Opinions dels clients

infobloc

premis bodas net

 • Aliances en or
 • En platí o pal·ladi
 • En tàntal
 • En carboni
 • En titani
 • En acer
 • De compromís
 • Aliances i anells de zirconi

aliances-or

Aliances de casament i anells en or
La col·lecció més cuidada per a totes les parelles, des de l'anell clàssic més bàsic a l'anell més sofisticat.
Anells fets d'or blanc, groc, rosa o en una combinació de colors, i amb diferents textures per als seus acabats.
Seguir llegint i veure imatges d'alguns models

platino-200

Anells de platí o pal·ladi
La col·lecció més exquisida d'aliances de boda realitzades amb platí o pal·ladi, amb models de disseny clàssic o sofisticat.
Anells fets en platí o pal·ladi, en combinació amb or (ja sigui blanc, groc o rosa) o combinant-ho amb titani. Tots ells amb diferents textures als seus acabats.
 
Seguir llegint i veure imatges d'alguns models

aliances-tantal

Aliances de casament i anells de tàntal
Un nou metall per a un nou estil d'aliances.
Els anells de tàntal són més durs, d’un color gris més fosc i tres vegades més pesats que anells semblants de titani.
 
Seguir llegint i veure imatges d'alguns models

aliances-carboni

Aliances de casament i anells de carboni
Un material sedós, atrevit i lleuger que no deixa ningú indiferent.
Els anells de carboni són increïblement lleugers, resistents, d’un color negre intens.
 
Seguir llegint i veure imatges d'alguns models

aliances-titani

Aliances de casament i anells de titani
La millor col·lecció per a persones que no es conformen amb el que és habitual.
Anells molt lleugers fets només amb titani sòlid no al·lèrgic o en combinació amb or, plata, pal·ladi, platí, ceràmica, fibra de carboni, etc., i amb diamants.
 
Seguir llegint i veure imatges d'alguns models

aliances-acer

Aliances de casament i anells d'acer
La col·lecció més extensa per persones que busquen alguna cosa especial i distinta.
Anells fets d'acer sòlid no al·lèrgic, o en combinació amb or, plata, ceràmica, fibra de carboni, i amb diamants.
 
Seguir llegint i veure imatges d'alguns models

anell-diamant

Anells amb diamant, en titani, acer, or, platí,...
Una àmplia col·lecció d'anells de compromís amb diamants.
Anells d'un ampli ventall de preus, fets d'acer, titani, or blanc, carboni, platí, etc., o en una combinació d'aquests materials.
 
Seguir llegint i veure imatges d'alguns models

anillos zirconio

Un nou material per a unes aliances innovadores, molt atractiu per a persones atrevides i poc convencionals. Si estàs buscant anells negres, el zirconi és un material assequible i molt versàtil. Mentre que els anells de zirconi negre d'alta qualitat conservaran el seu aspecte elegant durant molts anys, els anells de titani o tungstè tractats perquè siguin negres, no mantindran el color fosc superficial durant molt de temps.

Veure els models, amb els seus preus i característiques

Fa només uns anys, ningú pensava en comprar-se una aliança de casament que no fos d'or. Aquestes aliances, i les de platí, han estat líders des de sempre (i encara ho són) ja que són metalls eterns, però darrerament han anat apareixent altres alternatives per a les parelles. Així va aparèixer l'acer, el titani i, darrerament, els anells de matrimoni "foscos" s'han fet populars gràcies a una fabricació cada vegada més tecnificada que produeix peces de molt alta qualitat, i per la tendència a l'ús de materials més "tecnològics" en joieria.

conjunto anillos zirconio

Aquesta unió entre tendència i excel·lent qualitat ha fet el zirconi un nou metall escollit per a la realització d'aliances, convertint-se en una atractiva alternativa.

 • El zirconi s'obté del zircó, una pedra preciosa coneguda des de l'antiguitat. Els perses la van anomenar "zargun" que significa "color daurat" i d'aquí procedeix el seu nom. Va ser descobert el 1789, però fins al 1914 no es va obtenir el metall pur. En el seu estat natural és d'un color gris platejat, brillant, similar a l'acer o al titani.
 • Tot i que "zircònia" i "zirconium" sonen similars i s'escriuen gairebé igual no podrien ser més diferents. La zircònia, comunament anomenada zirconita, és una pedra sense valor que es fabrica per ser el substitut de el diamant, en bijuteria o joieria barata.
 • El zirconi és un metall dúctil, mal·leable i refractiu que té una resistència molt alta a la corrosió i el trencament. Durant anys s'ha utilitzat en la indústria espacial, aeronàutica i fins i tot mèdica. La indústria de l'energia nuclear demanda gairebé el 90% de la seva producció mundial.
 • El zirconi no presenta un perill per al medi ambient, és biocompatible, no tòxic i no produeix al·lèrgies, ja que és pràcticament un element pur i no conté cap dels irritants que poden estar presents en altres materials. De fet, igual que el titani.
 • Per aconseguir el color negre s'escalfa a una temperatura molt alta provocant una reacció química -oxidació- superficial, i el resultat és una fina capa d'òxid de zirconi d'un intens color negre que es mantindrà al llarg de el temps.
 • La capa de zirconi negre obtinguda, un cop polida, té un tacte sedós i és més dura que el zirconi natural, d'una duresa equivalent al safir que és la pedra preciosa natural més dura, després del diamant. Sent molt dur, el zirconi negre pot ratllar-se si es colpeja amb altres metalls, roques, etc. De vegades, si l'anell entra en contacte amb un altre metall més tou, com l'or, aquest pot transferir metall a la superfície del zirconi negre, simulant una ratllada. En aquest cas, el metall transferit es pot eliminar amb un drap, un netejador de cuina i aigua tèbia. A un anell de zirconi negre no li afecten els productes químics comuns i no necessita cures especials.

zircon zirconita

zirconio metal

Els anells i les aliances de casament realitzats amb zirconi que mostrem a la nostra col·lecció són alemanyes i es realitzen sota estrictes controls de qualitat amb tecnologia capdavantera, expressament per a tu segons les teves necessitats. Són un clar exemple de l'prestigi que tenen els productes "Made in Germany".

És possible realitzar un gravat interior a làser amb un missatge especial i personalitzat. La part interior dels anells és corbada, per assegurar un ajust confortable al dit. Conèixer correctament la talla és molt important ja que, a causa de la duresa del material, és difícil canviar la mida dels anells.

Comparant el zirconi, amb altres "nous" materials foscos com el titani, el tàntal o el carboni:

 • El zirconi és més dur, més pesat i molt més fosc que el titani, i més lleuger que l'acer i el tàntal. En els anells de zirconi és possible modificar la talla en un o dos números.
 • El carboni, -que no és un metall-, és negre com el zirconi i és molt més lleuger, amb diferència.
 • Els tres materials són molt agradables de dur per la seva bona conductivitat tèrmica que fa que s'adaptin a l'instant a la temperatura de la pell.

Tant a la nostra web com a la nostra botiga física -destinada únicament a les joies de compromís i les aliances de noces- us mostrem un amplíssim assortiment en or, platí, carboni, titani, acer, tàntal, plata, zirconi, etc.

Gràcies per visitar-nos. Per qualsevol consulta addicional pots comptar amb el nostre equip.

contactar

Veure els models, amb els seus preus i les seves característiques

Seguir llegint i veure imatges d'alguns models

La teva opinió és important per a nosaltres. Envia'ns el teu valuós testimoni. Aquests són alguns testimonis dels nostres clients.

Una muy buena elección. Queríamos unas alianzas con un acabado concreto y consiguieron que nos hicieran ese acabado especialmente para nosotros. La atención recibida fue buenísima, ellos son muy atentos y agradables. Los anillos nos llegaron incluso antes de lo previsto. Estamos encantados con nuestras alianzas!! Muchisimas gracias!
 
Data d'enviament: 25 November 2016
Escrit per: Mariona Úzqueda
Cardedeu
Tienen buena variedad de anillos. Nosotros hicimos la comprar online. Te envían un medidor por correo para que tengas seguridad a la hora de elegir tu talla.
Mi mujer es alérgica a varios metales, por lo que optamos por alianzas de titanio. Esta joyería es de las pocas que encontramos que trabaja con ese metal.
Testimonio dejado en bodas.net
 
Data d'enviament: 10 November 2016
Escrit per: David Batres
Granada
La mejor elección, tanto para el anillo de compromiso como para las alianzas de boda con una gran variedad de productos para la elección, nos sentimos como en casa en todo momento lo que valoramos mucho cuando no tienes muy definido el criterio de elección. Se preocuparon en todo momento por nosotros, ya que íbamos un poco justos de plazos y cumplieron con las fechas de entrega establecidas, sin lugar a dudas repetiríamos.
La millor elecció, tant per l´anell de compromís com per a les aliances de boda amb una gran varietat de productes per l´elecció, ens vam sentir com a casa en tot moment cosa que vam valorar molt quan no tens molt definit el criteri d´elecció. Es van preocupar en tot moment per nosaltres, ja que anàvem una mica justos de terminis i van complir amb les dates d'entrega establertes, sense cap mena de dubte repetiríem.
 
Data d'enviament: 25 October 2016
Escrit per: Dani Flores
Vic
He de decir que mi marido y yo nos sentimos muy agradecidos por el trato, la profesionalidad y disposición en la elaboración de nuestras alianzas ya que la rapidez era fundamental en una situación excepcional, por ello os damos las gracias.... Jordi y Montse.
 
Data d'enviament: 24 October 2016
Escrit per: Montserrat Anglada
Cerdanyola del Vallès
Decidimos comprar nuestras alianzas en Nupcialix debido a que las buscábamos en titanio. Miramos la web, nos gustaron los diseños y decidimos ir personalmente a la tienda (Cerdanyola del Vallés) desde Tírvia (Pirineos) para no equivocarnos con las medidas, el trato fue muy amable y estuvimos bastante rato probando y buscando las alianzas más adecuadas para nosotros. Las elegimos y en menos de un mes nos las enviaron a casa. Hubo un problema con una pues al parecer le había encogido el dedo en esos días y nos ofrecieron volver a hacer el pedido a fábrica. Tuvimos que pagar unos gastos más (envío y algo mas, unos 50 euros) pero ellos asumieron el resto del valor de la alianza que les pedía el fabricante. Los recomiendo, son amables, pacientes y profesionales.
Testimonio dejado en bodas.net
 
Data d'enviament: 26 September 2016
Escrit per: Sofia Galgo
Tírvia
Totalmente encantados con Nupcialix. Un trato excepcional, comunicación en todo momento a través de wasap. Un trabajo fabuloso y unas alianzas diferentes.
Gracias por todo.
 
Data d'enviament: 12 September 2016
Escrit per: Pedro y Blanca
Toledo
Me parece que la web de Nupcialix es excelente para poder elegir e incluso confeccionarse uno mismo la alianza de sus sueños. Puedes elegir entre diferentes tipo de modelos para todos los gustos, elegir qué tipo de material quieres, poner o quitar más o menos diamantes (si los quieres), elegir grosor, tamaño, y en todo momento saber su precio y poder adaptarlo a tu presupuesto, que es muy acertado en los tiempos que corren y cuando tienes que adaptar todos los gastos de la boda a un presupuesto. ¡Es sencillamente excelente! Lo recomendaría 100 por 100. De hecho ya lo recomendé y mi primo y esposa quedaron encantados con su alianza. ¡Felicidades por esta web!
Testimonio dejado en bodas.net
 
Data d'enviament: 11 September 2016
Escrit per: Sergio y Estel Guardiola
Montcada
Estábamos un poco perdidos en cuanto a la elección de las alianzas y nos ayudaron tanto a escoger los materiales, como el acabado.
Un trato excelente, sin prisa para elegir el modelo que queríamos, atención personalizada y la entrega muy rápida. Recomendable al 100%, Testimonio dejado en bodas.net
 
Data d'enviament: 17 August 2016
Escrit per: Mónica Campos
Granollers
Si tuviéramos que resumir nuestra experiencia con Nupcialix en dos conceptos serían: confianza y buen servicio por encima de lo esperado. Recomendamos pedir el medidor para asegurarse de la talla de anillo. La atención ha sido más que impecable, nos han llegado rápido y el acabado y diseño de los anillos es muy bueno. Nos encantan.
Estamos muy contentos y recomendamos pedir los anillos a través de Nupcialix.
Gracias J. has contribuido a la felicidad de nuestro día.
 
Data d'enviament: 14 August 2016
Escrit per: Ivan y Ana
Sevilla
Al principio tenía mis dudas, pero todo ha salido perfecto, un buen producto y un trato cercano e inmejorable. Muchas gracias por todo.
 
Data d'enviament: 30 July 2016
Escrit per: Manuel
Soutelo de Montes, Pontevedra

<< Inici Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 Següent Últim >>

Pàgina 10 de 17


Envia un testimoni
* els camps són obligatoris.
El teu Nom:*
Adreça de correu electrònic:*
La teva localitat:
La teva imatge:
Les imatges no han de ser més grans de 1000x1000 píxels i 500 KB
Codi de seguretat:
Introdueix el codi aquí:*
Envia'ns els teus comentaris a continuació:*

recomanat bodas net

infobloc

Opinions dels clients

Entrada