Opinions dels clients

premis bodas net

 • Aliances en or
 • En platí o pal·ladi
 • Anells en acer
 • En titani
 • Amb diamants

aliances-or

Aliances de casament i anells en or
La col·lecció més cuidada per a totes les parelles, des de l'anell clàssic més bàsic a l'anell més sofisticat.
Anells fets d'or blanc, groc, rosa o en una combinació de colors, i amb diferents textures per als seus acabats.
Seguir llegint i veure imatges d'alguns models

platino-200

Anells de platí o pal·ladi
La col·lecció més exquisida d'aliances de boda realitzades amb platí o pal·ladi, amb models de disseny clàssic o sofisticat.
Anells fets en platí o pal·ladi, en combinació amb or (ja sigui blanc, groc o rosa) o combinant-ho amb titani. Tots ells amb diferents textures als seus acabats.
Seguir llegint i veure imatges d'alguns models

aliances-acer

Aliances de casament i anells en acer
La col·lecció més extensa per persones que busquen alguna cosa especial i distinta.
Anells fets només d'acer sòlid i antial·lèrgic o en combinació amb or, plata, ceràmica o diamants.
Seguir llegint i veure imatges d'alguns models

aliances-titani

Aliances de casament i anells en titani
La millor col·lecció per a persones que no es conformen amb el que és habitual.
Anells molt lleugers fets només amb titani sòlid i antial·lèrgic o en combinació amb or, plata, pal·ladi, platí, ceràmica, fibra de carboni, etc.
Seguir llegint i veure imatges d'alguns models

anell-diamant

Anells amb diamant, en titani, acer,... en or o platí
Una àmplia col·lecció, també per a persones poc convencionals.
Anells amb diamants, d'un ampli ventall de preus, fets només d'acer o titani, en or, en platí o en una combinació d'aquests materials.
Seguir llegint i veure imatges d'alguns models

preguntes

Una joia, que a més serà per a molt de temps, no s'acostuma a comprar igual que un producte de gran consum, no és el mateix...

Volem que abans de comprar ens puguis consultar el que vulguis, volem estar al teu costat, encara que sigui a distància.

Per aquesta raó, un cop hagis vist el model d'anell que desitges, pots fer-ne la comanda a través del cistell de compra -el més ràpid-, per correu electrònic o a través del formulari, però ho facis com ho facis, abans d'enviar-te'l ens posarem en contacte amb tu, per parlar, per mantenir un contacte directe, per decidir quin gravat especial podem fer-te, per exemple, o per dir-te que la teva comanda està a punt de sortir...

Tenen els preus dels articles inclòs l'IVA?

 • Tots els preus oferts són vàlids i tenen l'IVA ja inclòs, excepte errors tipogràfics.

Pagament de les comandes

 • Un cop realitzada la comanda s'entén prestat el consentiment per a la validesa i eficàcia del contracte, no obstant les comandes seran vinculants un cop s'hagi comprovat que s'ha realitzat el pagament.
 • Si no has fet el pagament a continuació de fer la comanda, rebràs la comanda per correu electrònic i podràs fer el pagament amb qualsevol de les possibilitats de les que disposem, durant els 7 dies posteriors a la compra. Passat aquest temps, sense que ens hagis comunicat la raó del retard, la comanda quedarà anul·lada.
 • L'import màxim acceptat per compra és de 9.000 €, independentment del nombre d'articles comprats.
 • El tancament diari de comandes es fa a les 18:00 h. dels dies laborables. Les comandes rebudes i/o cobrades amb posterioritat a aquesta hora passen al dia laborable següent.
 • Un cop rebuda la comanda, emetrem i enviarem una factura (entesa como factura proforma o provisional) per correu electrònic a la direcció indicada. La factura vàlida i definitiva acompanyarà a l'article adquirit quan es realitzi l'enviament.
 • En el cas de que el mètode de pagament escollit hagi estat “contra-reembossament “i que l'article adquirit s'hagi de personalitzar (gravar, fer a una mida concreta, o ambdues coses) un cop feta la comanda hauràs de fer-nos un ingrés o una transferència bancària per un import igual o superior al 50% del total. La quantitat restant, es pagarà en el moment de rebre el paquet. L'import de comanda màxim per a aquest sistema de pagament serà de 900 €. Per a realitzar comandes superiors amb aquest mètode de pagament, contacta prèviament amb Atenció al Client.

Puc modificar el lloc o la data d'entrega?

 • En tots els productes visibles en “la botiga en línia” s'indica el plaç d'entrega. Considerem que un producte el tenim en estoc quan podem servir-lo,  ja personalitzat, en aquest plaç. Si desitges una data anterior o posterior a les indicades posa't en contacte amb Atenció al Client.
 • El lloc de lliurament és el que indica el client en el formulari de compra. Si amb posterioritat a haver fet la comanda has de canviar el lloc d'entrega posa't en contacte amb Atenció al Client per veure si encara és possible fer el canvi.

Puc modificar o cancel·lar una comanda?

 • Per modificar o anul·lar una comanda només ens ho has de comunicar per correu electrònic a Atenció al Client, facilitant-nos el número de la comanda que vols anul·lar. Si ja has pagat per transferència, hauràs de facilitar-nos les teves dades bancàries (número de compte) per poder tornar-te els diners. Aquesta gestió serà únicament possible per escrit (correu electrònic) per a una major seguretat.
 • Si la comanda era per una peça personalitzada només es podrà anul·lar si encara no ha estat fabricada o personalitzada. En tot cas posa't en contacte amb Atenció al Client per trobar-hi alguna solució.

Puc comprar un article del que veig imatges però que no està en la "botiga en línia" ?

 • Hi han articles que no hi són normalment però que a petició els podem incorporar, contacta amb Atenció al Client.

 

Ens reservem el dret a retornar l'import abonat i anul·lar la comanda si detectem irregularitats o tenim indicis o sospites de possible delicte.

 
 
Gràcies per visitar-nos. Pots comprar amb total tranquil·litat !!!

Per a qualsevol consulta addicional pots comptar amb el nostre equip.

contactar

premis bodas net

Cercador d'informació

Opinions dels clients

Entrada