Opinions dels clients

infobloc

premis bodas net

 • Aliances en or
 • En platí o pal·ladi
 • En tàntal
 • En carboni
 • En titani
 • En acer
 • De compromís
 • Aliances i anells de zirconi

aliances-or

Aliances de casament i anells en or
La col·lecció més cuidada per a totes les parelles, des de l'anell clàssic més bàsic a l'anell més sofisticat.
Anells fets d'or blanc, groc, rosa o en una combinació de colors, i amb diferents textures per als seus acabats.
Seguir llegint i veure imatges d'alguns models

platino-200

Anells de platí o pal·ladi
La col·lecció més exquisida d'aliances de boda realitzades amb platí o pal·ladi, amb models de disseny clàssic o sofisticat.
Anells fets en platí o pal·ladi, en combinació amb or (ja sigui blanc, groc o rosa) o combinant-ho amb titani. Tots ells amb diferents textures als seus acabats.
 
Seguir llegint i veure imatges d'alguns models

aliances-tantal

Aliances de casament i anells de tàntal
Un nou metall per a un nou estil d'aliances.
Els anells de tàntal són més durs, d’un color gris més fosc i tres vegades més pesats que anells semblants de titani.
 
Seguir llegint i veure imatges d'alguns models

aliances-carboni

Aliances de casament i anells de carboni
Un material sedós, atrevit i lleuger que no deixa ningú indiferent.
Els anells de carboni són increïblement lleugers, resistents, d’un color negre intens.
 
Seguir llegint i veure imatges d'alguns models

aliances-titani

Aliances de casament i anells de titani
La millor col·lecció per a persones que no es conformen amb el que és habitual.
Anells molt lleugers fets només amb titani sòlid no al·lèrgic o en combinació amb or, plata, pal·ladi, platí, ceràmica, fibra de carboni, etc., i amb diamants.
 
Seguir llegint i veure imatges d'alguns models

aliances-acer

Aliances de casament i anells d'acer
La col·lecció més extensa per persones que busquen alguna cosa especial i distinta.
Anells fets d'acer sòlid no al·lèrgic, o en combinació amb or, plata, ceràmica, fibra de carboni, i amb diamants.
 
Seguir llegint i veure imatges d'alguns models

anell-diamant

Anells amb diamant, en titani, acer, or, platí,...
Una àmplia col·lecció d'anells de compromís amb diamants.
Anells d'un ampli ventall de preus, fets d'acer, titani, or blanc, carboni, platí, etc., o en una combinació d'aquests materials.
 
Seguir llegint i veure imatges d'alguns models

anillos zirconio

Un nou material per a unes aliances innovadores, molt atractiu per a persones atrevides i poc convencionals. Si estàs buscant anells negres, el zirconi és un material assequible i molt versàtil. Mentre que els anells de zirconi negre d'alta qualitat conservaran el seu aspecte elegant durant molts anys, els anells de titani o tungstè tractats perquè siguin negres, no mantindran el color fosc superficial durant molt de temps.

Veure els models, amb els seus preus i característiques

Fa només uns anys, ningú pensava en comprar-se una aliança de casament que no fos d'or. Aquestes aliances, i les de platí, han estat líders des de sempre (i encara ho són) ja que són metalls eterns, però darrerament han anat apareixent altres alternatives per a les parelles. Així va aparèixer l'acer, el titani i, darrerament, els anells de matrimoni "foscos" s'han fet populars gràcies a una fabricació cada vegada més tecnificada que produeix peces de molt alta qualitat, i per la tendència a l'ús de materials més "tecnològics" en joieria.

conjunto anillos zirconio

Aquesta unió entre tendència i excel·lent qualitat ha fet el zirconi un nou metall escollit per a la realització d'aliances, convertint-se en una atractiva alternativa.

 • El zirconi s'obté del zircó, una pedra preciosa coneguda des de l'antiguitat. Els perses la van anomenar "zargun" que significa "color daurat" i d'aquí procedeix el seu nom. Va ser descobert el 1789, però fins al 1914 no es va obtenir el metall pur. En el seu estat natural és d'un color gris platejat, brillant, similar a l'acer o al titani.
 • Tot i que "zircònia" i "zirconium" sonen similars i s'escriuen gairebé igual no podrien ser més diferents. La zircònia, comunament anomenada zirconita, és una pedra sense valor que es fabrica per ser el substitut de el diamant, en bijuteria o joieria barata.
 • El zirconi és un metall dúctil, mal·leable i refractiu que té una resistència molt alta a la corrosió i el trencament. Durant anys s'ha utilitzat en la indústria espacial, aeronàutica i fins i tot mèdica. La indústria de l'energia nuclear demanda gairebé el 90% de la seva producció mundial.
 • El zirconi no presenta un perill per al medi ambient, és biocompatible, no tòxic i no produeix al·lèrgies, ja que és pràcticament un element pur i no conté cap dels irritants que poden estar presents en altres materials. De fet, igual que el titani.
 • Per aconseguir el color negre s'escalfa a una temperatura molt alta provocant una reacció química -oxidació- superficial, i el resultat és una fina capa d'òxid de zirconi d'un intens color negre que es mantindrà al llarg de el temps.
 • La capa de zirconi negre obtinguda, un cop polida, té un tacte sedós i és més dura que el zirconi natural, d'una duresa equivalent al safir que és la pedra preciosa natural més dura, després del diamant. Sent molt dur, el zirconi negre pot ratllar-se si es colpeja amb altres metalls, roques, etc. De vegades, si l'anell entra en contacte amb un altre metall més tou, com l'or, aquest pot transferir metall a la superfície del zirconi negre, simulant una ratllada. En aquest cas, el metall transferit es pot eliminar amb un drap, un netejador de cuina i aigua tèbia. A un anell de zirconi negre no li afecten els productes químics comuns i no necessita cures especials.

zircon zirconita

zirconio metal

Els anells i les aliances de casament realitzats amb zirconi que mostrem a la nostra col·lecció són alemanyes i es realitzen sota estrictes controls de qualitat amb tecnologia capdavantera, expressament per a tu segons les teves necessitats. Són un clar exemple de l'prestigi que tenen els productes "Made in Germany".

És possible realitzar un gravat interior a làser amb un missatge especial i personalitzat. La part interior dels anells és corbada, per assegurar un ajust confortable al dit. Conèixer correctament la talla és molt important ja que, a causa de la duresa del material, és difícil canviar la mida dels anells.

Comparant el zirconi, amb altres "nous" materials foscos com el titani, el tàntal o el carboni:

 • El zirconi és més dur, més pesat i molt més fosc que el titani, i més lleuger que l'acer i el tàntal. En els anells de zirconi és possible modificar la talla en un o dos números.
 • El carboni, -que no és un metall-, és negre com el zirconi i és molt més lleuger, amb diferència.
 • Els tres materials són molt agradables de dur per la seva bona conductivitat tèrmica que fa que s'adaptin a l'instant a la temperatura de la pell.

Tant a la nostra web com a la nostra botiga física -destinada únicament a les joies de compromís i les aliances de noces- us mostrem un amplíssim assortiment en or, platí, carboni, titani, acer, tàntal, plata, zirconi, etc.

Gràcies per visitar-nos. Per qualsevol consulta addicional pots comptar amb el nostre equip.

contactar

Veure els models, amb els seus preus i les seves característiques

Seguir llegint i veure imatges d'alguns models

La teva opinió és important per a nosaltres. Envia'ns el teu valuós testimoni. Aquests són alguns testimonis dels nostres clients.

Compramos las alianzas y se portaron súper genial tuvimos un pequeño problema por una equivocación nuestra y nos la solucionaron rápidamente, un servicio rápido y personalizado, la entrega muy rápida, totalmente de confianza, 1000% recomendable, os recomendamos que pidáis el medidor antes de todo.
Testimonio dejado, como reseña, en Google.
 
Data d'enviament: 22 February 2020
Escrit per: Mila Ivan
Almería
Ha sigut un plaer escollir les nostres aliances amb ells. En la seva botiga s´hi poden trobar una gran varietat tant de models com de metalls i compleixen els terminis d´entrega. Són molt amables i atents. Estem encantats!
 
Data d'enviament: 22 February 2020
Escrit per: Núria
Sant Sadurní d´Anoia
Un trato super cercano, amable y personalizado que se agradece cuando se está un poco perdido. La variedad donde escojer es casi infinita. Un local que no se puede dejar de visitar si se necesitan una alianzas de boda.
Testimonio dejado, como reseña, en Google.
 
Data d'enviament: 18 February 2020
Escrit per: Jonas Hernandez
Cerdanyola del Vallès
Lugar perfecto para llevar contigo un anillo de boda para toda la vida.
El trato es espectacular, Josep María, es una persona honesta, y se nota que trabaja con cariño por el cliente.
Nosotros llevamos las alianzas desde el 2016 y no hemos parado de recomendarlo a la gente, y si surge alguna duda o problema, lo soluciona de forma efectiva y rápida.
Una pasada
Testimonio dejado, como reseña, en Google
 
Data d'enviament: 01 February 2020
Escrit per: Carlos Medina
Sant Quirze del Vallès
Grandes profesionales, muy pacientes. mucha tranquilidad y hacen q decirdirte por unas alianzas sea sencillo cuándo en realidad no lo es...
Fuimos a comprar nuestras alianzas en Nupcialix y lo recomendamos al 100%. Tienen todo tipo de alianzas y además las personalizan a tu gusto. Estamos encantados con nuestros anillos y los llevaremos felices en nuestro gran día!!
 
Data d'enviament: 31 January 2020
Escrit per: Virginia
Viladecans
I can fully recommend this company - friendly, helpful and speedy service with top quality products.
Puc recomanar aquesta empresa, ofereixen productes de primera amb un tracte molt amable i servei ràpid. Un deu!
Testimonio dejado, como reseña, en Google
 
Data d'enviament: 31 January 2020
Escrit per: Jane Frances Sutcliffe
Illes Balears
Alianzas de acero fue nuestra decisión y lo único que llevábamos claro cuando fuimos a conocerlos y ver sus alianzas. Tienen infinidad de anillos, al ser acero son poco personalizables pero perfectos. Ellos son maravillosos y superdulces en el trato. Fuimos a la tienda con nuestro hijo pequeño y le dejaron jugar en la trastienda y todo. Gracias.
Testimonio dejado en bodasnet.
 
Data d'enviament: 21 December 2019
Escrit per: Dámaris Rosa Fernández
Manresa
Tienda estupenda, gran variedad de modelos y diferentes materiales, buscábamos anillos en acero u otros materiales menos convencionales. Es el lugar dónde hemos encontrado más variedad, además del buen trato recibido y la seriedad en la venta cumpliendo los plazos y todas las expectativas. Sin dudarlo 100% recomendable.
 
Data d'enviament: 30 November 2019
Escrit per: Laura
Sant Andreu de la Barca
Fantastic tracte i uns anells magnifics. Molt recomanable.
Fantástico trato y unos anillos magníficos. Muy recomendable.
 
Data d'enviament: 28 November 2019
Escrit per: Pepa
La Garriga
Nos atendieron siempre muy bien y nos enseñaron mucha variedad de alianzas. Los anillos llegaron a tiempo y de muy buena calidad. Son perfectos. Testimonio dejado en bodasnet
 
Data d'enviament: 17 November 2019
Escrit per: Sara
Ripollet

<< Inici Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 Següent Últim >>

Pàgina 4 de 17


Envia un testimoni
* els camps són obligatoris.
El teu Nom:*
Adreça de correu electrònic:*
La teva localitat:
La teva imatge:
Les imatges no han de ser més grans de 1000x1000 píxels i 500 KB
Codi de seguretat:
Introdueix el codi aquí:*
Envia'ns els teus comentaris a continuació:*

recomanat bodas net

infobloc

Opinions dels clients

Entrada