Opinions dels clients

premis bodas net

platino-200

Anells de platí o pal·ladi
La col·lecció més exquisida d'aliances de boda realitzades amb platí o pal·ladi, amb models de disseny clàssic o sofisticat.
Anells fets en platí o pal·ladi, en combinació amb or (ja sigui blanc, groc o rosa) o combinant-ho amb titani. Tots ells amb diferents textures als seus acabats.

A la nostra botiga online trobareu una extensa col·lecció d'anells de boda fets de/amb platí com de/amb pal·ladi. Tots són de primeres marques en el sector de las aliances de casament. Entre altres, les alemanyes Saint Maurice, Love & Live Collection i Christian Bauer, o les espanyoles Eleka o Argyor, amb dissenys més bàsics i, per tant, preus més baixos.

El platí és un metall molt dens, escàs, dur i difícil de treballar, per la qual cosa és dels més costosos. Per altre banda, té unes propietats que el fan ideal en joieria.

El pal·ladi, per la seva banda, és també un metall blanc, brillant, amb propietats semblants al platí i amb l'avantatge de que, com és més abundós, menys dens i més fàcil de treballar que aquest, resulta més econòmic. Actualment, és una molt bona alternativa a l'or blanc, per preu i perquè no canvia de color amb els anys.

En gran mesura, la forma defineix el caràcter de qualsevol anell. Entre les nostres col·leccions podràs escollir des de models amb una línia recta i simple, a models amb un fort perfil o relleu.

Treballant sobre la superfície de l'anell es poden aconseguir diferents i originals efectes. En general, les superfícies polides i d'alta brillantor reflecteixen la llum, mentre que les superfícies amb un vellutat mat tendeixen a cridar l'atenció sobre la forma de l'anell. En alguns models fins i tot és possible modificar la superfície exterior martellejant-la, el que confereix un original i rústic acabat. Tots els anells es realitzen sota estrictes controls de qualitat amb maquinària de darrera tecnologia per aconseguir una perfecció absoluta i, al mateix temps, una contenció del seu preu.

my-design

A més de les diverses col·leccions que es troben a la botiga online, amb el configurador online pots dissenyar (i veure el seu preu a l'instant) una extensa varietat d'anells i aliances de matrimoni, variant la forma, les mesures, els acabats, afegint un gravat especial i incorporant un o més diamants a la superfície. És possible també escollir dos diferents pureses de platí, mantenint una similar aparença final però amb diferent preu (veure l'article informatiu sobre els metalls en la secció de consultes). Amb tot això aconseguiràs uns anells, els teus anells, totalment personalitzats. Un cop els tinguis dissenyats demana’ns-ho per telèfon o correu electrònic i te'ls encarregarem ràpid. Prova-ho ara!

configurador saint mauricePer a veure els models de la nostra col·lecció, amb els seus preus i les seves característiques, accedeix des d'aquí a la nostra botiga online.

Altres models que et podem oferir:

Aliances de platí Eleka

Aliances de platí Argyor

parella plati

premis bodas net

Cercador d'informació

Opinions dels clients

Entrada