platino-200

Anells de platí o pal·ladi
La col·lecció més exquisida d'aliances de boda realitzades amb platí o pal·ladi, amb models de disseny clàssic o sofisticat.
Anells fets en platí o pal·ladi, en combinació amb or (ja sigui blanc, groc o rosa) o combinant-ho amb titani. Tots ells amb diferents textures als seus acabats.

Les anells de boda fets de/amb platí o pal·ladi que mostrem a la nostra col·lecció de aliances són de primeres marques al sector de las aliances de casament. Entre altres, les espanyoles Eleka o Argyor (més econòmiques), o les alemanyes Saint Maurice, Christian Bauer, Titanfactory o Love & Live Collection.

El platí és un metall molt dens, escàs, dur i difícil de treballar, per la qual cosa és dels més costosos. El pal·ladi és també un metall blanc, brillant, amb propietats semblants al platí i amb l'avantatge de que, com és més abundós, menys dens i més fàcil de treballar que aquest, resulta més econòmic.

En gran mesura, la forma defineix el caràcter de qualsevol anell. Entre les nostres col·leccions podràs escollir des de models amb una línia recta i simple, a models amb un fort perfil o relleu.

Treballant sobre la superfície de l'anell es poden aconseguir diferents i originals efectes. En general, les superfícies polides i d'alta brillantor reflecteixen la llum, mentre que les superfícies amb un vellutat mat tendeixen a cridar l'atenció sobre la forma de l'anell. En alguns models fins i tot és possible modificar la superfície exterior martellejant-la, el que confereix un original i rústic acabat. Tots els anells es realitzen sota estrictes controls de qualitat amb maquinària de darrera tecnologia per aconseguir una perfecció absoluta i, al mateix temps, una contenció del seu preu.

my-design

A més de les diverses col·leccions, amb el configurador online pots dissenyar (i veure el seu preu a l'instant) una extensa varietat d'anells i aliances de matrimoni, variant la forma, les mesures, els acabats, afegint un gravat especial i incorporant un o més diamants a la superfície. És possible també escollir dos diferents pureses de platí, mantenint una similar aparença final però amb diferent preu (veure l'article informatiu sobre els metalls en la secció de consultes). Amb tot això aconseguiràs uns anells, els teus anells, totalment personalitzats. Un cop els tinguis dissenyats demana’ns-ho per telèfon o correu electrònic i te'ls encarregarem ràpid. Prova-ho ara!

configurador saint maurice

Aliances de platí Eleka

Aliances de platí Argyor

Aliances de platí Love & Live

Aliances de platí Saint Maurice

Aliances de platí i titani Love & Live

Aliances de platí i or blanc Saint Maurice

parella plati

Entrada