Opinions dels clients

infobloc

premis bodas net

 • Aliances en or
 • En platí o pal·ladi
 • En tàntal
 • En carboni
 • En titani
 • En acer
 • De compromís
 • Aliances i anells de zirconi

aliances-or

Aliances de casament i anells en or
La col·lecció més cuidada per a totes les parelles, des de l'anell clàssic més bàsic a l'anell més sofisticat.
Anells fets d'or blanc, groc, rosa o en una combinació de colors, i amb diferents textures per als seus acabats.
Seguir llegint i veure imatges d'alguns models

platino-200

Anells de platí o pal·ladi
La col·lecció més exquisida d'aliances de boda realitzades amb platí o pal·ladi, amb models de disseny clàssic o sofisticat.
Anells fets en platí o pal·ladi, en combinació amb or (ja sigui blanc, groc o rosa) o combinant-ho amb titani. Tots ells amb diferents textures als seus acabats.
 
Seguir llegint i veure imatges d'alguns models

aliances-tantal

Aliances de casament i anells de tàntal
Un nou metall per a un nou estil d'aliances.
Els anells de tàntal són més durs, d’un color gris més fosc i tres vegades més pesats que anells semblants de titani.
 
Seguir llegint i veure imatges d'alguns models

aliances-carboni

Aliances de casament i anells de carboni
Un material sedós, atrevit i lleuger que no deixa ningú indiferent.
Els anells de carboni són increïblement lleugers, resistents, d’un color negre intens.
 
Seguir llegint i veure imatges d'alguns models

aliances-titani

Aliances de casament i anells de titani
La millor col·lecció per a persones que no es conformen amb el que és habitual.
Anells molt lleugers fets només amb titani sòlid no al·lèrgic o en combinació amb or, plata, pal·ladi, platí, ceràmica, fibra de carboni, etc., i amb diamants.
 
Seguir llegint i veure imatges d'alguns models

aliances-acer

Aliances de casament i anells d'acer
La col·lecció més extensa per persones que busquen alguna cosa especial i distinta.
Anells fets d'acer sòlid no al·lèrgic, o en combinació amb or, plata, ceràmica, fibra de carboni, i amb diamants.
 
Seguir llegint i veure imatges d'alguns models

anell-diamant

Anells amb diamant, en titani, acer, or, platí,...
Una àmplia col·lecció d'anells de compromís amb diamants.
Anells d'un ampli ventall de preus, fets d'acer, titani, or blanc, carboni, platí, etc., o en una combinació d'aquests materials.
 
Seguir llegint i veure imatges d'alguns models

anillos zirconio

Un nou material per a unes aliances innovadores, molt atractiu per a persones atrevides i poc convencionals. Si estàs buscant anells negres, el zirconi és un material assequible i molt versàtil. Mentre que els anells de zirconi negre d'alta qualitat conservaran el seu aspecte elegant durant molts anys, els anells de titani o tungstè tractats perquè siguin negres, no mantindran el color fosc superficial durant molt de temps.

Veure els models, amb els seus preus i característiques

Fa només uns anys, ningú pensava en comprar-se una aliança de casament que no fos d'or. Aquestes aliances, i les de platí, han estat líders des de sempre (i encara ho són) ja que són metalls eterns, però darrerament han anat apareixent altres alternatives per a les parelles. Així va aparèixer l'acer, el titani i, darrerament, els anells de matrimoni "foscos" s'han fet populars gràcies a una fabricació cada vegada més tecnificada que produeix peces de molt alta qualitat, i per la tendència a l'ús de materials més "tecnològics" en joieria.

conjunto anillos zirconio

Aquesta unió entre tendència i excel·lent qualitat ha fet el zirconi un nou metall escollit per a la realització d'aliances, convertint-se en una atractiva alternativa.

 • El zirconi s'obté del zircó, una pedra preciosa coneguda des de l'antiguitat. Els perses la van anomenar "zargun" que significa "color daurat" i d'aquí procedeix el seu nom. Va ser descobert el 1789, però fins al 1914 no es va obtenir el metall pur. En el seu estat natural és d'un color gris platejat, brillant, similar a l'acer o al titani.
 • Tot i que "zircònia" i "zirconium" sonen similars i s'escriuen gairebé igual no podrien ser més diferents. La zircònia, comunament anomenada zirconita, és una pedra sense valor que es fabrica per ser el substitut de el diamant, en bijuteria o joieria barata.
 • El zirconi és un metall dúctil, mal·leable i refractiu que té una resistència molt alta a la corrosió i el trencament. Durant anys s'ha utilitzat en la indústria espacial, aeronàutica i fins i tot mèdica. La indústria de l'energia nuclear demanda gairebé el 90% de la seva producció mundial.
 • El zirconi no presenta un perill per al medi ambient, és biocompatible, no tòxic i no produeix al·lèrgies, ja que és pràcticament un element pur i no conté cap dels irritants que poden estar presents en altres materials. De fet, igual que el titani.
 • Per aconseguir el color negre s'escalfa a una temperatura molt alta provocant una reacció química -oxidació- superficial, i el resultat és una fina capa d'òxid de zirconi d'un intens color negre que es mantindrà al llarg de el temps.
 • La capa de zirconi negre obtinguda, un cop polida, té un tacte sedós i és més dura que el zirconi natural, d'una duresa equivalent al safir que és la pedra preciosa natural més dura, després del diamant. Sent molt dur, el zirconi negre pot ratllar-se si es colpeja amb altres metalls, roques, etc. De vegades, si l'anell entra en contacte amb un altre metall més tou, com l'or, aquest pot transferir metall a la superfície del zirconi negre, simulant una ratllada. En aquest cas, el metall transferit es pot eliminar amb un drap, un netejador de cuina i aigua tèbia. A un anell de zirconi negre no li afecten els productes químics comuns i no necessita cures especials.

zircon zirconita

zirconio metal

Els anells i les aliances de casament realitzats amb zirconi que mostrem a la nostra col·lecció són alemanyes i es realitzen sota estrictes controls de qualitat amb tecnologia capdavantera, expressament per a tu segons les teves necessitats. Són un clar exemple de l'prestigi que tenen els productes "Made in Germany".

És possible realitzar un gravat interior a làser amb un missatge especial i personalitzat. La part interior dels anells és corbada, per assegurar un ajust confortable al dit. Conèixer correctament la talla és molt important ja que, a causa de la duresa del material, és difícil canviar la mida dels anells.

Comparant el zirconi, amb altres "nous" materials foscos com el titani, el tàntal o el carboni:

 • El zirconi és més dur, més pesat i molt més fosc que el titani, i més lleuger que l'acer i el tàntal. En els anells de zirconi és possible modificar la talla en un o dos números.
 • El carboni, -que no és un metall-, és negre com el zirconi i és molt més lleuger, amb diferència.
 • Els tres materials són molt agradables de dur per la seva bona conductivitat tèrmica que fa que s'adaptin a l'instant a la temperatura de la pell.

Tant a la nostra web com a la nostra botiga física -destinada únicament a les joies de compromís i les aliances de noces- us mostrem un amplíssim assortiment en or, platí, carboni, titani, acer, tàntal, plata, zirconi, etc.

Gràcies per visitar-nos. Per qualsevol consulta addicional pots comptar amb el nostre equip.

contactar

Veure els models, amb els seus preus i les seves característiques

Seguir llegint i veure imatges d'alguns models

La teva opinió és important per a nosaltres. Envia'ns el teu valuós testimoni. Aquests són alguns testimonis dels nostres clients.

He quedado encantada con su servicio. Encargue las alianzas para mi boda con menos de dos semanas de antelación y las he tenido listas en tiempo récord. Ademas, me han ido informando de todo el proceso para mi tranquilidad. Las alianzas de titanio son preciosas y venían con detallito incluido. Muchas gracias.
 
Data d'enviament: 14 July 2016
Escrit per: Cristina
Sevilla
Lo mío es una historia larga pq les compré por teléfono desde Madrid un reloj que había visto en el escaparate de su tienda en Barcelona cuando paseaba con mi pareja...
Ellos se encargaron de todo atendiéndome de maravilla y mandando el reloj al destinatario, que quedó encantado. Un trato fantástico. Gracias de nuevo por haberlo hecho tan fácil y rápido.
 
Data d'enviament: 20 June 2016
Escrit per: Marina
Madrid
Profesionalidad y diligencia son los adjetivos que mejor los describen. Todos los obstáculos que puedan surgir son arrejats en tiempo record. Tenemos las alianzas más bonitas del mundo. Can Balbas (el nombre de la tienda física) forma y formará parte de mi familia. Gracias y mil veces gracias
----------
Professionalitat i diligència són els adjectius que millor els descriuen. Tots els entrebancs que puguin sorgir són solucionats en temps record. Tenim les aliances més boniques del món. Can Balbas (el nom de la botiga física) forma i formarà part de la meva família. Gràcies i mil vegades gràcies.
 
Data d'enviament: 08 June 2016
Escrit per: Glòria i Tomàs
Tordera
Mi hermana nos avisó que se casaban con 1 mes de antelación y además de que no iban a querer anillo. A mis padres les daba pena y me dijeron para cogerles alguno que fuese con ellos. Los encontré aquí, y ellos que no querían anillos ya no se los quieren quitar!. Además es que el trato fue inmejorable ya que el plazo que tenía era muy escaso y aun así se comprometieron y cumplieron de sobras, fueron extremadamente amables y atentos en todo momento, pero lo mejor fue que cuando recibí el paquete pues los anillos eran preciosos, muchísimo mas bonitos que en la pagina web. Yo estoy encantada. Muchísimas gracias de nuevo.
 
Data d'enviament: 31 May 2016
Escrit per: Naia Bilbao Zumeta
Bermeo
Sobre todo profesionalidad, mucha ayuda e ideas. Josep nos ayudó a elegir nuestras alianzas de las que ya llevábamos una buena idea, aunque al final nos decantamos por su propuesta, Unas Saint Maurice en oro blanco y rosa a juego -con un diamante para la femenina- preciosas y muy bien acabadas. Nos las enviaron a casa (Inglaterra) sin ningún problema. Un gustazo haber confiado en ellos... y deseando llevarlas el día de la boda.

Esther y George
Desde Inglaterra
 
Data d'enviament: 30 May 2016
Escrit per: George y Esther
Reino Unido
Hemos pedido unas alianzas de titanio con un grabado exterior personalizado y el resultado ha sido impecable, el servicio muy atento y rápido. Gracias por todo! Josepa y Paco
 
Data d'enviament: 01 May 2016
Escrit per: Josepa
Valencia
Nos encantó el trato, además que en nada se pusieron en contacto con nosotros y en cuanto solicitamos el presupuesto. Los que grabaron tuvieron un fallo y en 3 días lo teníamos solucionado. En cuestión de un mes y medio teníamos nuestras alianzas en casa y como las queríamos. Comentario dejado en bodas.net

Respuesta al comentario:

Muchas gracias por vuestro amable comentario. Nos encantó haber participado en un momento tan especial como es la elección de los anillos para vuestra boda.
Es muy poco corriente que hayan errores pero, al final, todos somos humanos y los podemos cometer. Lo imprescindible es ponerse a buscar una solución en cuanto se detecta.
Que seáis muy felices !
 
Data d'enviament: 23 April 2016
Escrit per: Sonia y Marcos
Barberà del Vallès
Fa una setmana us vam comprar uns anells d´acer i vull dir que l´atenció rebuda ha sigut molt agradable.
El termini d´entrega ha estat dins de l'acordat. La variació en models, també és bona.
Sobre la qualitat dels anells, encara no puc dir res, perquè fins el dia 22 no els estrenem. Espero que ens durin molt de temps. Comentari enviat via Facebook
---------------------
Hace una semana os compramos unos anillos de acero y quiero decir que la atención recibida ha sido muy agradable.
El plazo de entrega ha estado dentro de lo acordado. La variación en modelos, también es buena.
Sobre la calidad de los anillos, todavía no puedo decir nada porque hasta el día 22 no les estrenamos. Espero que nos duren mucho tiempo. Comentario enviado via Facebook
 
Data d'enviament: 22 April 2016
Escrit per: Guadalupe i Javier
Santa Coloma de Gramenet
Elegimos estas alianzas para nuestro aniversario de boda. Trato impecable y profesionalidad. Fue incluso posible la grabación de una palabra en tailandés. El paquete nos llegó a Madrid en un día. Estamos muy contentos, gracias por todo!
 
Data d'enviament: 08 April 2016
Escrit per: Iván
Madrid
Mi marido y yo estamos muy contentos de haber elegido Nupcialix para nuestras alianzas.
Las alianzas son perfectas tal y como se muestran en las fotos del catálogo.
Los envíos son rápidos y seguros.
La comunicación con ellos es realmente buena, siempre contestando a todas las dudas y necesidades de manera rápida y efectiva.
En cuanto al trato, solo puedo decir que ha sido perfecto, ojalá muchos otros servicios aprendieran a tratar así a sus clientes.Son educados, agradables y super profesionales.
Realizan un muy buen trabajo y nosotros por nuestra parte les damos la enhorabuena!
 
Data d'enviament: 03 April 2016
Escrit per: Beatriz
Palma de Mallorca

<< Inici Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 Següent Últim >>

Pàgina 11 de 17


Envia un testimoni
* els camps són obligatoris.
El teu Nom:*
Adreça de correu electrònic:*
La teva localitat:
La teva imatge:
Les imatges no han de ser més grans de 1000x1000 píxels i 500 KB
Codi de seguretat:
Introdueix el codi aquí:*
Envia'ns els teus comentaris a continuació:*

recomanat bodas net

infobloc

Opinions dels clients

Entrada