Opinions dels clients

infobloc

premis bodas net

 • Aliances en or
 • En platí o pal·ladi
 • En tàntal
 • En carboni
 • En titani
 • En acer
 • De compromís
 • Aliances i anells de zirconi

aliances-or

Aliances de casament i anells en or
La col·lecció més cuidada per a totes les parelles, des de l'anell clàssic més bàsic a l'anell més sofisticat.
Anells fets d'or blanc, groc, rosa o en una combinació de colors, i amb diferents textures per als seus acabats.
Seguir llegint i veure imatges d'alguns models

platino-200

Anells de platí o pal·ladi
La col·lecció més exquisida d'aliances de boda realitzades amb platí o pal·ladi, amb models de disseny clàssic o sofisticat.
Anells fets en platí o pal·ladi, en combinació amb or (ja sigui blanc, groc o rosa) o combinant-ho amb titani. Tots ells amb diferents textures als seus acabats.
 
Seguir llegint i veure imatges d'alguns models

aliances-tantal

Aliances de casament i anells de tàntal
Un nou metall per a un nou estil d'aliances.
Els anells de tàntal són més durs, d’un color gris més fosc i tres vegades més pesats que anells semblants de titani.
 
Seguir llegint i veure imatges d'alguns models

aliances-carboni

Aliances de casament i anells de carboni
Un material sedós, atrevit i lleuger que no deixa ningú indiferent.
Els anells de carboni són increïblement lleugers, resistents, d’un color negre intens.
 
Seguir llegint i veure imatges d'alguns models

aliances-titani

Aliances de casament i anells de titani
La millor col·lecció per a persones que no es conformen amb el que és habitual.
Anells molt lleugers fets només amb titani sòlid no al·lèrgic o en combinació amb or, plata, pal·ladi, platí, ceràmica, fibra de carboni, etc., i amb diamants.
 
Seguir llegint i veure imatges d'alguns models

aliances-acer

Aliances de casament i anells d'acer
La col·lecció més extensa per persones que busquen alguna cosa especial i distinta.
Anells fets d'acer sòlid no al·lèrgic, o en combinació amb or, plata, ceràmica, fibra de carboni, i amb diamants.
 
Seguir llegint i veure imatges d'alguns models

anell-diamant

Anells amb diamant, en titani, acer, or, platí,...
Una àmplia col·lecció d'anells de compromís amb diamants.
Anells d'un ampli ventall de preus, fets d'acer, titani, or blanc, carboni, platí, etc., o en una combinació d'aquests materials.
 
Seguir llegint i veure imatges d'alguns models

anillos zirconio

Un nou material per a unes aliances innovadores, molt atractiu per a persones atrevides i poc convencionals. Si estàs buscant anells negres, el zirconi és un material assequible i molt versàtil. Mentre que els anells de zirconi negre d'alta qualitat conservaran el seu aspecte elegant durant molts anys, els anells de titani o tungstè tractats perquè siguin negres, no mantindran el color fosc superficial durant molt de temps.

Veure els models, amb els seus preus i característiques

Fa només uns anys, ningú pensava en comprar-se una aliança de casament que no fos d'or. Aquestes aliances, i les de platí, han estat líders des de sempre (i encara ho són) ja que són metalls eterns, però darrerament han anat apareixent altres alternatives per a les parelles. Així va aparèixer l'acer, el titani i, darrerament, els anells de matrimoni "foscos" s'han fet populars gràcies a una fabricació cada vegada més tecnificada que produeix peces de molt alta qualitat, i per la tendència a l'ús de materials més "tecnològics" en joieria.

conjunto anillos zirconio

Aquesta unió entre tendència i excel·lent qualitat ha fet el zirconi un nou metall escollit per a la realització d'aliances, convertint-se en una atractiva alternativa.

 • El zirconi s'obté del zircó, una pedra preciosa coneguda des de l'antiguitat. Els perses la van anomenar "zargun" que significa "color daurat" i d'aquí procedeix el seu nom. Va ser descobert el 1789, però fins al 1914 no es va obtenir el metall pur. En el seu estat natural és d'un color gris platejat, brillant, similar a l'acer o al titani.
 • Tot i que "zircònia" i "zirconium" sonen similars i s'escriuen gairebé igual no podrien ser més diferents. La zircònia, comunament anomenada zirconita, és una pedra sense valor que es fabrica per ser el substitut de el diamant, en bijuteria o joieria barata.
 • El zirconi és un metall dúctil, mal·leable i refractiu que té una resistència molt alta a la corrosió i el trencament. Durant anys s'ha utilitzat en la indústria espacial, aeronàutica i fins i tot mèdica. La indústria de l'energia nuclear demanda gairebé el 90% de la seva producció mundial.
 • El zirconi no presenta un perill per al medi ambient, és biocompatible, no tòxic i no produeix al·lèrgies, ja que és pràcticament un element pur i no conté cap dels irritants que poden estar presents en altres materials. De fet, igual que el titani.
 • Per aconseguir el color negre s'escalfa a una temperatura molt alta provocant una reacció química -oxidació- superficial, i el resultat és una fina capa d'òxid de zirconi d'un intens color negre que es mantindrà al llarg de el temps.
 • La capa de zirconi negre obtinguda, un cop polida, té un tacte sedós i és més dura que el zirconi natural, d'una duresa equivalent al safir que és la pedra preciosa natural més dura, després del diamant. Sent molt dur, el zirconi negre pot ratllar-se si es colpeja amb altres metalls, roques, etc. De vegades, si l'anell entra en contacte amb un altre metall més tou, com l'or, aquest pot transferir metall a la superfície del zirconi negre, simulant una ratllada. En aquest cas, el metall transferit es pot eliminar amb un drap, un netejador de cuina i aigua tèbia. A un anell de zirconi negre no li afecten els productes químics comuns i no necessita cures especials.

zircon zirconita

zirconio metal

Els anells i les aliances de casament realitzats amb zirconi que mostrem a la nostra col·lecció són alemanyes i es realitzen sota estrictes controls de qualitat amb tecnologia capdavantera, expressament per a tu segons les teves necessitats. Són un clar exemple de l'prestigi que tenen els productes "Made in Germany".

És possible realitzar un gravat interior a làser amb un missatge especial i personalitzat. La part interior dels anells és corbada, per assegurar un ajust confortable al dit. Conèixer correctament la talla és molt important ja que, a causa de la duresa del material, és difícil canviar la mida dels anells.

Comparant el zirconi, amb altres "nous" materials foscos com el titani, el tàntal o el carboni:

 • El zirconi és més dur, més pesat i molt més fosc que el titani, i més lleuger que l'acer i el tàntal. En els anells de zirconi és possible modificar la talla en un o dos números.
 • El carboni, -que no és un metall-, és negre com el zirconi i és molt més lleuger, amb diferència.
 • Els tres materials són molt agradables de dur per la seva bona conductivitat tèrmica que fa que s'adaptin a l'instant a la temperatura de la pell.

Tant a la nostra web com a la nostra botiga física -destinada únicament a les joies de compromís i les aliances de noces- us mostrem un amplíssim assortiment en or, platí, carboni, titani, acer, tàntal, plata, zirconi, etc.

Gràcies per visitar-nos. Per qualsevol consulta addicional pots comptar amb el nostre equip.

contactar

Veure els models, amb els seus preus i les seves característiques

Seguir llegint i veure imatges d'alguns models

La teva opinió és important per a nosaltres. Envia'ns el teu valuós testimoni. Aquests són alguns testimonis dels nostres clients.

Encargamos unas alianzas de acero e hicieron todo lo posible para que nos llegaran a tiempo y lo consiguieron. Quedamos encantados, incluso estuvieron pendientes por Whatsapp para asegurarse. Maravillosos.
 
Data d'enviament: 29 March 2016
Escrit per: Raquel Crespo
Fuenlabrada
Mi marido y yo estrenamos ayer las alianzas que compramos en Nupcialix, si queréis unas alianzas hechas con gusto y calidad tenéis que acercaros a visitarlos. La atención que nos ofrecieron fue muy agradable y los anillos preciosos, a todos los que los han visto les han encantado. Muchas gracias por contribuir a un día tan feliz.
Testimonio dejado en Facebook
 
Data d'enviament: 19 March 2016
Escrit per: Silvia Heredia
Barcelona
Nos compramos las alianzas de boda. Tienen un catálogo interminable, se adaptaron a nuestro presupuesto y nos asesoraron fantásticamente. Y ademas la personalización de las alianzas es interminable.
Muchísimas gracias!!
 
Data d'enviament: 16 March 2016
Escrit per: Noelia y Albert
Polinyà
Llegamos a ellos a través de Bodas.net y todo fue perfecto. Trato genial, se adaptan a tus necesidades y tienen una amplia gama donde escoger: ¡para todos los gustos y bolsillos!. Nosotros escogimos unas alianzas en Paladio y en una semana y media ya estaban listas. En definitiva, recomendable 100%. ¡Gracias!
 
Data d'enviament: 14 March 2016
Escrit per: Almudena y Sergio
Badalona
Ho vam conèixer per la web però vam decidir anar a la botiga ja que la tenim a prop. Acabem de recollir les nostres aliances, model Saint Maurice en bloc blanc, i estem encantats, són precioses!!
Ho recomanem del tot, models variats i molt bonics, servei ràpid i de qualitat i un tracte personal excel·lent!
---------
Lo conocimos por la web pero decidimos ir a la tienda ya que la tenemos cerca. Acabamos de recoger nuestras alianzas, modelo Saint maurice en oro blanco, y estamps encantados, son preciosas!
Lo recomendamos del todo, modelos variados y muy bonitos, servicio rápido y de calidad y un trato personal excelente!
 
Data d'enviament: 05 March 2016
Escrit per: Carla i Abel
Sabadell
Buen trato, amabilidad y seriedad de vuestra parte en la tienda. Los anillos han alcanzado y de largo todas nuestras espectativas. ¡Gracias!
 
Data d'enviament: 29 February 2016
Escrit per: Melis y Ximo
Cerdanyola del Vallés
Compramos nuestras alianzas aquí por la originalidad, variación de modelos y precio que tienen. La atención ha sido genial, son unos profesionales como pocos quedan hoy en día. Aconsejo a todo el mundo que busque algo diferente y original en el mundo de la joya. Gracias de nuevo por todo!
 
Data d'enviament: 24 February 2016
Escrit per: Lourdes & Oriol
Lleida
La respuesta fue inmediata y nos proporcionaron todo lo necesario para hacernos más fácil la búsqueda de nuestras alianzas de boda. Su catálogo es muy variado, con muchas calidades y precios. El interés y el trato genial. Comentario dejado en bodas.net
 
Data d'enviament: 24 December 2015
Escrit per: Jordi
Barcelona
La atención ha sido muy buena. No trabajaban con la marca de alianzas que queríamos pero hicieron que uno de los días más importantes de nuestra vida fuera posible gracias a conseguirlas. Muchas gracias por vuestra paciencia y trabajo. Un saludo.
 
Data d'enviament: 18 December 2015
Escrit per: Sara
Fuenlabrada
Me contestaron con mucha rapidez, me dieron muchas facilidades para comunicarnos y darme la información necesaria para complacer mis necesidades. Me mandaron el catálogo inmediatamente. Tienen gran variedad de modelos y calidades a buen precio.
 
Data d'enviament: 15 December 2015
Escrit per: Fiorella
Barcelona

<< Inici Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 Següent Últim >>

Pàgina 12 de 17


Envia un testimoni
* els camps són obligatoris.
El teu Nom:*
Adreça de correu electrònic:*
La teva localitat:
La teva imatge:
Les imatges no han de ser més grans de 1000x1000 píxels i 500 KB
Codi de seguretat:
Introdueix el codi aquí:*
Envia'ns els teus comentaris a continuació:*

recomanat bodas net

infobloc

Opinions dels clients

Entrada