Les petites ratlles superficials són el reflex del teu dia a dia

No tots els aliatges utilitzats per fer anells tenen igual duresa, però fer una llista ordenada no és fàcil, més enllà de dir que, els més tous, són la plata i l'or de 9 quirats i que els més durs són el platí, el or blanc i alguns tipus d'acer.

Cada fabricant escull utilitzar un aliatge o un altra tenint en compte la duresa, el color i el preu final que vol aconseguir per als seus anells.

Les ratlles sobre la superfície de dos anells del mateix metall, després d'un temps d'ús, encara que siguin iguals, es podran veure diferents, a simple vista. Així, les ratlles sobre un acabat matisat sedós es veuran més fàcilment que sobre un acabat polit o un acabat molt rugós.

Si vols que les ratllades passin el més desapercebudes possible s'ha de triar una superfície polida on la brillantor amagui la ratllada als nostres ulls, una superfície amb dibuix o molt rugosa, que la dissimuli.

En qualsevol cas, et recomanem llegir els nostres consells i, pel seu baix cost, fer restaurar els anillos cada cert temps.

anillo seda anillo rugoso
 
Gràcies per visitar-nos. Pots comprar amb total tranquil·litat !!!

Per a qualsevol consulta addicional pots comptar amb el nostre equip.

contactar