantguardistes d'avui, TeNo és un model a seguir en els cinc continents. Tots els productes de TeNo es creen a Pforzheim, Alemanya.

 

Veure els anells en la tenda online amb preus i característiques

Veure imatges d'anells d'acer TeNo

Veure imatges d'anells d'acer amb diamants TeNo

aliances teno

Entrada