Opinions dels clients

infobloc

premis bodas net

 • Aliances en or
 • En platí o pal·ladi
 • En tàntal
 • En carboni
 • En titani
 • En acer
 • De compromís
 • Aliances i anells de zirconi

aliances-or

Aliances de casament i anells en or
La col·lecció més cuidada per a totes les parelles, des de l'anell clàssic més bàsic a l'anell més sofisticat.
Anells fets d'or blanc, groc, rosa o en una combinació de colors, i amb diferents textures per als seus acabats.
Seguir llegint i veure imatges d'alguns models

platino-200

Anells de platí o pal·ladi
La col·lecció més exquisida d'aliances de boda realitzades amb platí o pal·ladi, amb models de disseny clàssic o sofisticat.
Anells fets en platí o pal·ladi, en combinació amb or (ja sigui blanc, groc o rosa) o combinant-ho amb titani. Tots ells amb diferents textures als seus acabats.
 
Seguir llegint i veure imatges d'alguns models

aliances-tantal

Aliances de casament i anells de tàntal
Un nou metall per a un nou estil d'aliances.
Els anells de tàntal són més durs, d’un color gris més fosc i tres vegades més pesats que anells semblants de titani.
 
Seguir llegint i veure imatges d'alguns models

aliances-carboni

Aliances de casament i anells de carboni
Un material sedós, atrevit i lleuger que no deixa ningú indiferent.
Els anells de carboni són increïblement lleugers, resistents, d’un color negre intens.
 
Seguir llegint i veure imatges d'alguns models

aliances-titani

Aliances de casament i anells de titani
La millor col·lecció per a persones que no es conformen amb el que és habitual.
Anells molt lleugers fets només amb titani sòlid no al·lèrgic o en combinació amb or, plata, pal·ladi, platí, ceràmica, fibra de carboni, etc., i amb diamants.
 
Seguir llegint i veure imatges d'alguns models

aliances-acer

Aliances de casament i anells d'acer
La col·lecció més extensa per persones que busquen alguna cosa especial i distinta.
Anells fets d'acer sòlid no al·lèrgic, o en combinació amb or, plata, ceràmica, fibra de carboni, i amb diamants.
 
Seguir llegint i veure imatges d'alguns models

anell-diamant

Anells amb diamant, en titani, acer, or, platí,...
Una àmplia col·lecció d'anells de compromís amb diamants.
Anells d'un ampli ventall de preus, fets d'acer, titani, or blanc, carboni, platí, etc., o en una combinació d'aquests materials.
 
Seguir llegint i veure imatges d'alguns models

anillos zirconio

Un nou material per a unes aliances innovadores, molt atractiu per a persones atrevides i poc convencionals. Si estàs buscant anells negres, el zirconi és un material assequible i molt versàtil. Mentre que els anells de zirconi negre d'alta qualitat conservaran el seu aspecte elegant durant molts anys, els anells de titani o tungstè tractats perquè siguin negres, no mantindran el color fosc superficial durant molt de temps.

Veure els models, amb els seus preus i característiques

Fa només uns anys, ningú pensava en comprar-se una aliança de casament que no fos d'or. Aquestes aliances, i les de platí, han estat líders des de sempre (i encara ho són) ja que són metalls eterns, però darrerament han anat apareixent altres alternatives per a les parelles. Així va aparèixer l'acer, el titani i, darrerament, els anells de matrimoni "foscos" s'han fet populars gràcies a una fabricació cada vegada més tecnificada que produeix peces de molt alta qualitat, i per la tendència a l'ús de materials més "tecnològics" en joieria.

conjunto anillos zirconio

Aquesta unió entre tendència i excel·lent qualitat ha fet el zirconi un nou metall escollit per a la realització d'aliances, convertint-se en una atractiva alternativa.

 • El zirconi s'obté del zircó, una pedra preciosa coneguda des de l'antiguitat. Els perses la van anomenar "zargun" que significa "color daurat" i d'aquí procedeix el seu nom. Va ser descobert el 1789, però fins al 1914 no es va obtenir el metall pur. En el seu estat natural és d'un color gris platejat, brillant, similar a l'acer o al titani.
 • Tot i que "zircònia" i "zirconium" sonen similars i s'escriuen gairebé igual no podrien ser més diferents. La zircònia, comunament anomenada zirconita, és una pedra sense valor que es fabrica per ser el substitut de el diamant, en bijuteria o joieria barata.
 • El zirconi és un metall dúctil, mal·leable i refractiu que té una resistència molt alta a la corrosió i el trencament. Durant anys s'ha utilitzat en la indústria espacial, aeronàutica i fins i tot mèdica. La indústria de l'energia nuclear demanda gairebé el 90% de la seva producció mundial.
 • El zirconi no presenta un perill per al medi ambient, és biocompatible, no tòxic i no produeix al·lèrgies, ja que és pràcticament un element pur i no conté cap dels irritants que poden estar presents en altres materials. De fet, igual que el titani.
 • Per aconseguir el color negre s'escalfa a una temperatura molt alta provocant una reacció química -oxidació- superficial, i el resultat és una fina capa d'òxid de zirconi d'un intens color negre que es mantindrà al llarg de el temps.
 • La capa de zirconi negre obtinguda, un cop polida, té un tacte sedós i és més dura que el zirconi natural, d'una duresa equivalent al safir que és la pedra preciosa natural més dura, després del diamant. Sent molt dur, el zirconi negre pot ratllar-se si es colpeja amb altres metalls, roques, etc. De vegades, si l'anell entra en contacte amb un altre metall més tou, com l'or, aquest pot transferir metall a la superfície del zirconi negre, simulant una ratllada. En aquest cas, el metall transferit es pot eliminar amb un drap, un netejador de cuina i aigua tèbia. A un anell de zirconi negre no li afecten els productes químics comuns i no necessita cures especials.

zircon zirconita

zirconio metal

Els anells i les aliances de casament realitzats amb zirconi que mostrem a la nostra col·lecció són alemanyes i es realitzen sota estrictes controls de qualitat amb tecnologia capdavantera, expressament per a tu segons les teves necessitats. Són un clar exemple de l'prestigi que tenen els productes "Made in Germany".

És possible realitzar un gravat interior a làser amb un missatge especial i personalitzat. La part interior dels anells és corbada, per assegurar un ajust confortable al dit. Conèixer correctament la talla és molt important ja que, a causa de la duresa del material, és difícil canviar la mida dels anells.

Comparant el zirconi, amb altres "nous" materials foscos com el titani, el tàntal o el carboni:

 • El zirconi és més dur, més pesat i molt més fosc que el titani, i més lleuger que l'acer i el tàntal. En els anells de zirconi és possible modificar la talla en un o dos números.
 • El carboni, -que no és un metall-, és negre com el zirconi i és molt més lleuger, amb diferència.
 • Els tres materials són molt agradables de dur per la seva bona conductivitat tèrmica que fa que s'adaptin a l'instant a la temperatura de la pell.

Tant a la nostra web com a la nostra botiga física -destinada únicament a les joies de compromís i les aliances de noces- us mostrem un amplíssim assortiment en or, platí, carboni, titani, acer, tàntal, plata, zirconi, etc.

Gràcies per visitar-nos. Per qualsevol consulta addicional pots comptar amb el nostre equip.

contactar

Veure els models, amb els seus preus i les seves característiques

Seguir llegint i veure imatges d'alguns models

La teva opinió és important per a nosaltres. Envia'ns el teu valuós testimoni. Aquests són alguns testimonis dels nostres clients.

Mi pareja y yo hemos quedado muy satisfechos con el trato recibido. Su pagina web fue la que más nos gustó después de navegar mucho por internet y como por suerte tienen tienda física y no nos quedaba lejos, nos acercamos a ver las alianzas en persona. Nos atendieron muy bien y nos lo explicaron todo con gran detalle y paciencia; nos mostraron las alianzas que se ajustaban a nuestro presupuesto y fuimos descartando modelos hasta que dimos con "el nuestro" ¡Son muy profesionales y hemos quedado contentísimos!
 
Data d'enviament: 23 May 2018
Escrit per: Maria Jesús
Barcelona
Teníamos nuestras dudas de si comprar los anillos online o no por el tema del tamaño. Al final nos lanzamos porque era el que nos gustaba y no lo encontrábamos en ningún otro sitio. El trato fue muy bueno, incluso se pusieron en contacto con nosotros para confirmar el tamaño ya que pensaban que era demasiado pequeño (tengo una mano bastante pequeña). El envío nos llegó en aproximadamente un mes (vivimos en Londres). Los anillos son preciosos, en la imagen no nos dimos cuenta de que eran cuadrados, pero igualmente preciosos y te acostumbras a ellos rápido. Lo único que tengo que decir es que tengáis en cuenta de que el bañado en mate se cae a los pocos meses y acaba siendo un anillo de brillo normal, pero nada que no se pueda solucionar bañándolo de nuevo.
Estamos muy contentos con el trato, la velocidad de envío y el producto.

Nuestra respuesta:
Muchas gracias por tu comentario que nos da pie a explicar lo ocurrido: La parte matizada no es un "baño que se caiga", sino que es un rayado finísimo que se hace sobre una parte la superfície del anillo para que haga contraste con la parte pulida o brillante.
Con el uso se raya tanto la parte pulida como la mate pero sí es cierto que sobre las superficies mates se notan más las rayadas.
 
Data d'enviament: 09 May 2018
Escrit per: Maria Martin
London
Muy profesionales, mucha paciencia y muy buen trato. Excelente
Son fantásticos, me ha encantado el producto y son muy profesionales, venimos de Sant Feliu y volveremos. Mucha paciencia puesto que fuimos con nuestros 3 hijos, nos aconsejaron y acierto total.
Testimonio dejado en bodas.net
 
Data d'enviament: 04 May 2018
Escrit per: Rebecka Mesa
Sant Feliu de Llobregat
los anillos perfectos, justo lo esperado, pero lo mejor a sido el trato, se retraso la entrega por la semana santa, y todas las dudas me las solucionaron al momento y de forma amable y profesional.
 
Data d'enviament: 25 April 2018
Escrit per: francisco javier
Vitoria
Estamos encantados por toda la atención q hemos recibido,con paciencia,atendiendo mis whatssaps,enviándome imágenes de las alianzas hasta q encontré la q yo quería,una alianza de titanio mate,con un precio excelente y llegó en el tiempo estimado.Si tienen q comprar una alianza se los recomiendo con un diez.muchas gracias por todo.un saludo muy fuerte desde Canarias.
 
Data d'enviament: 17 April 2018
Escrit per: Ana
Teguise-Lanzarote
¡Maravillosa! Decir que son encantadores, la atención ha sido excelente, son personas muy cercanas y muy profesionales. Íbamos con una idea en concreto de alianza porque ya la habíamos visto en otro sitio pero el pvp se disparaba y ellos han hecho todo lo posible por complacernos y a un precio más que razonable. Tengo la alianza que yo quería y como yo la he pedido. Sin duda los recomiendo.
Testimonio dejado en Bodasnet.
 
Data d'enviament: 04 April 2018
Escrit per: Elisabeth Glez
Cerdanyola el Vallès
Estamos encantados! Son preciosas las alianzas! Muchísimas gracias!!!
 
Data d'enviament: 23 March 2018
Escrit per: Fabio
Barcelona
Estamos muy satisfechos con el servicio recibido. Buscábamos alianzas de titanio para nuestra boda, y como no las encontrábamos en joyerías locales, decidimos buscar por internet. Siempre tienes algo de reparo en hacerlo por este medio por el tema de que no lleguen bien, a tiempo, que la medida no sea correcta, etc. Sin embargo, en nuestro caso, todo fue perfecto. Nos contestaron a todas nuestras dudas con rapidez; la comunicación a través de email o whatsapp es muy fluida. Con respecto al tamaño, nos mandaron el medidor y así pudimos ver qué tamaño necesitábamos. Las pedimos con grabado, e íbamos justos de tiempo, pero se comprometieron a que las tuviéramos y no sólo eso, ¡llegaron antes de lo esperado!, con el grabado perfecto y sin problemas en el tamaño. ¡¡Nos encantan!! Muchas gracias :)
 
Data d'enviament: 04 October 2017
Escrit per: TERESA
El Puerto de Santa Maria
El trato fue muy y muy bueno. Nos atendieron muy bien y nos enseñaron con mucha paciencia los tipos de anillos posibles, explicándonos los diferentes materiales. En nuestro caso, nos decantamos por unos anillos de titanio, por los cuales preguntamos en otros sitios y no los tenían hasta que encontramos esta joyería en la que si trabajaban con este material. Nos hicieron los anillos a medida con el grabado, esmaltado y posición de los diamantitos justo donde los queríamos. ¡Quedaron espectaculares!. Testimonio dejado en bodas net
 
Data d'enviament: 29 September 2017
Escrit per: Alexandra Troy
Canet de Mar
Compramos las alianzas por internet,después de buscar en muchas paginas esta nos gusto por la variedad de metales que trabajan y precios.Envían un medidor por correo para que no haya problemas con la talla y después de enviarlas en 4 días estaban listas.Hemos quedado muy contentos con la rapidez,la atención recibida y el acabado.
 
Data d'enviament: 25 September 2017
Escrit per: Tania
Almeria

<< Inici Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 Següent Últim >>

Pàgina 8 de 17


Envia un testimoni
* els camps són obligatoris.
El teu Nom:*
Adreça de correu electrònic:*
La teva localitat:
La teva imatge:
Les imatges no han de ser més grans de 1000x1000 píxels i 500 KB
Codi de seguretat:
Introdueix el codi aquí:*
Envia'ns els teus comentaris a continuació:*

recomanat bodas net

infobloc

Opinions dels clients

Entrada