Opinions dels clients

infobloc

premis bodas net

  • Aliances en or
  • En platí o pal·ladi
  • En tàntal
  • En carboni
  • En titani
  • En acer
  • De compromís
  • Aliances i anells de zirconi

aliances-or

Aliances de casament i anells en or
La col·lecció més cuidada per a totes les parelles, des de l'anell clàssic més bàsic a l'anell més sofisticat.
Anells fets d'or blanc, groc, rosa o en una combinació de colors, i amb diferents textures per als seus acabats.
Seguir llegint i veure imatges d'alguns models

platino-200

Anells de platí o pal·ladi
La col·lecció més exquisida d'aliances de boda realitzades amb platí o pal·ladi, amb models de disseny clàssic o sofisticat.
Anells fets en platí o pal·ladi, en combinació amb or (ja sigui blanc, groc o rosa) o combinant-ho amb titani. Tots ells amb diferents textures als seus acabats.
 
Seguir llegint i veure imatges d'alguns models

aliances-tantal

Aliances de casament i anells de tàntal
Un nou metall per a un nou estil d'aliances.
Els anells de tàntal són més durs, d’un color gris més fosc i tres vegades més pesats que anells semblants de titani.
 
Seguir llegint i veure imatges d'alguns models

aliances-carboni

Aliances de casament i anells de carboni
Un material sedós, atrevit i lleuger que no deixa ningú indiferent.
Els anells de carboni són increïblement lleugers, resistents, d’un color negre intens.
 
Seguir llegint i veure imatges d'alguns models

aliances-titani

Aliances de casament i anells de titani
La millor col·lecció per a persones que no es conformen amb el que és habitual.
Anells molt lleugers fets només amb titani sòlid no al·lèrgic o en combinació amb or, plata, pal·ladi, platí, ceràmica, fibra de carboni, etc., i amb diamants.
 
Seguir llegint i veure imatges d'alguns models

aliances-acer

Aliances de casament i anells d'acer
La col·lecció més extensa per persones que busquen alguna cosa especial i distinta.
Anells fets d'acer sòlid no al·lèrgic, o en combinació amb or, plata, ceràmica, fibra de carboni, i amb diamants.
 
Seguir llegint i veure imatges d'alguns models

anell-diamant

Anells amb diamant, en titani, acer, or, platí,...
Una àmplia col·lecció d'anells de compromís amb diamants.
Anells d'un ampli ventall de preus, fets d'acer, titani, or blanc, carboni, platí, etc., o en una combinació d'aquests materials.
 
Seguir llegint i veure imatges d'alguns models

anillos zirconio

Un nou material per a unes aliances innovadores, molt atractiu per a persones atrevides i poc convencionals. Si estàs buscant anells negres, el zirconi és un material assequible i molt versàtil. Mentre que els anells de zirconi negre d'alta qualitat conservaran el seu aspecte elegant durant molts anys, els anells de titani o tungstè tractats perquè siguin negres, no mantindran el color fosc superficial durant molt de temps.

Seguir llegint i veure imatges d'alguns models

La teva opinió és important per a nosaltres. Envia'ns el teu valuós testimoni. Aquests són alguns testimonis dels nostres clients.

Totalmente recomendable. Justo lo que buscábamos. Seriedad, profesionalidad y muy simpáticos. Testimonio dejado como reseña en Google.
 
Data d'enviament: 15 June 2019
Escrit per: Manuel Arenas
Sabadell
Estamos super más que contentos, encontramos nuestras alianzas de titanio a un precio inmejorable, un servicio y amabilidad de 10 y sobre todo, llegaron varios días antes de lo previsto, muchas gracias por todo.
 
Data d'enviament: 13 June 2019
Escrit per: Angel García
Barcelona
Estamos encantados con ellos, y con nuestras alianzas, nos atendieron genial. Son muy amables, tienen mucha variación y te dan muy buenos consejos, los recomendamos 100%.
 
Data d'enviament: 12 June 2019
Escrit per: Gemma
Martorelles
Muy recomendable. Tienen una gran variedad de alianzas, de todos los metales y precios. Nosotros las buscábamos de acero y pudimos elegir entre una gran variedad de modelos y estilos. El trato excelente, son muy amables y te aconsejan sobre lo que buscas, en ningún momento intentan venderte otras más caras o de otro metal más caro como nos pasó en otra joyería. Recomendable 100% tanto para alianzas clásicas como para modelos originales y de materiales no tan comunes. Testimonio dejado en bodas.net.
 
Data d'enviament: 10 June 2019
Escrit per: Laura García
La Garriga
Muy recomendable.
Todo perfecto. Seriedad y profesionalidad. Muy amables y atentos.
Las alianzas, preciosas. Justo lo que buscábamos.
 
Data d'enviament: 04 June 2019
Escrit per: Rut Palacio
Sabadell
Estamos muy contentos con nuestra compra. El servicio de asesoramiento fue excelente y muy atentos. Había gran gama de opciones tanto en la tienda cómo en la web. La calidad y precio inmejorable.
 
Data d'enviament: 16 May 2019
Escrit per: Elisabet Pons
Cerdanyola
Un gran descubrimiento, y un gran acierto. Desde el primer momento nos trataron y atendieron con mucho cariño y atención. Al ser de Madrid, no podíamos ir al tienda física, y nos mandaron un vídeo probando en mano los anillos que les habíamos dicho que nos gustaban para ver cómo quedaban realmente. Queríamos unas alianzas originales y diferentes, y desde luego las encontramos! En todas las joyerías que fuimos no había nada que nos gustase, y cuando finalmente fuimos a la tienda física y nos empezaron a sacar anillos, no sabíamos por cuales decidirnos, nos gustaban todos! Además, nos atendieron muy muy bien, sin prisas y explicándonos todas las dudas que nos surgían en cuanto a materiales o formas. Recomendable 100%. Relación calidad precio excelente.
 
Data d'enviament: 15 May 2019
Escrit per: Carmen y Sergio
Madrid
¡Los anillos más bonitos para nuestra boda!
Es una tienda ubicada en Cerdanyola, siempre pasaba por ahí para ir a buscar el tren y decidí entrar a preguntar, la atención fue de 10, fueron muy amables y acordamos un día para ir a probarnos anillos. Cuando fuimos pudimos probarnos anillos infinitos, de todas las formas y colores, nos dieron muchas opciones y fueron afinando hasta que encontramos nuestro anillo ideal. ¡Muchas gracias por vuestra ayuda, luciremos los anillos con una gran sonrisa!.
Testimonio dejado en bodas.net
 
Data d'enviament: 14 May 2019
Escrit per: David Sánchez y Cristina Leiva
Cerdanyola
Satisfechos por la compra y la atención prestada. Descubrí la web de alianzas tras buscar mucho y muy contento con la tienda. Saludos!
 
Data d'enviament: 08 April 2019
Escrit per: Juan
Madrid
Estuvimos mirando alianzas por Internet porque buscábamos algo diferente. Y la verdad es que en la web puedes encontrar muchos modelos originales y a un precio ajustado. Una vez que te has decidido por los anillos, el proceso de compra es muy sencillo y rápido. A la hora del envío, están en continuo contacto si surgen problemas con la dirección, como fue nuestro caso, al vivir en el extranjero. Finalmente nos regalaron los gastos de envío.
Al ver los anillos, quedamos encantados. Tal y como nos los habíamos imaginado y con el grabado dándoles ese toque tan personal.
Muchas gracias por todo
 
Data d'enviament: 25 March 2019
Escrit per: Yolanda Navarro
Cambridge

<< Inici Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 Següent Últim >>

Pàgina 7 de 18


Envia un testimoni
* els camps són obligatoris.
El teu Nom:*
Adreça de correu electrònic:*
La teva localitat:
La teva imatge:
Les imatges no han de ser més grans de 1000x1000 píxels i 500 KB
Codi de seguretat:
Introdueix el codi aquí:*
Envia'ns els teus comentaris a continuació:*

recomanat bodas net

infobloc

Opinions dels clients

Entrada

body>