Opinions dels clients

infobloc

premis bodas net

 • Aliances en or
 • En platí o pal·ladi
 • En tàntal
 • En carboni
 • En titani
 • En acer
 • De compromís
 • Aliances i anells de zirconi

aliances-or

Aliances de casament i anells en or
La col·lecció més cuidada per a totes les parelles, des de l'anell clàssic més bàsic a l'anell més sofisticat.
Anells fets d'or blanc, groc, rosa o en una combinació de colors, i amb diferents textures per als seus acabats.
Seguir llegint i veure imatges d'alguns models

platino-200

Anells de platí o pal·ladi
La col·lecció més exquisida d'aliances de boda realitzades amb platí o pal·ladi, amb models de disseny clàssic o sofisticat.
Anells fets en platí o pal·ladi, en combinació amb or (ja sigui blanc, groc o rosa) o combinant-ho amb titani. Tots ells amb diferents textures als seus acabats.
 
Seguir llegint i veure imatges d'alguns models

aliances-tantal

Aliances de casament i anells de tàntal
Un nou metall per a un nou estil d'aliances.
Els anells de tàntal són més durs, d’un color gris més fosc i tres vegades més pesats que anells semblants de titani.
 
Seguir llegint i veure imatges d'alguns models

aliances-carboni

Aliances de casament i anells de carboni
Un material sedós, atrevit i lleuger que no deixa ningú indiferent.
Els anells de carboni són increïblement lleugers, resistents, d’un color negre intens.
 
Seguir llegint i veure imatges d'alguns models

aliances-titani

Aliances de casament i anells de titani
La millor col·lecció per a persones que no es conformen amb el que és habitual.
Anells molt lleugers fets només amb titani sòlid no al·lèrgic o en combinació amb or, plata, pal·ladi, platí, ceràmica, fibra de carboni, etc., i amb diamants.
 
Seguir llegint i veure imatges d'alguns models

aliances-acer

Aliances de casament i anells d'acer
La col·lecció més extensa per persones que busquen alguna cosa especial i distinta.
Anells fets d'acer sòlid no al·lèrgic, o en combinació amb or, plata, ceràmica, fibra de carboni, i amb diamants.
 
Seguir llegint i veure imatges d'alguns models

anell-diamant

Anells amb diamant, en titani, acer, or, platí,...
Una àmplia col·lecció d'anells de compromís amb diamants.
Anells d'un ampli ventall de preus, fets d'acer, titani, or blanc, carboni, platí, etc., o en una combinació d'aquests materials.
 
Seguir llegint i veure imatges d'alguns models

anillos zirconio

Un nou material per a unes aliances innovadores, molt atractiu per a persones atrevides i poc convencionals. Si estàs buscant anells negres, el zirconi és un material assequible i molt versàtil. Mentre que els anells de zirconi negre d'alta qualitat conservaran el seu aspecte elegant durant molts anys, els anells de titani o tungstè tractats perquè siguin negres, no mantindran el color fosc superficial durant molt de temps.

Veure els models, amb els seus preus i característiques

Fa només uns anys, ningú pensava en comprar-se una aliança de casament que no fos d'or. Aquestes aliances, i les de platí, han estat líders des de sempre (i encara ho són) ja que són metalls eterns, però darrerament han anat apareixent altres alternatives per a les parelles. Així va aparèixer l'acer, el titani i, darrerament, els anells de matrimoni "foscos" s'han fet populars gràcies a una fabricació cada vegada més tecnificada que produeix peces de molt alta qualitat, i per la tendència a l'ús de materials més "tecnològics" en joieria.

conjunto anillos zirconio

Aquesta unió entre tendència i excel·lent qualitat ha fet el zirconi un nou metall escollit per a la realització d'aliances, convertint-se en una atractiva alternativa.

 • El zirconi s'obté del zircó, una pedra preciosa coneguda des de l'antiguitat. Els perses la van anomenar "zargun" que significa "color daurat" i d'aquí procedeix el seu nom. Va ser descobert el 1789, però fins al 1914 no es va obtenir el metall pur. En el seu estat natural és d'un color gris platejat, brillant, similar a l'acer o al titani.
 • Tot i que "zircònia" i "zirconium" sonen similars i s'escriuen gairebé igual no podrien ser més diferents. La zircònia, comunament anomenada zirconita, és una pedra sense valor que es fabrica per ser el substitut de el diamant, en bijuteria o joieria barata.
 • El zirconi és un metall dúctil, mal·leable i refractiu que té una resistència molt alta a la corrosió i el trencament. Durant anys s'ha utilitzat en la indústria espacial, aeronàutica i fins i tot mèdica. La indústria de l'energia nuclear demanda gairebé el 90% de la seva producció mundial.
 • El zirconi no presenta un perill per al medi ambient, és biocompatible, no tòxic i no produeix al·lèrgies, ja que és pràcticament un element pur i no conté cap dels irritants que poden estar presents en altres materials. De fet, igual que el titani.
 • Per aconseguir el color negre s'escalfa a una temperatura molt alta provocant una reacció química -oxidació- superficial, i el resultat és una fina capa d'òxid de zirconi d'un intens color negre que es mantindrà al llarg de el temps.
 • La capa de zirconi negre obtinguda, un cop polida, té un tacte sedós i és més dura que el zirconi natural, d'una duresa equivalent al safir que és la pedra preciosa natural més dura, després del diamant. Sent molt dur, el zirconi negre pot ratllar-se si es colpeja amb altres metalls, roques, etc. De vegades, si l'anell entra en contacte amb un altre metall més tou, com l'or, aquest pot transferir metall a la superfície del zirconi negre, simulant una ratllada. En aquest cas, el metall transferit es pot eliminar amb un drap, un netejador de cuina i aigua tèbia. A un anell de zirconi negre no li afecten els productes químics comuns i no necessita cures especials.

zircon zirconita

zirconio metal

Els anells i les aliances de casament realitzats amb zirconi que mostrem a la nostra col·lecció són alemanyes i es realitzen sota estrictes controls de qualitat amb tecnologia capdavantera, expressament per a tu segons les teves necessitats. Són un clar exemple de l'prestigi que tenen els productes "Made in Germany".

És possible realitzar un gravat interior a làser amb un missatge especial i personalitzat. La part interior dels anells és corbada, per assegurar un ajust confortable al dit. Conèixer correctament la talla és molt important ja que, a causa de la duresa del material, és difícil canviar la mida dels anells.

Comparant el zirconi, amb altres "nous" materials foscos com el titani, el tàntal o el carboni:

 • El zirconi és més dur, més pesat i molt més fosc que el titani, i més lleuger que l'acer i el tàntal. En els anells de zirconi és possible modificar la talla en un o dos números.
 • El carboni, -que no és un metall-, és negre com el zirconi i és molt més lleuger, amb diferència.
 • Els tres materials són molt agradables de dur per la seva bona conductivitat tèrmica que fa que s'adaptin a l'instant a la temperatura de la pell.

Tant a la nostra web com a la nostra botiga física -destinada únicament a les joies de compromís i les aliances de noces- us mostrem un amplíssim assortiment en or, platí, carboni, titani, acer, tàntal, plata, zirconi, etc.

Gràcies per visitar-nos. Per qualsevol consulta addicional pots comptar amb el nostre equip.

contactar

Veure els models, amb els seus preus i les seves característiques

Seguir llegint i veure imatges d'alguns models

La teva opinió és important per a nosaltres. Envia'ns el teu valuós testimoni. Aquests són alguns testimonis dels nostres clients.

Magnífica atención y rapidez. Contactamos con ellos telefónicamente y nos aconsejaron muy bien. Pedimos los anillos con un mes de antelación e hicieron todo lo posible para que llegaran a tiempo. Recomendable también por los precios que manejan.
 
Data d'enviament: 27 September 2013
Escrit per: Cristina
Madrid
Buscábamos algo diferente, con estilo y que no fuese la típica alianza de boda. Miramos y preguntamos mucho hasta que al final encontramos Nupcialix.
La idea de otros materiales y diseños nos encantó así que concertamos una cita.
El trato atento y personalizado nos dio mucha confianza y tranquilidad. Salimos super convencidos y contentos. Lo mejor...ver las alianzas.
 
Data d'enviament: 05 July 2013
Escrit per: Yolanda
Sant Boi de Llobregat
Pedimos unas alianzas de titanio con el tiempo muy justo para la boda. Llamé por teléfono para pedir algunos detalles y me atendieron fenomenal, asegurándome además que llegarían a tiempo. Efectivamente llegaron varios días antes de la fecha señalada, nos mandaron un correo avisando de la salida del envío y de la fecha prevista de llegada, con lo cual estábamos tranquilos en todo momento. Las alianzas en directo son mucho más bonitas que en la fotografía, el acabado es precioso y el grabado impecable. La boda fue ayer y a todo el mundo le han encantado, incluso a los invitados más clásicos. Gracias por ofrecer este servicio tan eficaz y por tener en cuenta gustos que quizás se salen del típico oro y plata. Muy recomendable.
 
Data d'enviament: 16 June 2013
Escrit per: Inés
Ourense
Tienen muchísimos modelos de alianzas, el trato es fantástico y las fechas de entregas son correctas. Además trabajan con Duoalianzas ¡ y la facilidad que tienen con el configurador para hacer el anillo completamente a tu gusto!
 
Data d'enviament: 01 June 2013
Escrit per: Pilar Ortiz Paños
Almería
Muchas gracias a Nupcialix, nosotros estamos muy contentos, cogimos nuestras alianzas por internet y no tuvimos ningún problema, no sabíamos muy bien la talla a escoger, a pesar del medidor que te puedes descargar y llamamos, nos atendió Josep super amable y nos aconsejó. Los anillos llegaron antes del plazo estimado. Animar a la gente que esté barajando esta opción y desearles que les salga igual de bien que a nosotros.
 
Data d'enviament: 11 April 2013
Escrit per: Noelia
Madrid
Quisiera agradecerles la profesionalidad y seriedad. Comprar anillos por internet no es fácil, y ustedes han logrado convencernos gracias a su seriedad. La oferta de que disponen en la web es muy buena, y nos ha ayudado mucho a tomar la decisión. Recomiendo a Nupcialix a todas aquellas personas que busquen algo especial y diferente, y a buen precio.
 
Data d'enviament: 15 March 2013
Escrit per: Jonathan Márquez Lasso
Las Palmas de Gran Canaria
Nosotros estábamos buscando algo especial ( mi pareja queria un anillo para el pie... ) y despues de visitar varios sitios donde la opción que nos daban era comprar dos alianzas y guardar la de él en un cajón, encontramos esta joyería.
Fueron muy atentos y realizaron el anillo de él en plata... y lo grabaron por dentro. El mio de titanio es precioso. Asi que los dos salimos encantados con nuestras alianzas. Gracias por todo.
 
Data d'enviament: 11 February 2013
Escrit per: noelia garcia
el prat de llobregat
La página web es muy completa y dispone de mucha información y amplio catálogo. El trato muy profesional y a la vez cercano. El plazo de entrega se ajusta perfectamente al que indican. El único "pero" que le pongo es que en nuestro caso, las alianzas escogidas aparecen en la fotografía con un color que no tiene nada que ver con el recibido, tal vez sea por un exceso de luz en la foto, pero el caso es que las alianzas son más oscuras. Aún así nos gustan, pero quizás si hubieramos sabido que su color era más oscuro, pudieramos haber barajado otras opciones.

Respuesta Nupcialix:
En este caso la fotografia realmente muestra la alianza con un tono más brillante, más claro, aunque no es lo habitual. Hemos ofrecido a Demetri la posibilidad de cambiar el acabado de las alianzas ya que el titanio pulido tiene un tono más claro.
 
Data d'enviament: 06 February 2013
Escrit per: Demetri
Disponíamos sólo de nueve días para regalarles los anillos de compromiso a nuestros amigos, ya que fue cuando nos sorprendieron con la noticia. Buscando por internet, localicé esta maravillosa página en la que la diversidad es tan grande, que acabas encontrando lo que buscas.
Pero lo mejor, es la efectividad del Sr. Josep Mª, que al comentarle la urgencia del evento, lo gestionó tan efectivamente que los recibí en siete días. De corazón Muchas Gracias ¡¡¡
 
Data d'enviament: 06 February 2013
Escrit per: Pilar Fernández
Santa Coloma de Gramenet
Buscábamos alianzas y les descubrimos por internet. Nos sorprendio la amplitud de su catálogo y contactamos con ellos. El trato con ellos es muy cercano y profesional, nos atendieron de maravilla, asesorándonos en todo momento acorde a nuestras preferencias. Destacaría de ellos su seriedad y las facilidades que nos ofrecieron teniendo en cuenta que residimos en las islas. Sin duda recurriremos a ellos en un futuro a la vez que lo recomendariamos a nuestros allegados con total tranquilidad. Muchas gracias por todo.
 
Data d'enviament: 03 February 2013
Escrit per: Sara
Balears

<< Inici Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 Següent Últim >>

Pàgina 16 de 17


Envia un testimoni
* els camps són obligatoris.
El teu Nom:*
Adreça de correu electrònic:*
La teva localitat:
La teva imatge:
Les imatges no han de ser més grans de 1000x1000 píxels i 500 KB
Codi de seguretat:
Introdueix el codi aquí:*
Envia'ns els teus comentaris a continuació:*

recomanat bodas net

infobloc

Opinions dels clients

Entrada