Seleccioni el seu idioma

anells acer Teno

TeNo és avui una de les millors marques del món fabricants de joieria en metalls "alternatius" com el tàntal, titani, carboni o acer. A Pforzheim, el centre dels joiers "premium" d'Alemanya, creen des de l'anell més bàsic fins a sofisticades aliances fetes en tàntal, titani, carboni o acer, o combinant aquests metalls amb or groc o rosat, plata, o amb materials com la ceràmica, habitualment amb diamants encastats.

Els vam descobrir a l'any 2003, quan encara no exportaven a l'Estat Espanyol. Vam apostar per ells i estem contents pel fet de ser el primer distribuïdor dels seus anells aquí.

És una empresa jove amb tradició familiar que exporta a tot el món, destacant tant per la seva qualitat com pel seu extens modelatge, tant d'anells de compromís amb diamants com d'aliances de casament. Tot un representant de la qualitat "Made in Germany".

anells acer amb carboni Teno

Nosaltres hem fet una tria de models però et podem oferir qualsevol dels models de joies TeNo.

anells acer amb altres metalls Teno

Tant a la nostra web com a la nostra botiga física -destinada únicament a les joies de compromís i les aliances de boda- us mostrem un amplíssim assortiment de models elaborats amb or, platí, carboni, titani, acer, tàntal, zirconi, plata, etc.

Veure els models, amb els seus preus i característiques

No saps amb seguretat la talla del dit? Podem enviar-te el nostre mesurador reutilitzable, no et preocupis.
No has trobat resposta als teus dubtes? Envia'ns un missatge de WhatsApp i et respondrem ràpid.
Et caldria fer una comanda urgent? Demana'ns-ho i et garantim que estarà a les teves mans en la data acordada.
Un moment...

Les cookies que usem SÓN ESSENCIALS PER AL FUNCIONAMENT del lloc web. Pots no permetre el seu ús, però llavors no veuràs correctament algunes parts del lloc web.