Opinions dels clients

premis bodas net

eleka

Eleka és una marca valenciana que començà a fabricar joieria a l'any 1958 i que, a partir del 1992, es va especialitzar en la producció mecanitzada d'aliances de matrimoni en or.

En 1996 va ser de les primeres empreses joieres espanyoles en les que la seva producció es va començar a realitzar en centres de mecanitzat per control numèric. Gràcies a això, el temps de fabricació dels anells són molt reduïts.

En 2005 van ser pioners a oferir, a través del seu web, un sistema ràpid i eficaç amb el qual els clients podien dissenyar i configurar per ordinador les seves aliances i els seus anells d'aniversari o de compromís. Un sistema que en el 2016 va ser renovat completament i posat al dia.

En resum, destaquen per la gran quantitat de possibilitats -pel que fa al disseny de formes i superfícies- que ofereixen, i perquè el seu procés de fabricació i servei de lliurament és molt ràpid, identificant la marca Eleka amb qualitat.

A més de les seves diverses col·leccions tenen un configurador online amb el qual pots dissenyar (i veure el seu preu a l'instant) una extensíssima varietat d'anells i aliances de matrimoni, escollint el tipus d'or, variant la forma, les mesures, els colors, els acabats , els gravats i incorporant un o més diamants en la superfície. Amb tot això aconseguiràs un anell, el teu anell, totalment personalitzat. Un cop el tinguis dissenyat demana'ns-per telèfon o correu electrònic i t'ho encarregarem ràpid. Prova-ho ara!

configurador elekaPots veure a continuació les seves col·leccions

Aliances en or clàssiques

Aliances en or "unikas"

Anells de platí

Anells de compromís

Pots veure-les també a la seva web. Et podem oferir qualsevol d'elles.

premis bodas net

Cercador d'informació

Opinions dels clients

Entrada