Opinions dels clients

infobloc

premis bodas net

 • Aliances en or
 • En platí o pal·ladi
 • En tàntal
 • En carboni
 • En titani
 • En acer
 • De compromís
 • Aliances i anells de zirconi

aliances-or

Aliances de casament i anells en or
La col·lecció més cuidada per a totes les parelles, des de l'anell clàssic més bàsic a l'anell més sofisticat.
Anells fets d'or blanc, groc, rosa o en una combinació de colors, i amb diferents textures per als seus acabats.
Seguir llegint i veure imatges d'alguns models

platino-200

Anells de platí o pal·ladi
La col·lecció més exquisida d'aliances de boda realitzades amb platí o pal·ladi, amb models de disseny clàssic o sofisticat.
Anells fets en platí o pal·ladi, en combinació amb or (ja sigui blanc, groc o rosa) o combinant-ho amb titani. Tots ells amb diferents textures als seus acabats.
 
Seguir llegint i veure imatges d'alguns models

aliances-tantal

Aliances de casament i anells de tàntal
Un nou metall per a un nou estil d'aliances.
Els anells de tàntal són més durs, d’un color gris més fosc i tres vegades més pesats que anells semblants de titani.
 
Seguir llegint i veure imatges d'alguns models

aliances-carboni

Aliances de casament i anells de carboni
Un material sedós, atrevit i lleuger que no deixa ningú indiferent.
Els anells de carboni són increïblement lleugers, resistents, d’un color negre intens.
 
Seguir llegint i veure imatges d'alguns models

aliances-titani

Aliances de casament i anells de titani
La millor col·lecció per a persones que no es conformen amb el que és habitual.
Anells molt lleugers fets només amb titani sòlid no al·lèrgic o en combinació amb or, plata, pal·ladi, platí, ceràmica, fibra de carboni, etc., i amb diamants.
 
Seguir llegint i veure imatges d'alguns models

aliances-acer

Aliances de casament i anells d'acer
La col·lecció més extensa per persones que busquen alguna cosa especial i distinta.
Anells fets d'acer sòlid no al·lèrgic, o en combinació amb or, plata, ceràmica, fibra de carboni, i amb diamants.
 
Seguir llegint i veure imatges d'alguns models

anell-diamant

Anells amb diamant, en titani, acer, or, platí,...
Una àmplia col·lecció d'anells de compromís amb diamants.
Anells d'un ampli ventall de preus, fets d'acer, titani, or blanc, carboni, platí, etc., o en una combinació d'aquests materials.
 
Seguir llegint i veure imatges d'alguns models

anillos zirconio

Un nou material per a unes aliances innovadores, molt atractiu per a persones atrevides i poc convencionals. Si estàs buscant anells negres, el zirconi és un material assequible i molt versàtil. Mentre que els anells de zirconi negre d'alta qualitat conservaran el seu aspecte elegant durant molts anys, els anells de titani o tungstè tractats perquè siguin negres, no mantindran el color fosc superficial durant molt de temps.

Veure els models, amb els seus preus i característiques

Fa només uns anys, ningú pensava en comprar-se una aliança de casament que no fos d'or. Aquestes aliances, i les de platí, han estat líders des de sempre (i encara ho són) ja que són metalls eterns, però darrerament han anat apareixent altres alternatives per a les parelles. Així va aparèixer l'acer, el titani i, darrerament, els anells de matrimoni "foscos" s'han fet populars gràcies a una fabricació cada vegada més tecnificada que produeix peces de molt alta qualitat, i per la tendència a l'ús de materials més "tecnològics" en joieria.

conjunto anillos zirconio

Aquesta unió entre tendència i excel·lent qualitat ha fet el zirconi un nou metall escollit per a la realització d'aliances, convertint-se en una atractiva alternativa.

 • El zirconi s'obté del zircó, una pedra preciosa coneguda des de l'antiguitat. Els perses la van anomenar "zargun" que significa "color daurat" i d'aquí procedeix el seu nom. Va ser descobert el 1789, però fins al 1914 no es va obtenir el metall pur. En el seu estat natural és d'un color gris platejat, brillant, similar a l'acer o al titani.
 • Tot i que "zircònia" i "zirconium" sonen similars i s'escriuen gairebé igual no podrien ser més diferents. La zircònia, comunament anomenada zirconita, és una pedra sense valor que es fabrica per ser el substitut de el diamant, en bijuteria o joieria barata.
 • El zirconi és un metall dúctil, mal·leable i refractiu que té una resistència molt alta a la corrosió i el trencament. Durant anys s'ha utilitzat en la indústria espacial, aeronàutica i fins i tot mèdica. La indústria de l'energia nuclear demanda gairebé el 90% de la seva producció mundial.
 • El zirconi no presenta un perill per al medi ambient, és biocompatible, no tòxic i no produeix al·lèrgies, ja que és pràcticament un element pur i no conté cap dels irritants que poden estar presents en altres materials. De fet, igual que el titani.
 • Per aconseguir el color negre s'escalfa a una temperatura molt alta provocant una reacció química -oxidació- superficial, i el resultat és una fina capa d'òxid de zirconi d'un intens color negre que es mantindrà al llarg de el temps.
 • La capa de zirconi negre obtinguda, un cop polida, té un tacte sedós i és més dura que el zirconi natural, d'una duresa equivalent al safir que és la pedra preciosa natural més dura, després del diamant. Sent molt dur, el zirconi negre pot ratllar-se si es colpeja amb altres metalls, roques, etc. De vegades, si l'anell entra en contacte amb un altre metall més tou, com l'or, aquest pot transferir metall a la superfície del zirconi negre, simulant una ratllada. En aquest cas, el metall transferit es pot eliminar amb un drap, un netejador de cuina i aigua tèbia. A un anell de zirconi negre no li afecten els productes químics comuns i no necessita cures especials.

zircon zirconita

zirconio metal

Els anells i les aliances de casament realitzats amb zirconi que mostrem a la nostra col·lecció són alemanyes i es realitzen sota estrictes controls de qualitat amb tecnologia capdavantera, expressament per a tu segons les teves necessitats. Són un clar exemple de l'prestigi que tenen els productes "Made in Germany".

És possible realitzar un gravat interior a làser amb un missatge especial i personalitzat. La part interior dels anells és corbada, per assegurar un ajust confortable al dit. Conèixer correctament la talla és molt important ja que, a causa de la duresa del material, és difícil canviar la mida dels anells.

Comparant el zirconi, amb altres "nous" materials foscos com el titani, el tàntal o el carboni:

 • El zirconi és més dur, més pesat i molt més fosc que el titani, i més lleuger que l'acer i el tàntal. En els anells de zirconi és possible modificar la talla en un o dos números.
 • El carboni, -que no és un metall-, és negre com el zirconi i és molt més lleuger, amb diferència.
 • Els tres materials són molt agradables de dur per la seva bona conductivitat tèrmica que fa que s'adaptin a l'instant a la temperatura de la pell.

Tant a la nostra web com a la nostra botiga física -destinada únicament a les joies de compromís i les aliances de noces- us mostrem un amplíssim assortiment en or, platí, carboni, titani, acer, tàntal, plata, zirconi, etc.

Gràcies per visitar-nos. Per qualsevol consulta addicional pots comptar amb el nostre equip.

contactar

Veure els models, amb els seus preus i les seves característiques

Seguir llegint i veure imatges d'alguns models

La teva opinió és important per a nosaltres. Envia'ns el teu valuós testimoni. Aquests són alguns testimonis dels nostres clients.

Somos los afortunados en recibir el premio de las alianzas de Saint Maurice.
El sábado las recogimos en esta joyería y la verdad es que estamos encantados con la elección y con el trato recibido por vuestra parte.
Muchas gracias por todo!!!
Montse y Víctor
 
Data d'enviament: 20 July 2014
Escrit per: Montse
Sant Feliu de Llobregat
Compramos nuestras alianzas con ellos, las queríamos diferentes y económicas, nos enseñaron toda la gama de acero y titanio, de la casa Teno, las encargamos y en menos de un mes las teníamos en tienda, con los cambios solicitados, y perfectas. Altamente recomendable, si buscáis algo diferente y a buen precio.
 
Data d'enviament: 08 July 2014
Escrit per: Isabel Jiménez De La Fe
Montornés
Pedimos las alianzas de oro Duoo, y todo ha sido perfecto, tanto el precio, como la atención recibida. Y decir que las alianzas son preciosas. Un 10 para esta tienda.
 
Data d'enviament: 24 March 2014
Escrit per: Eduardo Moreno
Albacete
Recomendamos sin duda esta joyería. Tienen mucha variedad de alianzas a muy buen precio. Son profesionales y te atienden muy bien. Además el plazo de entrega fue el correcto y encontramos lo que buscábamos. Repetiríamos seguro.
 
Data d'enviament: 01 March 2014
Escrit per: Kristel Piera
Barcelona
Estamos super contentos de haber encontrado esta página por internet: me pareció seria y cuando vi las opiniones de otros clientes me convenció. Y es que todo lo que dicen es cierto! En nuestro caso íbamos muy justos de tiempo para comprar alianzas y nos habían dicho que si las encargábamos fuera de España no nos iban a llegar. Asi que llamé (en fin de semana) a Josep Ma. y me dijo que él calculaba que las podía conseguir, pero que por si acaso podía hacer un pedido condicional, es decir que solo las queríamos si nos llegaban a tiempo. Y nos acaban de llegar con más de semana y media de margen respecto al día de la boda!!!Así que encantados :))) Con unas alianzas originales, un tiempo de respuesta increible y un trato inmejorable!
 
Data d'enviament: 19 February 2014
Escrit per: Elena Fernández
Valencia
Más que contentos!!! Nosotros los descubrimos a través de la web pero preferimos acercarnos a la tienda para poder ver bien los acabados. Nos atendieron de maravilla, con una gran cercanía y profesionalidad. No tenemos experiencia en la compra de joyas por lo que nos explicaron y solucionaron todas las dudas que tuvimos acerca de materiales y acabados.
El resultado...inmejorable!!!! Estamos contentísimos con nuestras alianzas deseando que llegue el día para lucirlas. Desde aquí volver a agradecer a esta pareja su fabuloso trabajo.
 
Data d'enviament: 26 January 2014
Escrit per: Marta
Barcelona
Quiero agradecer publicamente el servicio excepcional que Nupcialix me ha proporcionado para hacer realidad mi boda. Alianzas diseñadas por nosotros mismos, con un excelente acabado, una presentacion sobria y sin pretensiones, una premura sorprendente en cuanto al.plazo de entrega y, especialmente, un trato al cliente, que, incluso via telefonica y online, es muy dificil de encontrar. Gracias!
 
Data d'enviament: 17 December 2013
Escrit per: Encarna
Valencia
Trato excelente y envío en plazo. Me mantuvieron informado constantemente vía mail del estado del pedido, y respondieron a mis preguntas en un plazo mínimo.
Además de todo eso, el producto que he comprado, un anillo de acero con diamante, tiene un excelente acabado y un diseño sencillo pero muy original.
 
Data d'enviament: 10 December 2013
Escrit per: Jorge
Palma de Mallorca
No queríamos anillos de oro clásicos y en Nupcialix encontramos los que nos gustaron, alianzas de acero, casi totalmente personalizables.
Muy buena atención por parte de los dueños en la tienda física de Cerdanyola.
 
Data d'enviament: 04 November 2013
Escrit per: Patricia Andrés M.
Se encargaron de nuestras alianzas, fueron estupendas, tuvimos problemillas para recibirlas por la peculiaridad de una de ellas, pero estuvieron a tiempo, perfectas para lucirlas toda una vida! La atención fue muy personalizada a pesar de la distancia, todo fenomenal.

Respuesta nupcialix:
Gracias por tu amable comentario. Tienes razón con el retraso, tardamos una semana más de lo estimado en enviarlas. Al ser un modelo que no se fabricaba tal como lo queríamos, se retrasó un poco más.
 
Data d'enviament: 02 October 2013
Escrit per: Cristina Martínez
Ceuta

<< Inici Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 Següent Últim >>

Pàgina 15 de 17


Envia un testimoni
* els camps són obligatoris.
El teu Nom:*
Adreça de correu electrònic:*
La teva localitat:
La teva imatge:
Les imatges no han de ser més grans de 1000x1000 píxels i 500 KB
Codi de seguretat:
Introdueix el codi aquí:*
Envia'ns els teus comentaris a continuació:*

recomanat bodas net

infobloc

Opinions dels clients

Entrada