Opinions dels clients

infobloc

premis bodas net

  • Aliances en or
  • En platí o pal·ladi
  • En tàntal
  • En carboni
  • En titani
  • En acer
  • De compromís

aliances-or

Aliances de casament i anells en or
La col·lecció més cuidada per a totes les parelles, des de l'anell clàssic més bàsic a l'anell més sofisticat.
Anells fets d'or blanc, groc, rosa o en una combinació de colors, i amb diferents textures per als seus acabats.
Seguir llegint i veure imatges d'alguns models

platino-200

Anells de platí o pal·ladi
La col·lecció més exquisida d'aliances de boda realitzades amb platí o pal·ladi, amb models de disseny clàssic o sofisticat.
Anells fets en platí o pal·ladi, en combinació amb or (ja sigui blanc, groc o rosa) o combinant-ho amb titani. Tots ells amb diferents textures als seus acabats.
 
Seguir llegint i veure imatges d'alguns models

aliances-tantal

Aliances de casament i anells de tàntal
Un nou metall per a un nou estil d'aliances.
Els anells de tàntal són més durs, d’un color gris més fosc i tres vegades més pesats que anells semblants de titani.
 
Seguir llegint i veure imatges d'alguns models

aliances-carboni

Aliances de casament i anells de carboni
Un material sedós, atrevit i lleuger que no deixa ningú indiferent.
Els anells de carboni són increïblement lleugers, resistents, d’un color negre intens.
 
Seguir llegint i veure imatges d'alguns models

aliances-titani

Aliances de casament i anells de titani
La millor col·lecció per a persones que no es conformen amb el que és habitual.
Anells molt lleugers fets només amb titani sòlid no al·lèrgic o en combinació amb or, plata, pal·ladi, platí, ceràmica, fibra de carboni, etc., i amb diamants.
 
Seguir llegint i veure imatges d'alguns models

aliances-acer

Aliances de casament i anells d'acer
La col·lecció més extensa per persones que busquen alguna cosa especial i distinta.
Anells fets d'acer sòlid no al·lèrgic, o en combinació amb or, plata, ceràmica, fibra de carboni, i amb diamants.
 
Seguir llegint i veure imatges d'alguns models

anell-diamant

Anells amb diamant, en titani, acer, or, platí,...
Una àmplia col·lecció d'anells de compromís amb diamants.
Anells d'un ampli ventall de preus, fets d'acer, titani, or blanc, carboni, platí, etc., o en una combinació d'aquests materials.
 
Seguir llegint i veure imatges d'alguns models

aliances-carboni

Les aliances més lleugeres
Fa només uns anys, ningú pensava en comprar-se una aliança negra per a un casament, però les idees evolucionen i canvien.
 
Avui, cada dia són més les parelles que opten per unes aliances de fibra de carboni. Si busques uns anells moderns, diferents al que és habitual, aquests poden ser una molt bona opció.
 

Fa només uns anys, ningú pensava en comprar-se una aliança negra per a un casament. Les aliances d'or o de platí han estat líders des de sempre (i encara ho són) ja que són metalls eterns, però a poc a poc han anat apareixent altres alternatives que han anat fent-se un lloc entre les preferències de les parelles.

Així, va aparèixer l'acer, el titani i, darrerament, els anells de matrimoni negres han començat a fer-se populars gràcies a una fabricació cada vegada més tecnificada que produeix peces de molt alta qualitat, i per la tendència a l'ús de materials més "tecnològics" en joieria.

Aquesta unió entre tendència i excel·lent qualitat ha fet del carboni (i del tàntal) uns materials cada vegada més utilitzats en la realització d'aliances, convertint-se en unes atractives alternatives.

El carboni és un element químic que es troba a la natura de diferentes formes, com el grafit o el diamant. Hi ha una enorme quantitat de compostos de carboni i forma part de tots els éssers vius.

L'ús del carboni com a material d'alta tecnologia és molt atractiu en ésser inalterable als productes químics i canvis de temperatura, molt resistent i extremadament lleuger. Se l'associa a l'esport i a l'oci i també resulta perfecte per a unes aliances que es fan servir diàriament.

El carboni, negre i de textura sedosa, en combinació amb or blanc, rosat, pal·ladi o platí dóna lloc a càlids dissenys, elegants, contemporanis i de gran qualitat, perfectes per a persones que busquen unes aliances de casament noves, modernes i atrevides.

anells carboni

Depenent del model, els anells es fan a partir d'un tub de carboni que s'uneix amb un metall preciós com l'or, platí o pal·ladi, o bé amb una fibra de carboni impregnada de resina epoxi que s'embolica al voltant de l'anell multitud de vegades. Cada anell és únic. El bobinatge de la fibra de carboni en cada anell provoca molt lleugeres diferències superficials, fent que l'acabat d'un parell d'aliances no sigui exactament igual i creant cada vegada una peça única, personal i irrepetible.

Entre la nostra col·lecció d'aliances, n'hi ha de realitzades únicament amb fibra de carboni i d'altres on la fibra està combinada amb or, acer o titani. Especialment per a les parelles més atrevides i poc convencionals.

Comparant el carboni, amb altres “nous” materials com el titani i el tàntal:

  • El carboni, -que no és un metall-, és deu vegades més lleuger que el tàntal, també més lleuger que el titani, i és de color negre intens.
  • El tàntal és més dur -més resistent a les rascades-, és d’un gris més fosc i tres vegades més pesat que el titani. En els anells de tàntal és possible modificar la talla en un o dos números.
  • Els tres materials són molt agradables de portar per la seva bona conductivitat tèrmica que fa que s’adaptin, a l’instant, a la temperatura de la pell.

anells tantal

Tant a la nostra web, com a la nostra botiga física -destinada únicament a les aliances de casament-, tenim models elaborats amb carboni.

Vés a la botiga en línea per a veure els preus dels articles i les seves característiques

Pots llegir altres consells e informacions interesants tant al nostre blog com al nostre apartat de consultes.

Gràcies per visitar-nos. Pots comprar amb total tranquil·litat !!!

Per a qualsevol consulta addicional pots comptar amb el nostre equip.

contactar

recomanat bodas net

infobloc

Opinions dels clients

Entrada