Opinions dels clients

premis bodas net

 • Aliances en or
 • En platí o pal·ladi
 • Anells en acer
 • En titani
 • Amb diamants

aliances-or

Aliances de casament i anells en or
La col·lecció més cuidada per a totes les parelles, des de l'anell clàssic més bàsic a l'anell més sofisticat.
Anells fets d'or blanc, groc, rosa o en una combinació de colors, i amb diferents textures per als seus acabats.
Seguir llegint i veure imatges d'alguns models

platino-200

Anells de platí o pal·ladi
La col·lecció més exquisida d'aliances de boda realitzades amb platí o pal·ladi, amb models de disseny clàssic o sofisticat.
Anells fets en platí o pal·ladi, en combinació amb or (ja sigui blanc, groc o rosa) o combinant-ho amb titani. Tots ells amb diferents textures als seus acabats.
Seguir llegint i veure imatges d'alguns models

aliances-acer

Aliances de casament i anells en acer
La col·lecció més extensa per persones que busquen alguna cosa especial i distinta.
Anells fets només d'acer sòlid i antial·lèrgic o en combinació amb or, plata, ceràmica o diamants.
Seguir llegint i veure imatges d'alguns models

aliances-titani

Aliances de casament i anells en titani
La millor col·lecció per a persones que no es conformen amb el que és habitual.
Anells molt lleugers fets només amb titani sòlid i antial·lèrgic o en combinació amb or, plata, pal·ladi, platí, ceràmica, fibra de carboni, etc.
Seguir llegint i veure imatges d'alguns models

anell-diamant

Anells amb diamant, en titani, acer,... en or o platí
Una àmplia col·lecció, també per a persones poc convencionals.
Anells amb diamants, d'un ampli ventall de preus, fets només d'acer o titani, en or, en platí o en una combinació d'aquests materials.
Seguir llegint i veure imatges d'alguns models

metallsEls meus anells seran d'or, platí, titani, acer, plata? Com em decideixo?

En buscar un anell o unes aliances que seran per a molt de temps, cal tenir en compte la qualitat. Qualitat en l'estructura, en el disseny i en el metall escollit. Però que siguin de qualitat no vol dir que siguin cares.

Els anells de compromís i de matrimoni poden fer-se en or (de diferents qualitats i colors), en platí, acer, titani, paladi, plata, o en una combinació dels mateixos. Aquests són els més habituals dels que s'usen:

Or

 • Quan diem que una joia és d'or, a vegades s'està entenent que és d'or pur o de 24 quirats, però l'or de 24 quirats és massa tou i es barreja amb altres metalls per augmentar la seva duresa i durabilitat. No s'acostuma a fer anells d'or pur, perquè es deformarien fàcilment.
 • El color de l'or no té res a veure amb la seva qualitat. Un anell d'or blanc, un d'or rosat i un d'or groc de 750 mil·lèsimes, contenen exactament la mateixa quantitat d'or pur. Escollir un o altre color és una decisió personal en funció del gust.
 • Quina proporció d'or està barrejada amb altres metalls?
  1. L'or de 18 quirats (18k) -que actualment es diu "de 750 mil·lèsimes"- conté 750 parts d'or, barrejades amb 250 parts d'altres metalls com plata, coure, etc. L'or de 9 quirats (9k) -que actualment es diu de 333 milésimas- conté 333,3 parts d'or, barrejades amb 666,6 parts d'altres metalls com plata, coure, etc. Com més alt és el nombre de les mil·lèsimes, més alta és la proporció d'or pur. Els aliatges més comuns són de 750, 585(14k), 375 i 333 mil·lèsimes.
  2. L'or tradicionalment a Espanya és de 18 quirats, encara que cada vegada més, pel seu preu més baix, s'utilitzen altres aliatges d'or.
  3. Una peça d'or massís significa únicament que tota és d'or, que no està buida per dins.
 • Canviarà de color, amb l'ús, l'or blanc?
  1. Únicament dependrà de la composició de l'interior de l'anell.
  2. En la gran majoria dels casos, els anells d'or blanc porten un bany superficial de rodi que li dóna un color gris clar «blanc» molt bonic. Aquesta fina capa de rodi, amb el frec de l'ús diari, es va perdent i queda a la vista l'interior de l'anell. Aquest interior serà, d'un to gris groguenc, més aviat poc atractiu, o d'un color gris més clar, -gairebé del mateix color que la capa superficial que s'ha anat perdent-.
  3. Per aconseguir un anell d'or blanc amb una composició més clara cal afegir pal·ladi (un metall de la família del platí) que té l'inconvenient de tenir un alt preu, per la qual que un anell d'or blanc «pal·ladiat» serà més car que si no ho és.
  4. Els fabricants espanyols d'aliances no solen utilitzar pal·ladi per als seus aliatges, per aconseguir un preu més baix, en canvi, els fabricants «prémium» de fora de les nostres fronteres sí que ho fan servir -per als seus anells d'or blanc de 750 mls.(18k) i de 585 mls.(14k)- i aconsegueixen anells que gairebé no canvien de color mantenint la seva bellesa original.

Acer

 • L'acer utilitzat en joieria és un aliatge del ferro, el metall més abundant al planeta. Encara que hi ha moltes qualitats d'acer, el seu baix cost com a matèria primera complementat amb les seves propietats físiques de duresa e inalterabilitat han fet que en els darrers anys estigui d'actualitat com alternativa econòmica a altres materials, clàssics en joieria, com l'or blanc, la plata o el platí.

Titani

 • El titani és un metall també abundant, de color gris fosc, gran duresa, i alta resistència a la corrosió, unes propietats físiques semblants a les de l'acer. Quan és pur, és lleuger, fort, brillant i de color blanc metàl·lic. Unes qualitats que han fet que des de fa uns anys s'usi també en la fabricació d'articles de joieria.

Platí

 • El platí, és un metall més dens, dur, difícil de treballar i valuós que l'or, també més escàs. S'usa en diverses pureses a partir de Pt600/1000. És una molt bona alternativa a l'or blanc, però és força més car. El seu color és una mica més fosc i grisenc que el de l'or blanc banyat en rodi, i el manté sempre.

Pal·ladi

 • El pal·ladi és també un metall blanc brillant, semblant al platí, menys dur que l'or blanc de 18k. o 14k. i més econòmic. En joieria se sol usar en dues pureses, Pd500 i Pd950 i és una bona alternativa a l'or blanc. Manté sempre el seu color.

Plata

 • La plata, és el metall menys utilitzat per als anells de boda. Al ser més tova es deteriora amb més facilitat i, si no es fa servir, es pot enfosquir. Hi ha persones que, per causa del ph de la seva pell, enfosqueixen la plata. Les joies de plata habitualment són d'una puresa del 92,5%, és a dir, de 925 mil·lèsimes. Alguns models de titani o d'acer porten una franja incrustada de plata endurida que, estèticament, combina molt bé.

Les erosions en l'ús diari

En tots els metalls, sobre una superfície suaument matisada sempre es notaran més les ratlles i erosions que sobre una superfície amb relleu o una que sigui només polida. Per això, si vols que les esgarrapades passin més desapercebudes, hauries de triar una superfície polida on la lluentor les amagui als nostres ulls, o una superfície amb dibuix o molt rugosa, que les dissimuli. En el nostre assortiment hi ha multitud de models: Matisats, polits, combinant polits i matisats, amb relleu, etc. Només es tracta de triar el millor segons el teu gust i les teves necessitats.

 

Gràcies per visitar-nos. Pots comprar amb total tranquil·litat !!!

Per a qualsevol consulta addicional pots comptar amb el nostre equip.

contactar

premis bodas net

Cercador d'informació

Opinions dels clients

Entrada