Opinions dels clients

infobloc

premis bodas net

 • Aliances en or
 • En platí o pal·ladi
 • En tàntal
 • En carboni
 • En titani
 • En acer
 • De compromís
 • Aliances i anells de zirconi

aliances-or

Aliances de casament i anells en or
La col·lecció més cuidada per a totes les parelles, des de l'anell clàssic més bàsic a l'anell més sofisticat.
Anells fets d'or blanc, groc, rosa o en una combinació de colors, i amb diferents textures per als seus acabats.
Seguir llegint i veure imatges d'alguns models

platino-200

Anells de platí o pal·ladi
La col·lecció més exquisida d'aliances de boda realitzades amb platí o pal·ladi, amb models de disseny clàssic o sofisticat.
Anells fets en platí o pal·ladi, en combinació amb or (ja sigui blanc, groc o rosa) o combinant-ho amb titani. Tots ells amb diferents textures als seus acabats.
 
Seguir llegint i veure imatges d'alguns models

aliances-tantal

Aliances de casament i anells de tàntal
Un nou metall per a un nou estil d'aliances.
Els anells de tàntal són més durs, d’un color gris més fosc i tres vegades més pesats que anells semblants de titani.
 
Seguir llegint i veure imatges d'alguns models

aliances-carboni

Aliances de casament i anells de carboni
Un material sedós, atrevit i lleuger que no deixa ningú indiferent.
Els anells de carboni són increïblement lleugers, resistents, d’un color negre intens.
 
Seguir llegint i veure imatges d'alguns models

aliances-titani

Aliances de casament i anells de titani
La millor col·lecció per a persones que no es conformen amb el que és habitual.
Anells molt lleugers fets només amb titani sòlid no al·lèrgic o en combinació amb or, plata, pal·ladi, platí, ceràmica, fibra de carboni, etc., i amb diamants.
 
Seguir llegint i veure imatges d'alguns models

aliances-acer

Aliances de casament i anells d'acer
La col·lecció més extensa per persones que busquen alguna cosa especial i distinta.
Anells fets d'acer sòlid no al·lèrgic, o en combinació amb or, plata, ceràmica, fibra de carboni, i amb diamants.
 
Seguir llegint i veure imatges d'alguns models

anell-diamant

Anells amb diamant, en titani, acer, or, platí,...
Una àmplia col·lecció d'anells de compromís amb diamants.
Anells d'un ampli ventall de preus, fets d'acer, titani, or blanc, carboni, platí, etc., o en una combinació d'aquests materials.
 
Seguir llegint i veure imatges d'alguns models

anillos zirconio

Un nou material per a unes aliances innovadores, molt atractiu per a persones atrevides i poc convencionals. Si estàs buscant anells negres, el zirconi és un material assequible i molt versàtil. Mentre que els anells de zirconi negre d'alta qualitat conservaran el seu aspecte elegant durant molts anys, els anells de titani o tungstè tractats perquè siguin negres, no mantindran el color fosc superficial durant molt de temps.

Veure els models, amb els seus preus i característiques

Fa només uns anys, ningú pensava en comprar-se una aliança de casament que no fos d'or. Aquestes aliances, i les de platí, han estat líders des de sempre (i encara ho són) ja que són metalls eterns, però darrerament han anat apareixent altres alternatives per a les parelles. Així va aparèixer l'acer, el titani i, darrerament, els anells de matrimoni "foscos" s'han fet populars gràcies a una fabricació cada vegada més tecnificada que produeix peces de molt alta qualitat, i per la tendència a l'ús de materials més "tecnològics" en joieria.

conjunto anillos zirconio

Aquesta unió entre tendència i excel·lent qualitat ha fet el zirconi un nou metall escollit per a la realització d'aliances, convertint-se en una atractiva alternativa.

 • El zirconi s'obté del zircó, una pedra preciosa coneguda des de l'antiguitat. Els perses la van anomenar "zargun" que significa "color daurat" i d'aquí procedeix el seu nom. Va ser descobert el 1789, però fins al 1914 no es va obtenir el metall pur. En el seu estat natural és d'un color gris platejat, brillant, similar a l'acer o al titani.
 • Tot i que "zircònia" i "zirconium" sonen similars i s'escriuen gairebé igual no podrien ser més diferents. La zircònia, comunament anomenada zirconita, és una pedra sense valor que es fabrica per ser el substitut de el diamant, en bijuteria o joieria barata.
 • El zirconi és un metall dúctil, mal·leable i refractiu que té una resistència molt alta a la corrosió i el trencament. Durant anys s'ha utilitzat en la indústria espacial, aeronàutica i fins i tot mèdica. La indústria de l'energia nuclear demanda gairebé el 90% de la seva producció mundial.
 • El zirconi no presenta un perill per al medi ambient, és biocompatible, no tòxic i no produeix al·lèrgies, ja que és pràcticament un element pur i no conté cap dels irritants que poden estar presents en altres materials. De fet, igual que el titani.
 • Per aconseguir el color negre s'escalfa a una temperatura molt alta provocant una reacció química -oxidació- superficial, i el resultat és una fina capa d'òxid de zirconi d'un intens color negre que es mantindrà al llarg de el temps.
 • La capa de zirconi negre obtinguda, un cop polida, té un tacte sedós i és més dura que el zirconi natural, d'una duresa equivalent al safir que és la pedra preciosa natural més dura, després del diamant. Sent molt dur, el zirconi negre pot ratllar-se si es colpeja amb altres metalls, roques, etc. De vegades, si l'anell entra en contacte amb un altre metall més tou, com l'or, aquest pot transferir metall a la superfície del zirconi negre, simulant una ratllada. En aquest cas, el metall transferit es pot eliminar amb un drap, un netejador de cuina i aigua tèbia. A un anell de zirconi negre no li afecten els productes químics comuns i no necessita cures especials.

zircon zirconita

zirconio metal

Els anells i les aliances de casament realitzats amb zirconi que mostrem a la nostra col·lecció són alemanyes i es realitzen sota estrictes controls de qualitat amb tecnologia capdavantera, expressament per a tu segons les teves necessitats. Són un clar exemple de l'prestigi que tenen els productes "Made in Germany".

És possible realitzar un gravat interior a làser amb un missatge especial i personalitzat. La part interior dels anells és corbada, per assegurar un ajust confortable al dit. Conèixer correctament la talla és molt important ja que, a causa de la duresa del material, és difícil canviar la mida dels anells.

Comparant el zirconi, amb altres "nous" materials foscos com el titani, el tàntal o el carboni:

 • El zirconi és més dur, més pesat i molt més fosc que el titani, i més lleuger que l'acer i el tàntal. En els anells de zirconi és possible modificar la talla en un o dos números.
 • El carboni, -que no és un metall-, és negre com el zirconi i és molt més lleuger, amb diferència.
 • Els tres materials són molt agradables de dur per la seva bona conductivitat tèrmica que fa que s'adaptin a l'instant a la temperatura de la pell.

Tant a la nostra web com a la nostra botiga física -destinada únicament a les joies de compromís i les aliances de noces- us mostrem un amplíssim assortiment en or, platí, carboni, titani, acer, tàntal, plata, zirconi, etc.

Gràcies per visitar-nos. Per qualsevol consulta addicional pots comptar amb el nostre equip.

contactar

Veure els models, amb els seus preus i les seves característiques

Seguir llegint i veure imatges d'alguns models

La teva opinió és important per a nosaltres. Envia'ns el teu valuós testimoni. Aquests són alguns testimonis dels nostres clients.

Por nuestro trabajo necesitabamos unos anillos resistentes, y la gama que tienen de acero es super bonita y no son nada fáciles de encontrar. Recibimos una atención extremadamente personalizada, lo que nos dió una gran confianza. Pudimos hacer una inscripción peculiar totalmente personalizada y el anillo medidor es perfecto para a sus anillos. Sin lugar a dudas lo recomiendo!!!
 
Data d'enviament: 15 September 2017
Escrit per: Paula
Murcia
La experiencia genial, nos casábamos en un mes y en dos semanas ya tenían los anillos listos. Te envían toda la información del pedido tmb por email, y tan pronto como lo tienen listo te avisan. Sin duda repetiría con ellos. Además tienen una gran variedad, no recuerdo cuantas cajas nos sacaron pero había más de 10 seguro.Testimonio dejado en el espacio en Google de la tienda física.
 
Data d'enviament: 17 July 2017
Escrit per: Lorena
Ripollet
A una semana de la boda no teníamos las alianzas y en 4 días las teníamos grabadas y listas para el enlace, un personal encantador. Alianzas de varios precios y calidad y sobre todo un servicio inmejorable. Testimonio dejado en bodas.net
 
Data d'enviament: 11 July 2017
Escrit per: Magali Gallegos
Vacarises
Son encantadores. Desde el primer momento nos orientaron en función de nuestros gustos. Nos recomendaron los distintos materiales, diseños, formas y acabados. La verdad es que no teníamos ni idea de que había tantas opciones. Sin su ayuda hubiera sido una locura. Recibimos un trato muy cercano y profesional. Enseguida que los tuvieron listos nos pasaron una foto para ver el resultado de los anillos. ¡Sin duda una muy buena elección!. Testimonio dejado en bodas.net
 
Data d'enviament: 08 July 2017
Escrit per: Saida Carvallo
Sabadell
Estamos encantados con las alianzas compradas. Queríamos un acabado que no estaba disponible y llamaron al fabricante para que nos lo hiciesen, el resultado fue el esperado. Además, la atención es muy personalizada y te atienden el rato que necesites. Nosotros fuimos dos veces hasta decidirnos y en todo momento fueron muy amables. Testimonio dejado en bodas.net
 
Data d'enviament: 11 June 2017
Escrit per: Júlia Rodríguez
Sabadell
Muy buena calidad. Las alianzas son maravillosa (la de mi marido parece mas un 18 que un 17) pero aparte de eso muy contentos.
El atencion al cliente perfecta! Siempre en contacto y muy amables.
Os recomindo con mucha confianza!.
Gracias.
 
Data d'enviament: 26 April 2017
Escrit per: Anca
Cadiz
Todo ha ido genial tanto en rápidez como en el trato que te da Josep. Nos ayudó mucho con la talla de los anillos. Hemos quedado muy contentos!!!
 
Data d'enviament: 08 March 2017
Escrit per: Tatiana
Cuellar
¡Encantados!
Ya han llegado nuestras alianzas y son preciosas.
Escogimos algo original y distinto a lo tradicional. Nos encantaron las alianzas de titanio que ofrecían en esta página.
Nuestro miedo, que era un anillo muy importante como para fallar en la medida. Más aún si estás a mil kilómetros de distancia.
Pero desde el principio ha sido un paseo, siempre atentos, ayudando y colaborando en la elección de la talla. Mandaron un medidor que es muy preciso. Con él y las indicaciones de ellos, "como anillo al dedo".
Dar las gracias a Josep María por su atención y ayudarnos en la compra de nuestras alianzas.
Un cordial saludo.
 
Data d'enviament: 14 February 2017
Escrit per: Rubens y Alicia
Motril
Pel nostre casament vam confiar en la seva botiga física a Cerdanyola per comprar els anells i la veritat és que només en podem tenir bones paraules. L'Elena i en Josep Mª ens van ajudar i aconsellar per triar els millors anells per un moment tant especial. Moltes gràcies!

Traducción:
Para nuestra boda confiamos en su tienda física en Cerdanyola para comprar los anillos y la verdad es que sólo podemos tener buenas palabras. Elena y Josep Mª nos ayudaron y aconsejaron a elegir los mejores anillos para un momento tan especial. ¡Muchas gracias!
 
Data d'enviament: 03 February 2017
Escrit per: Marina i Seni
Cerdanyola del Vallès
Pedimos unas alianzas de titanio y nos llegaron muy pronto. Perfectas y muy bonitas. Son una gente muy atenta durante todo el transcurso. Estamos muy contentos!
Si tuviéramos que comprar más anillos lo haríamos aquí, sin duda. Magnífica calidad/precio.
 
Data d'enviament: 30 January 2017
Escrit per: Mireia
Madrid

<< Inici Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 Següent Últim >>

Pàgina 9 de 17


Envia un testimoni
* els camps són obligatoris.
El teu Nom:*
Adreça de correu electrònic:*
La teva localitat:
La teva imatge:
Les imatges no han de ser més grans de 1000x1000 píxels i 500 KB
Codi de seguretat:
Introdueix el codi aquí:*
Envia'ns els teus comentaris a continuació:*

recomanat bodas net

infobloc

Opinions dels clients

Entrada