Opinions dels clients

infobloc

premis bodas net

 • Aliances en or
 • En platí o pal·ladi
 • En tàntal
 • En carboni
 • En titani
 • En acer
 • De compromís
 • Aliances i anells de zirconi

aliances-or

Aliances de casament i anells en or
La col·lecció més cuidada per a totes les parelles, des de l'anell clàssic més bàsic a l'anell més sofisticat.
Anells fets d'or blanc, groc, rosa o en una combinació de colors, i amb diferents textures per als seus acabats.
Seguir llegint i veure imatges d'alguns models

platino-200

Anells de platí o pal·ladi
La col·lecció més exquisida d'aliances de boda realitzades amb platí o pal·ladi, amb models de disseny clàssic o sofisticat.
Anells fets en platí o pal·ladi, en combinació amb or (ja sigui blanc, groc o rosa) o combinant-ho amb titani. Tots ells amb diferents textures als seus acabats.
 
Seguir llegint i veure imatges d'alguns models

aliances-tantal

Aliances de casament i anells de tàntal
Un nou metall per a un nou estil d'aliances.
Els anells de tàntal són més durs, d’un color gris més fosc i tres vegades més pesats que anells semblants de titani.
 
Seguir llegint i veure imatges d'alguns models

aliances-carboni

Aliances de casament i anells de carboni
Un material sedós, atrevit i lleuger que no deixa ningú indiferent.
Els anells de carboni són increïblement lleugers, resistents, d’un color negre intens.
 
Seguir llegint i veure imatges d'alguns models

aliances-titani

Aliances de casament i anells de titani
La millor col·lecció per a persones que no es conformen amb el que és habitual.
Anells molt lleugers fets només amb titani sòlid no al·lèrgic o en combinació amb or, plata, pal·ladi, platí, ceràmica, fibra de carboni, etc., i amb diamants.
 
Seguir llegint i veure imatges d'alguns models

aliances-acer

Aliances de casament i anells d'acer
La col·lecció més extensa per persones que busquen alguna cosa especial i distinta.
Anells fets d'acer sòlid no al·lèrgic, o en combinació amb or, plata, ceràmica, fibra de carboni, i amb diamants.
 
Seguir llegint i veure imatges d'alguns models

anell-diamant

Anells amb diamant, en titani, acer, or, platí,...
Una àmplia col·lecció d'anells de compromís amb diamants.
Anells d'un ampli ventall de preus, fets d'acer, titani, or blanc, carboni, platí, etc., o en una combinació d'aquests materials.
 
Seguir llegint i veure imatges d'alguns models

anillos zirconio

Un nou material per a unes aliances innovadores, molt atractiu per a persones atrevides i poc convencionals. Si estàs buscant anells negres, el zirconi és un material assequible i molt versàtil. Mentre que els anells de zirconi negre d'alta qualitat conservaran el seu aspecte elegant durant molts anys, els anells de titani o tungstè tractats perquè siguin negres, no mantindran el color fosc superficial durant molt de temps.

Veure els models, amb els seus preus i característiques

Fa només uns anys, ningú pensava en comprar-se una aliança de casament que no fos d'or. Aquestes aliances, i les de platí, han estat líders des de sempre (i encara ho són) ja que són metalls eterns, però darrerament han anat apareixent altres alternatives per a les parelles. Així va aparèixer l'acer, el titani i, darrerament, els anells de matrimoni "foscos" s'han fet populars gràcies a una fabricació cada vegada més tecnificada que produeix peces de molt alta qualitat, i per la tendència a l'ús de materials més "tecnològics" en joieria.

conjunto anillos zirconio

Aquesta unió entre tendència i excel·lent qualitat ha fet el zirconi un nou metall escollit per a la realització d'aliances, convertint-se en una atractiva alternativa.

 • El zirconi s'obté del zircó, una pedra preciosa coneguda des de l'antiguitat. Els perses la van anomenar "zargun" que significa "color daurat" i d'aquí procedeix el seu nom. Va ser descobert el 1789, però fins al 1914 no es va obtenir el metall pur. En el seu estat natural és d'un color gris platejat, brillant, similar a l'acer o al titani.
 • Tot i que "zircònia" i "zirconium" sonen similars i s'escriuen gairebé igual no podrien ser més diferents. La zircònia, comunament anomenada zirconita, és una pedra sense valor que es fabrica per ser el substitut de el diamant, en bijuteria o joieria barata.
 • El zirconi és un metall dúctil, mal·leable i refractiu que té una resistència molt alta a la corrosió i el trencament. Durant anys s'ha utilitzat en la indústria espacial, aeronàutica i fins i tot mèdica. La indústria de l'energia nuclear demanda gairebé el 90% de la seva producció mundial.
 • El zirconi no presenta un perill per al medi ambient, és biocompatible, no tòxic i no produeix al·lèrgies, ja que és pràcticament un element pur i no conté cap dels irritants que poden estar presents en altres materials. De fet, igual que el titani.
 • Per aconseguir el color negre s'escalfa a una temperatura molt alta provocant una reacció química -oxidació- superficial, i el resultat és una fina capa d'òxid de zirconi d'un intens color negre que es mantindrà al llarg de el temps.
 • La capa de zirconi negre obtinguda, un cop polida, té un tacte sedós i és més dura que el zirconi natural, d'una duresa equivalent al safir que és la pedra preciosa natural més dura, després del diamant. Sent molt dur, el zirconi negre pot ratllar-se si es colpeja amb altres metalls, roques, etc. De vegades, si l'anell entra en contacte amb un altre metall més tou, com l'or, aquest pot transferir metall a la superfície del zirconi negre, simulant una ratllada. En aquest cas, el metall transferit es pot eliminar amb un drap, un netejador de cuina i aigua tèbia. A un anell de zirconi negre no li afecten els productes químics comuns i no necessita cures especials.

zircon zirconita

zirconio metal

Els anells i les aliances de casament realitzats amb zirconi que mostrem a la nostra col·lecció són alemanyes i es realitzen sota estrictes controls de qualitat amb tecnologia capdavantera, expressament per a tu segons les teves necessitats. Són un clar exemple de l'prestigi que tenen els productes "Made in Germany".

És possible realitzar un gravat interior a làser amb un missatge especial i personalitzat. La part interior dels anells és corbada, per assegurar un ajust confortable al dit. Conèixer correctament la talla és molt important ja que, a causa de la duresa del material, és difícil canviar la mida dels anells.

Comparant el zirconi, amb altres "nous" materials foscos com el titani, el tàntal o el carboni:

 • El zirconi és més dur, més pesat i molt més fosc que el titani, i més lleuger que l'acer i el tàntal. En els anells de zirconi és possible modificar la talla en un o dos números.
 • El carboni, -que no és un metall-, és negre com el zirconi i és molt més lleuger, amb diferència.
 • Els tres materials són molt agradables de dur per la seva bona conductivitat tèrmica que fa que s'adaptin a l'instant a la temperatura de la pell.

Tant a la nostra web com a la nostra botiga física -destinada únicament a les joies de compromís i les aliances de noces- us mostrem un amplíssim assortiment en or, platí, carboni, titani, acer, tàntal, plata, zirconi, etc.

Gràcies per visitar-nos. Per qualsevol consulta addicional pots comptar amb el nostre equip.

contactar

Veure els models, amb els seus preus i les seves característiques

Seguir llegint i veure imatges d'alguns models

La teva opinió és important per a nosaltres. Envia'ns el teu valuós testimoni. Aquests són alguns testimonis dels nostres clients.

La atención es magnífica. Si queréis algo diferente, no dudéis porque sea a distancia, os resuelven cualquier duda que tengáis. Incluso os llaman si hay indicios de que en el pedido se ha cometido algún error durante el proceso de compra. El producto es elegante y cómodo, muy cómodo. Os lo recomiendo.
Testimonio dejado en Bodas.net
 
Data d'enviament: 26 May 2015
Escrit per: Víctor Andrés Morón López
Málaga
Nuestra experiencia con Nupcialix ha sido excelente. Hemos comprado alianzas de matrimonio a través de internet, nunca habíamos comprado joyas de esta forma, y el resultado ha sido muy bueno, estamos totalmente satisfechos con el producto y con el servicio.
A destacar la atención del personal y la disposición para aclarar cualquier duda de forma rápida. Totalmente recomendables.
 
Data d'enviament: 13 May 2015
Escrit per: María
Vigo
Nos encanta el estilo de Nupcialix! Desde que los conocemos, todas las joyas las compramos ahí. El anillo de pedida tambien lo eligió de la misma marca y estilo que las alianzas de nuestra boda. Trato estupendo y cercano.
Testimonio dejado en Bodas.net
 
Data d'enviament: 10 April 2015
Escrit per: Diana Quevedo
Barcelona
Teníamos muchas dudas con las alianzas, ya que no nos poníamos de acuerdo con el tipo de oro con mi pareja. Cuando fuimos a la tienda, nos atendieron realmente bien, y tuvieron mucha paciencia. Nos aconsejaron en todo, no son excesivamente caros, y te aconsejan en todo. Fueron rápidos a la hora de entregarnos las alianzas. La verdad es que estuvieron genial. Testimonio dejado en Bodas.net
 
Data d'enviament: 01 March 2015
Escrit per: Fátima Casado
Ripollet
Hola chicas y chicos os recomiendo al 100% que elijáis Nupcialix, es diferente a los demás, pero tiene ese toque moderno que siempre estamos buscando, y calidad precio lo dice todo. Mi anillo de pedida es de Nupcialix, lo escogió mi pareja y los anillos de la boda los haremos con ellos también, ya que en entrega son rápidos y de confianza. Testimonio dejado en Bodas.net
 
Data d'enviament: 11 January 2015
Escrit per: Amparo Navarro Hernandiz
Barcelona
Todo perfecto, muy buena comunicación y nos explicaron muy bien cómo tomarnos las medidas de los anillos. Tardaron en llegarnos algo menos de un mes. Y los anillos son preciosos, tal y como los queríamos. Recomendable 100%.
 
Data d'enviament: 19 December 2014
Escrit per: Isabel Sáez Bueno
Albacete
Si estáis buscando un sitio donde tengáis todas las opciones en un sólo lugar, os recomiendo Nupcialix, hay alianzas para todo tipo de presupuestos y gustos. Hemos quedado encantados con la atención y el servicio de Nupcialix.
 
Data d'enviament: 19 December 2014
Escrit per: Endora Tatar
Manresa
Muy contenta con el servicio, fueron muy atentos y me resolvieron rápidamente cualquier duda que tenia. El envío llegó en perfectas condiciones. Tuvimos un único problema con el tamaño del anillo de mi marido por nuestra culpa y nos dieron la posibilidad de realizar otro a mínimo coste.
 
Data d'enviament: 23 November 2014
Escrit per: Amalia Puerto
Madrid
Buscábamos algo diferente, y ellos nos lo proporcionaron. Muy profesionales y amables, además de disponer de unas joyas ideales, preciosas y para todos los públicos. Sin duda, volveré a comprarme algunas cositas.
 
Data d'enviament: 02 October 2014
Escrit per: Montsserrat Martínez
Calafell
Es interesante ir ya sea sólo por la variedad de materiales y combinaciones que ofrecen. Nosotros elegimos unas alianzas de titanio preciosas y a muy buen precio! Además cabe destacar la rapidez con la que nos las hicieron y entregaron. Queríamos ver las alianzas en directo; fuimos a visitarlos a la tienda física de Cerdanyola y nos atendieron correctamente.
 
Data d'enviament: 10 September 2014
Escrit per: Nuria Olivé
Mataró

<< Inici Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 Següent Últim >>

Pàgina 14 de 17


Envia un testimoni
* els camps són obligatoris.
El teu Nom:*
Adreça de correu electrònic:*
La teva localitat:
La teva imatge:
Les imatges no han de ser més grans de 1000x1000 píxels i 500 KB
Codi de seguretat:
Introdueix el codi aquí:*
Envia'ns els teus comentaris a continuació:*

recomanat bodas net

infobloc

Opinions dels clients

Entrada